Het verhuisteam was super. Behulpzaam , meedenken in een onverwachte situatie.
Geachte mevrouw Spronk, Hartelijk bedankt voor het invullen van de enquete, we zijn blij met deze mooie cijfers, Plus en verbeterpunten. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte heer Gerver, Bedankt voor uw tijd en de mooie cijfers die wij hebben mogen ontvangen voor de verhuizing. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte mevrouw van der Horn, Bedankt voor het invullen van de enquête en het geven van deze prachtige cijfers. Hier zijn we erg trots op. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Alles is op die dag verhuisd, ze waren wel veel langer bezig dan verwacht. Prettige mensen, die hard werkten.
Geachte mevrouw Kieft, Hartelijk bedankt voor uw tijd en de plus en verbeterpunten. Deze zal ik doorgeven aan onze verkoop afdeling. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte heer Banning, Hartelijk bedankt voor het invullen van de enquête en het geven van deze prachtige cijfers. Wij wensen u veel woon plezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte mevrouw Zeeman, Hartelijk bedankt voor het invullen van de enquête en het geven van deze prachtige cijfers. Wij wensen u veel woon plezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Vlotte ,vriendelijke verhuiscrew. De mannen werken fijn samen als een team en gaan met zorg met de inboedel om. Tijdens de voorbereiding was het contact met het administratief team ook prima. Extra dozen werden bv. onmiddellijk geleverd. We kijken terug op een zeer vlotte verhuizing
Geachte mevrouw Veys, Bedankt voor uw tijd en het invullen van de enquête. Wij zullen de verbeterpunten doorgeven aan onze verkoopafdeling. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Alles is handig georganiseerd. Team had de goede spullen bij zich. Team werkte vlot door.
Geachte heer van Beeck, Bedankt voor uw tijd en het geven van deze mooie beoordeling. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Opgewekt team verhuizers. Goed voorbereid. “Hands on” - weten van aanpakken. Prettig.
Geachte heer Zandvliet, Bedankt voor uw tijd en het invullen van de enquête. Wij zullen contact opnemen met betrekking tot de ''kleine'' schade. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte mevrouw Haarmans, Bedankt voor uw tijd het invullen van deze enquête en het geven van deze mooie cijfers. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Het inpakken werd vlot en kundig uitgevoerd. Ook de verhuizing ging vlot en prettig.
Geachte heer Blekman, Bedankt voor je tijd het invullen van deze enquête en het geven van deze mooie cijfers. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte heer van Oosterom, Bedankt voor je tijd het invullen van deze enquête en het geven van deze prachtige cijfers. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Als in beoordeling, het is een vriendelijk en deskundig team.
Beste Michael Witteveen, Bedankt voor je tijd het invullen van deze enquête en het geven van deze prachtige cijfers. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte mevrouw Smit, Allereerst nog de beste wensen voor 2019. Bedankt voor uw tijd en het invullen van de enquête. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
vriendelijke capabele en hardwerkende mannen
Geachte heer Brandsema, Allereerst de beste wensen voor 2019. Hartelijk bedankt voor het invullen van de enquête. We zullen de heren op de hoogte brengen van deze prachtige cijfers. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte meneer de Bruin, Hartelijk bedankt voor uw tijd en het invullen van de enquête. En wat een prachtige cijfers. Wij wensen u veel plezier in uw woning en mooie feestdagen toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Klantvriendelijk, snel, alles kan, denken mee in de situatie van de klant. Vlotte afhandeling.
Geachte heer de Knegt, Bedankt voor uw tijd en het invullen van de enquête. Wij wensen u veel woonplezier toe in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte heer Achterberg, Bedankt voor uw tijd en het invullen van de enquête. Wij wensen u veel woonplezier toe in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Vriendelijk personeel en zorgvuldig ingepakte verhuisdozen.
Geachte mevrouw Fronik, Bedankt voor uw tijd en het invullen van de enquête. Vervelend om te lezen dat er vlekken zijn ontstaan op het bed. Wij hebben hier geen melding van ontvangen. Wij zullen contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geen
Geachte heer/mevrouw de Jong, Bedankt voor uw tijd en het invullen van de enquête. Wij wensen u veel woonplezier toe in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
De slaapkamer kasten beter in elkaar zeten, 1 schuifdeur viel eruit!!!
Geachte mevrouw Spanjer, Bedankt voor het invullen van de enquête en uw tijd. Vervelend om te lezen dat er een probleem was met de schuifdeur, is dit nu opgelost? Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geen
Geachte heer van der Pol, Hartelijk bedankt voor het invullen van de enquête. Wij betreuren het dat u schade heeft geconstateerd. Wij hebben hier geen melding of aansprakelijkheid van ontvangen. Graag ontvangen wij deze alsnog u kunt een mail sturen naar [email protected] waarna wij een schade dossier kunnen aanmaken. Vertrouwende u voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Op tijd Vriendelijke mannen
Geachte mevrouw Winkel-Das, Bedankt voor het invullen van de enquête, heel vervelend om te lezen dat uw ervaring niet positief is. Wij hebben geen bericht van u ontvangen van u dat dit gespeeld heeft op de verhuis dag. Wij zullen z.s.m. contact opnemen met u. Met vriendelijke groet, Karen Silleman Geachte mevrouw Winkel, We hebben u geprobeerd te bellen, helaas is het enige nummer dat wij hebben niet meer in gebruik. Ook hebben wij u een email gestuurd. Wij hopen z.s.m. alsnog met u in contact te komen. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte heer Rentenaar, Wij willen u bedanken voor uw tijd en het invullen van de enquête. Ook willen wij u veel woonplezier toewensen. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Wij zijn heel goed geholpen, ga zo door.
Geachte mevrouw Redegeld, Hartelijk bedankt voor in invullen van de enquête. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Joh Enschedeweg 5 7
1422DR Uithoorn