Hele nette verhuizers die écht met zorg voor de spullen verhuizen. Er wordt niet "gegooid en gesmeten". Heren waren netjes en correct.
Onze dank aan het verhuisteam, top prestatie geleverd en zeer vriendelijk.
Flexibel en daadkrachtig
Prima, aardige mensen, rustig en werkten gestaag door
Fijn om het uit handen te kunnen geven.
Hele correcte afhandeling. Ik heb het voor traject gedaan en was door omstandigheden niet bij de verhuizing zelf vandaar dat ik nvt heb ingevuld. Heb gehoord dat het goed is verlopen. Mochten er nog andere zaken zijn dan laat ik dat alsnog weten. Nogmaals ik was 4 maart niet aanwezig
Wij hebben een fantastische dag gehad. Alles is goed gekomen. Zelfs nadat bleek dat de bank en de vitrinekast niet in de lift konden. Hier is een heel goede oplossing voor gekomen. Dank Kevin en Bart.
Wij weten niet wat wij met zoveel verhuisdozen moeten doen.
Verhuizers denken goed mee tijdens verhuizing en zijn allemaal erg vriendelijk.
Snelheid, efficiënt, deskundig, hulpvaardig,
Verhuizing ging soepel en professioneel!
prima kwaliteit
vriendelijkheid voldoende materiaal betrouwbaar
De verhuizing liep vlekkenloos
Geen
Verhuisteam, motivatie, beroepseer
SUPER GEDAAN!!!!
Ze hebben vakkundig en rustig vehuist
Geachte mevrouw Koehof, Hartelijk bedankt voor het invullen van deze enquête. We hebben u op 26 oktober jl. een email gestuurd met betrekking tot het cijfer 3 voor de schade afhandeling. Wij hebben in het dossier gekeken maar kunnen met betrekking tot de verhuizing geen schademelding vinden. Graag vernemen wij van u als er toch iets is misgegaan. Wachtende op uw reactie. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Joh Enschedeweg 5 7
1422DR Uithoorn