Geachte heer Buis, Hartelijk bedankt voor uw tijd en het geven van deze mooie cijfers. Wij wensen u nog veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Die verspilling van verhuisdozen kan in deze tijd niet meer. Wij zouden geen bezwaar hebben gemaakt tegen dozen die al een paar keer eerder waren gebruikt.
Geachte heer Boet, Hartelijk bedankt voor uw tijd en het invullen van de enquête. Wij begrijpen uw punt van de verhuisdozen dit zullen wij meenemen in het overleg. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
We zijn zeer tevreden over de begeleiding en uitvoering.
Geachte mevrouw Keessen, Bedankt voor uw tijd en het invullen van deze enquête en geven van deze mooie cijfers en feedback. Wij wensen u nog veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Heldere communicatie, nette verhuizing. Prijs-kwaliteit is goed. Ben echt enorm tevreden!
Geachte mevrouw van den Broek, Bedankt voor het invullen van de enquête, heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u nogmaals veel woonplezier toe in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
stiptheid
Geachte heer Koning, Hartelijk bedankt voor uw tijd en feedback. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Snel goed en flexibel
Geachte mevrouw van Raayen, Hartelijk bedankt voor uw tijd en uw mooie cijfers. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
verhuizing ging voorspoedig
Geachte heer Smeur, Bedankt voor het invullen van de enquête en uw tijd en de mooie cijfers. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte T. Huygen, Hartelijk bedankt voor uw tijd en het invullen van de enquête. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Super aardige medewerkers, staan helemaal voor je klaar zowel telefonisch, in de loods (Uithoorn) als op locatie. Geweldig inlevingsvermogen, denken goed mee, zijn nergens te beroerd voor en blijven aardig ook al zijn ze zelf doodop aan het eind van de dag. In 1 woord: GEWELDIG!! Bedankt, tot volgend keer. Els
Geachte mevrouw Slieker, Hartelijk bedankt voor uw tijd, het invullen en en de mooie cijfers van deze equete. Wij zullen de heren op de hoogte brengen van uw compliment. Wij wensen u veel woonplezier toe in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geen
Geachte heer Polanus, Hartelijk bedankt voor het invullen van deze enquête en deze mooie cijfers. Wij wensen u veel woon plezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte mevrouw Brabander, Bedankt voor het invullen van de enquête. Heel verheugd om zulke mooie cijfers te mogen ontvangen. Veel woonplezier toegewenst in uw nieuwe woning. Met vriendelijk groet, Karen Silleman
Geachte mevrouw Van de Schoor, Hartelijk bedankt voor uw tijd en het invullen van de enquête. Wij danken u voor de mooie cijfers. Heel veel woonplezier in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Hele aardige behulpzame verhuizers. Ze weten dat je in de stress zit en stellen je gerust dat alles goed komt. En alles komt ook goed. Het zijn harde werkers met een goede dosis humor en klantvriendelijkheid. De verhuizing verliep snel en voordpoedig en bij de volgende x dat ik weer zou verhuizen hoop ik weer dit team tegen te komen.
Geachte mevrouw Pijloo, Hartelijk bedankt voor uw tijd en het invullen van de enquête. Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met de algehele verhuizing. Wij wensen u heel veel woonplezier toe in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Graag meer beschermingsmateraal in de vorm van dekens gebruiken voor grote meubelstukken. Vnl.als ze over de bodem.van de vrachtwagen geschoven worden. Nu is zijkant tuintafel zwaar beschadigd en put in een bureaublad.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw tijd en het invullen van de enquête. Wij zullen de verbeterpunten meenemen en doorgeven. Wij betreuren het dat er u schade heeft geconstateerd na de verhuizing onze excuses daarvoor. Gezien wij hier geen melding van hebben ontvangen zullen wij hiervoor contact opnemen met u. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Snelle reactie, vriendelijk personeel, goede service. Als we nog eens opslagruimte nodig hebben, maken we graag weer gebruik van dit bedrijf.
Geachte mevrouw Roeleven, Bedankt voor het invullen van de enquête en uw tijd. Wij wensen uw zoon veel plezier toe met de meubels. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
ga zo door
Geachte heer Engelen, Hartelijk bedankt voor uw tijd en het invullen van de enquête. Wij zullen de verbeterpunten meenemen en de pluspunten doorgeven aan ons personeel. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
vandaag heeft Wicke ons geholpen met de verhuizing. dat ging helemaal perfect, prachtige auto, en ook Wicke in persoon is een fantastische hulp, kalm en snel. Wij zijn heel blij dat we uw hulp hebben ingeroepen. Ik schreef ook al op google een reactie, nogmaals heel veel dank, en als ik weer zoiets heb meld ik mij weer. Groeten van Tom en zijn moeder van 81 die dus verhuisde…….
Geachte heer van Buuren, Hartelijk bedankt voor het invullen van de enquête en de mooie recensie op Google. Wij zullen de heren op de hoogte brengen van u mooie woorden. Wij wensen u moeder veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Er is door Andre goed met mij meegedacht; ook de verhuizers waren uiterst vriendelijk.
Geachte heer Wijtemans, Hartelijk bedankt voor het invullen van de enquête. Heel fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Heel veel woonplezier. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte heer/mevrouw Bon, Wij willen u bedanken voor de mooie beoordeling en de tijd die u genomen heeft deze enquête in te vullen. Wij zullen het verhuisteam op de hoogte stellen van deze beoordeling. Heel veel woonplezier in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte heer/mevrouw van Nieuwkoop, Bedankt voor uw tijd en het invullen van de enquête. Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel woonplezier toe in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Super dienstverlenend. Bescheiden Hardwerkend Gezellig Deskundig Je mocht niets zelf doen :)
Geachte mevrouw Geeter, Hartelijk bedankt voor uw tijd en het invullen van de enquête. Wij hebben de heren uw complimenten doorgegeven. Wij wensen u nog veel woonplezier toe in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte heer Nock, Hartelijk bedankt voor uw tijd en mooie cijfers. Wij zullen deze positieve reactie doorgeven aan het verhuisteam. Wij wensen u nogmaals veel geluk in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Onze verhuizing was zeer prettig gegaan. Snel en efficiënt.
Geachte mevrouw Tan, Bedankt voor uw tijd en invullen van de enquête. Door uw informatie kunnen wij ons zelf blijven verbeteren. Wij wensen u alvast hele fijne paas dagen toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Snel, netjes en vriendelijk auto met verhuislift is ideale oplossing Dozen en verhuismaterialen voldoende ingeschat en geleverd.
Geachte heer Oudshoorn, Hartelijk bedankt voor het invullen van de enquête. Wij zullen de heren op de hoogte brengen van uw pluspunten. Wij wensen u alsnog veel woonplezier toe in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Perfecte ontzorging. Verhuizing ging soepel, team was een geoliede machine, fijne, gezellige, deskundige ploeg. We zijn dik tevreden!
Geachte mevrouw Klappe-Toffolo, Hartelijk bedankt voor uw tijd en het invullen van de enquête. Heel fijn om te lezen dat de verhuizing naar volle tevredenheid is uitgevoerd. Wij willen u heel veel woonplezier wensen in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Joh Enschedeweg 5 7
1422DR Uithoorn