Ijverige verhuizers en zeer behulpzaam ik was erg nerveus maar werd gerust gesteld
Wederom goed werk geleverd niets beschadigd vriendelijke en behulpzame verhuizers
Het ging soepel en gestroomlijnd. Ik was onder de indruk van de perfecte manier van werken en de bijzonder gemoedelijke sfeer onder de verhuizers en de vriendelijke houding naar mij toe. Heel fijn verlopen allemaal.
Rustige, harde, vriendelijke werkers. Alles in goed overleg. Maken van de stressvolle gebeurtenis die verhuizen m.i. toch is, een stuk makkelijker.
Zeer tevreden. Vriendelijke, hardwerkende verhuizers. Respect voor de manier waarop ze onze spullen (door het raam op de eerste verdieping, waar aan alle kanten maar een paar centimeters ruimte was) naar binnen hebben weten te brengen.
geen
Correct, plezierig en snel
Alles ging relaxed en vriendelijk. In het begin voor mij iets té snel om bij te kunnen houden. Daarna was ik aan het tempo gewend. In het algemeen had ik het gevoel 'in goede handen' te zijn.
het is professioneel uitgevoerd en ik ben heel erg tevreden.
De verhuizers waren bijzonder vriendelijk en dachten zelfs mee over de inrichting en gaven ons tips. Zeer deskundig en prettig in de omgang
Een zeer prettig bedrijf dat meedenkt en begrip heeft voor bepaalde situaties waardoor je moet verhuizen. Zeer Prettige medewerkers.
Alles is naar volle tevredenheid verlopen ondanks dat ik voor de verhuisdag nogal gestrest was! De mannen van het verhuisteam waren heel gezellig en hebben alles prima verzorgd! Top!
kundige en aardige mensen die het werk volgens afspraak goed hebben gedaan. Prijs is zeer scherp tov collega´s
zeer tevreden
Emdenstraat 7 9