Montage van meubels is niet volledig.
Van A tot Z een goeie ervaring! Behulpzaam, accuraat en prima service! Een verhuisteam dat liep als een klok. Kortom een fijne en vlotte dag! Met dit bedrijf is verhuizen relaxed!
dank jullie wel! fijn zo'n waardering te krijgen; speel het uiteraard gelijk aan de mannen door, succes in Deil!
duidelijker op de in verhuisdozen
het blijkt (bij navraag) dat sommige dozen te zwaar waren geworden en dat niet alles correct geëtiketteerd was (kamer/keuken) maar zeker een aanbeveling en bij weer verhuizen worden wij weer ingeschakeld!!
Beste Margreet, dank je wel voor de goede beoordeling! heel veel (woon) plezier in de nieuwe woning.
Geen
dank voor uw mooie beoordeling, wij zijn daar blij mee en voor de verhuizers een goede feedback.
Wederom alle lof voor taxateur en verhuisteam! De verhuizing verliep geheel volgens planning en zeer deskundig en voorspoedig. Uiterst vriendelijk team! Wij bevelen Jacobs Heteren BV beslist aan!
dank voor de mooie 'cijfers' het was weer wederzijds! wij hopen dat moeder fijn zal wonen daar.
Zeer deskundig personeel en hele vriendelijke medewerkers met een leuke dosis humor. We zijn van plan weer te verhuizen, maar als we het doen dan bellen we zeker weer met Jacobs!
Dank voor de fijne beoordeling, heel prettig om te ontvangen, veel plezier 'back' in Ede en sterkte met de konijnen!
Dank voor de mooie beoordeling! welkom terug in Nederland.
Zowel bij het eerste adviesgesprek als bij de verhuizing zelf werden zorgen weggenomen, een prima ontspannen sfeer gecreëerd, en we kregen zelfs het idee dat het leuk is om te verhuizen!
Dank jullie wel voor de mooie score, wij vonden het ook een prettige verhuizing, geniet van jullie mooie uitzicht!
Vriendelijk, persoonlijk, voorzichtig met spullen. Vrijwel meteen actie na beschadiging (echter nog niet opgelost). Goede prijs kwaliteit verhouding.
Dank Esther, voor de mooie score, achterwand kast inmiddels opgelost. De jongens vonden het ook een prettige verhuizing!
Het was zeer prettig afspraken maken met iedereen. Het team was op tijd aanwezig en heeft keihard gewerkt. Men ging zeer zorgvuldig om met onze spullen en de demontage en montage van de grote kasten verliep vlekkeloos. Gezellige en prettige sfeer op de verhuisdag! Voor onze verhuizing in het najaar komen wij zeker terug bij Jacobs!
vriendelijke, voorzichtig werkende verhuizers waardoor vrijwel alles op de juiste plek in het nieuwe huis terecht is gekomen. er werd voorzichtig omgegaan met de spullen. de dozen waren in goede staat waardoor we goed hebben ingepakt. ook met het slechte weer werd goed rekening gehouden en de vloer in de nieuwe woning werd goed beschermd
Sealen van de meubelstukken is top!
dank jullie wel! en nu maar hopen dat jouw ouders veel en lang kunnen genieten van de Indische sfeer in Wageningen's Rumah Kita
Dank u wel mijnheer Esvelt en nogmaals dank voor de aanbeveling van Dominee Kruijt!
dank voor de prachtige score, deze is zeer welkom!
aansluiting electrisch fornuis niet correct uitgevoerd;had volgens electricien schade kunnen veroorzaken.
Het blijkt dat wij de stekker niet in het stopcontact hebben gedaan, juist om die reden (de 4 fases zijn bij een nieuw huis niet bekend, dit moet een installatiebedrijf controleren) waarschijnlijk door een familielid aangesloten. Desalniettemin is de zaak opgelost.
Erg vriendelijke verhuizers. Het leeg halen van het huis ging snel en deskundig zonder problemen. Erg tevreden, mocht ik zelf gaan verhuizen zal ik zeker terugkomen. Dank voor de goede service.
Veel dank voor de mooie beoordeling! de jongens zijn hier blij mee
Dank voor uw mooie aanbeveling , dankzij deze mooie scores is het mond tot mond effect zeer positief!
alles was in één woord perfect
dank u wel, dozen zijn opgehaald en wij wensen u veel plezier in Culemborg dicht bij uw dochter
Dorpsstraat 20
6666AH Heteren