Ik ben zeer positief over het verloop van de verhuizing. Alles verliep super voorspoedig en netjes. Ook het sealen en verpakken van meubelstukken was perfect! Heel blij mee. Eigenlijk overtrof het mijn verwachtingen! Van harte bedankt!
Bijzonder vriendelijk en professioneel personeel. De verhuizers stellen zich voor en geven een hand..... ongelooflijk
Inderdaad een heel prettig team verhuizers. Zij bleven rustig en gaven de indruk alles onder controle te hebben. Wat vervolgens ook klopte. Een goed op elkaar ingespeeld team en prima om een dag mee op te trekken. Ik ben als een klant behandeld. Dank jullie wel daarvoor.
Deskundig, behulpzaam en vakkundig verhuisteam. Weten zeer goed met de lift bij een verhuizing naar de negende etage om te gaan. Snelle werkers.
Deskundig personeel, en de hele opslag en verhuizing liep naar volle tevredenheid
Informatievoorziening.
Zeer vriendelijk personeel met een onvermoeibare inzet.
Het zal duidelijk zijn: ik ben zéér tevreden over Mondial Veldhoen Verhuizingen
Aardige mensen snel en degelijk bij inpakken
Prima afspraken. Verhuizers hebben adequaat gereageerd op het feit dat een kast niet door het trapgat paste door de lift mee te nemen naar het volgende adres. De bestuurder deed niet moeilijk over het verplaatsen van de wagen ivm marktverkeer. Fijne ontspannen houding.
prettige omgang met het verhuisteam
Prima en keurig werk
Bij opslag vooraf een checklist geven welke spullen je niet in opslag moet doen. Denk aan gereedschap, bepaalde papieren e.d. In ons geval hadden we niet bedacht dat we de huishoudtrap nodig zouden hebben om te behangen en te witten.
houden aan gemaakte afspraken prettige omgang verhuismensen
Wij zijn algemeen overal tevreden!
Heel erg prettig de speciale dozen voor de glazen en de schilderijen! Super relaxte verhuizing gehad!
Emdenstraat 7 9
7418BR Deventer