Super service
gestructureerd
Perfecte verhuizing, zonder schade en op tijd.
Klant vriendelijkheid, deskundige verhuising
Netjes, professioneel, deskundig, hard werkend! Komen afspraken uitstekend na
Ontzettend professionele- en prettige verhuismedewerkers
In een paasweekend kunnen verhuizen. Top! Wij hebben niet echt punten. Het was allemaal niet zo spannend. De wagen kwam voor rijden en wij hadden zelf een team die ons hielp uitladen dus de chauffeur hoefde verder niets te doen:)
Verhuisteam was zeer deskundig en erg vriendelijk, super.
Bijzonder plezierig team, waarvan iedereen goed meedenkt. Wat een harde werkers! We waren verbaasd hoe onze huisraad snel en vakkundig werd ingepakt. Het feit dat de lampen meteen werden opgehangen, de boekenkast weer opgebouwd, en de dag erna de twee lundiakasten binnen een uur overeind stonden was super.
Geen
Aangeven dat een aansluiting van een wasmachine niet onder verantwoording van de verhuizers valt.
Mijn nieuwe medebewoners complimenteerden mij met de keuze. Er had een verhuizing plaats gevonden waar men geen overlast van had gehad.
vertrouwd en terzake kundig.
Weer een super ervaring met jullie gehad. Mocht ik weer gaan verhuizen (liever niet) maar dan bel ik jullie gelijk.
gewoon goed / geen gezeur en doen wat is afgesproken !
rustig, maar snelle en effciënte manier van werken met oog voor detail.
Het verhuisteam was super!
Professionaliteit en flexibiliteit van verhuisteam
Joh Enschedeweg 5 7
1422DR Uithoorn