Goede service en ZEER vriendelijk verhuisteam; geeft je het gevoel dat de spullen in goede handen zijn.
Dank voor de zeer mooie beoordeling, veel plezier in uw nieuwe huis en woonomgeving en sterkte met de andere dingen
Een vriendelijk en goed georganiseerd team.
dank voor deze uitmuntende beoordeling en heel veel plezier in jullie nieuwe huis!!
Klasse !! Persoonlijke aandacht, zorgvuldige voorbereiding en zeer klantgericht.
Beste Theo en Els, dank voor deze prachtige beoordeling! wij zijn er blij mee en het was wederzijds!
Bijzonder goed geholpen met verhuislift! Prettig in de omgang, doortastend en efficiënt. Hierdoor de verhuisklus snel geklaard. Na alle tegenvallers was dit een zeer positieve opsteker!
Beste hans, dank voor jullie zeer mooie beoordeling! volgende keer verhuizen wij jullie helemaal!
Vriendelijk, goed en netjes
bedankt voor deze hele mooie score, veel, plezier in de nieuwe woning!!
snelle service, deskundige medewerkers (probleem oplossers)
dank voor deze, op eigen initiatief, hele mooie beoordeling, zijn wij erg blij mee!
Vriendelijk, rustig personeel. Er was per ongeluk dooor onszelf een glaasje achtergelaten in een kast. Na de verhuizing stond deze nog op dezelde plaats in de kast, zo zorgvuldig ging het personeel om met onze spullen! Complimenten.
Dank voor uw mooie beoordeling! veel plezier in uw nieuwe woning en nieuwe woonomgeving; een hele overgang!
Super service,vriendelijk en deskundig.
Dank voor deze hele mooie score; ik geef het aan de jongens door!
Dank voor jullie mooie beoordeling, veel (woon) plezier in jullie nieuwe woning en vooral veel muziek (maken)
Deskundige en vriendelijke mensen
van begin tot einde een positieve ervaring. Snelle reactie op offerte aanvraag, vriendelijk en duidelijk. Leuk verhuisduo, rustige uitstraling, professioneel, meedenkend en hard werkend. Eindafrekening is precies volgens vooraf afgesproken tarief. Het heeft ons veel werk en stress uit handen genomen, super fijn!
fijn deze zeer mooie beoordeling, dank daarvoor. Het was wederzijds. Veel plezier in de nieuwe woning
Geen suggesties.
Zeer gemotiveerd en beleefde verhuizers, echt een team. In alle rust worden de spullen in en uitgeladen. Wij hebben genoten van hun vakmanschap....!!!
Goede (concurerende) aanbieding, welke geheel volgens afspraak en op vriendelijke wijze werd waar gemaakt.
Op deze manier verhuizen is bijna stressvrij
Dorpsstraat 20
6666AH Heteren