Goed personeel, zeker geen klachten,prima kerels
Geachte heer van Daalen, Hartelijk bedankt voor uw tijd en het invullen van de enquête. Heel vervelend dat u de het niet eens bent met onze betalingscondities. Wel fijn om te lezen dat de verhuizing naar tevredenheid is uitgevoerd. Wij wensen u alsnog veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Om een afspraak (offerte) te maken zijn jullie snel en goed en wordt er snel gecommuniceerd. Wij hebben op de dag voor onze verhuizing gevraagd voor extra dozen omdat er gewoon te weinig van waren. Wij hebben uw kantoor gebeld en de voicemail ingesproken voor extra dozen. Tevens hebben wij onze contactpersoon (die de offerte bij ons heeft gemaakt, de heer Andre) gevraagd voor extra dozen. De volgende dag hadden de verhuizers geen extra dozen bij hun. Gelukkig hadden wij nog dozen gehaald bij de Praxis! Wij hebben niets meer van Andre vernomen. Ik had graag een bericht willen krijgen dat het gaat lukken of niet! Maar helaas.
Geachte heer Hartman, Bedankt voor uw tijd en het invullen van de enquête. Wij hebben uw punten genoteerd en wij zullen contact opnemen met u. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte heer Mouw, Bedankt voor het invullen van de enquete, we zijn blij met uw gegeven cijfers en tijd. Wij wensen u veel woonplezier toe in uw woning. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte Gerda Walsemann, Wij willen u bedanken voor het invullen van de enquête en uw tijd. Bedankt voor de mooie cijfers deze zullen wij delen met de verhuizers. Heel veel woonplezier gewenst in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
uitermate goede dienstverlening en ondersteuning in het hele verhuisproces. Met name de voorman (Jiles Ende) pakte alles zeer professioneel op, denkt goed mee en komt met slimme sugggesties.
Geachte Kay Eleveld, Hartelijk bedankt voor uw tijd en het invullen van de enquête. Deze mooie cijfers zullen wij delen met de heren verhuizers. Wij wensen u veel woonplezier toe in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Voorzichtigheid en behulpzaamheid
Geachte heer van Beinum, Hartelijk bedankt voor uw tijd en het invullen van de enquête. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte mevrouw Groeneweg, Hartelijk bedankt voor het invullen van de enquête en uw tijd. Fijn om te lezen dat u ons mooie cijfers heeft gegeven en wij wensen u heel veel woonplezier toe in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Snelle en correcte afhandeling. Zeer vriendelijke verhuizers.
Geachte heer/mevrouw, Allereerst de beste wensen voor 2018, wij willen u bedanken voor uw tijd en het invullen van de enquête. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte heer Klinkhamer, Bedankt voor uw uw tijd en het invullen van de enquête. Wij wensen u heel veel woonplezier toe en alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Vakkundigheid
Geachte mevrouw Kat, Hartelijk bedankt voor uw tijd en het invullen van de enquête. Wij zullen deze mooie cijfers laten zien aan de verhuisploeg. Wij wensen u veel woonplezier toe en een mooi 2018. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte heer Brandsema, Hartelijk bedankt voor het invullen van de enquête. Wij wensen u veel woonplezier toe en een heel mooi 2018. Met vriendelijke groeten, Karen Silleman
Geachte mevrouw de Goot, Hartelijk bedankt voor het invullen van de enquête en uw tijd. Wij zijn altijd erg dankbaar voor alle input van de klanten. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Iedereen was erg vriendelijk. Er werd prettig en professioneel gewerkt.
Geachte mevrouw Bruens, Hartelijk bedankt voor het invullen van de gestuurd enquête. Wij gaan de verbeterpunten meenemen en zullen dit communiceren naar de taxateur. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte heer Tichelaar, Bedankt voor uw tijd en het invullen van onze gestuurde enquête, wij zijn dankbaar om zulke mooie cijfers te ontvangen en zullen de heren van het verhuisteam dit mooie resultaat doorgeven. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
genoeg verpakkingsmateriaal meegekregen.
Geachte heer van Keulen, Bedankt voor uw tijd en het invullen van deze enquête. Vervelend om te lezen dat u de verhuizing zo ervaren heeft, ondertussen heeft u een goed gesprek gehad met de taxateur van ons. Wij wensen u alsnog een heel fijn verblijf in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
verhuisteam is oplossing gericht en kan improviseren
Geachte heer Kamerling, Bedankt voor uw tijd en het invullen van de enquête, wij zijn altijd heel blij met alle feedback. Ook willen wij u danken voor de mooie cijfers. Wij wensen u een heel veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Alles is na gekomen volgens afspraak.
Geachte heer Scholte, Hartelijk bedankt voor het invullen van de enquête en het geven van deze mooie cijfers. Wij wensen u heel veel woongenot toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Vertrouwen in de firma
Geachte heer van der Meij-Geel, Hartelijk bedankt voor uw tijd en het invullen van de enquête. Heel dankbaar zijn wij om te lezen dat u zo tevreden bent en u zoveel vertrouwen heeft in ons bedrijf. Wij wensen u veel plezier en geluk in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Zo snel en soepel krijg je een verhuizing zelf niet voor elkaar. Verhuizers doen het uiterste om spullen niet te hoeven demonteren. Daardoor blijven bijv. kasten ook beter (demonteren en weer monteren is voor de meeste kasten niet altijd goed)
Geachte heer Leendertse, Hartelijk bedankt voor uw tijd en het invullen van de enquete. U heeft mooie cijfers gegeven en nog een aantal verbeterpunten deze zullen wij ook doorgeven aan de planning en de heren verhuizers. Verder zullen wij op korte termijn met u contact opnemen i.v.m. de schadezaken. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte heer Kuipers, Hartelijk bedankt voor het invullen van deze enquête. Heel mooi om te lezen dat u zo tevreden bent, wij zullen dit ook aan de heren verhuizers laten weten. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Professionele verhuismaterialen. Deskundig en uiterst vriendelijk team.
Geachte heer de Jong, Hartelijk bedankt voor uw tijd en het invullen van de enquête en het mooie compliment. Wij wensen u voor nu en in de toekomst veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte mevrouw Waasdorp, Hartelijk bedankt voor uw tijd en het invullen van de enquête. Heel vervelend om te lezen dat uw ervaring niet positief is geweest. Gezien wij hier niet van op de hoogte waren zullen wij op korte termijn contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte heer van Anen, Wij willen u bedanken voor het invullen van de enquête en de tijd die u hiervoor genomen heeft. Wij willen u heel veel woonplezier wensen. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Professionaliteit. Onze verhuisdag was uiteindelijk de meest relaxte dag van de afgelopen weken. Erg tevreden over de service en de fantastische kerels op de dag zelf. Hartelijk bedankt!
Geachte heer Burema, Hartelijk bedankt voor het invullen van de enquête en de prachtige cijfers. Heel mooi om te lezen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u nog heel veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte heer van Bemmelen, Hartelijk bedankt voor het invullen van de enquête en het geven van deze mooie cijfers. Wij wensen u nogmaals veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Joh Enschedeweg 5 7
1422DR Uithoorn