Alles stond bij ons vertrek op zijn plek en bij terugkomst stond alles weer op zijn plek. Dat is goed gedaan door de mannen.
Geachte mevrouw Philippo, dank u wel voor uw kritische beoordeling. De genoemde verbeterpunten worden intern met betrokken, uitvoerende collega's besproken. Binnenkort zullen wij naar aanleiding van uw beoordeling contact met u opnemen. Hartelijke groet, Kitty Hettema
Vriendelijke en vakbekwaamheid
Geachte heer Nieuwenburg, hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling, maar ook dank voor de kritische note over de stickers. Wij hebben gekozen voor stickers die zich in principe goed en makkelijk laten verwijderen. Het is echter wel zo dat de meest vriendelijke gomlaag van een sticker toch wat sporen kan achterlaten na verwijdering. Hierbij valt bv te denken aan houten meubilair welke in de was is gezet. In principe wordt bij de opname altijd een advies over het gebruik van de stickers gegeven. Wij nemen achter de schermen hierover nog even contact met u op. Wij danken u voor het vertrouwen en wensen u veel woonplezier! Hartelijke groet, Kitty Hettema
Geachte mevrouw Kronemeijer, hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Fijn dat u onze dienstverlening wederom naar tevredenheid heeft ervaren. Wij danken u voor het vertrouwen. Wij wensen u veel woongenot! Hartelijke groet, Kitty Hettema
Geachte mevrouw Joustra, dank u wel voor het invullen van onze enquête. Heel fijn te lezen dat de dienstverlening wederom naar tevredenheid is uitgevoerd. Wij wensen u veel woonplezier! Met vriendelijke groet, Kitty Hettema
Snelle inpakkers (soms te snel, waardoor beschadigingen zijn ontstaan, o.a. aan een antieke kast), service gericht
Geachte mevrouw Van de Rest, hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Spijtig dat e.e.a. niet geheel onbevlekt is verlopen. Uw opmerkingen hebben wij ter harte genomen en zijn inmiddels intern met betreffende coördinatoren besproken teneinde dit soort misstanden in de toekomst te voorkomen. Onze verkoopadviseur zal uit hoofde van nazorg zeer binnenkort contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Kitty Hettema groet, Kit
Vriendelijk op tijd en heel netjes gewerkt . Veel in overleg gedaan.
Geachte heer Meijer, hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Bijzonder fijn te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening! Wij wensen u veel woonplezier toe! Hartelijke groet, Kitty Hettema
Geachte mevrouw Dijkhuis, hartelijk dank voor het invullen van onze enquête. Heel fijn te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening en uitvoering. Een deskundige verhuizing wordt mede mogelijk gemaakt door onze gecertificeerde verhuizers en de inzet van goed materieel. Wij wensen u veel woonplezier en zijn u of anderen in uw directe omgeving graag weer van dienst wanneer dat aan de orde is. Hartelijke groet, Kitty Hettema
Alles prima, maar wel verbeterpunten.
Geachte heer Woltering, hartelijk dank voor uw oprechte beoordeling. Wij hebben uw verbeterpunten ter harte genomen en doorgespeeld naar de desbetreffende afdelingen. Wij zullen toezien op een correcte feed-back. Wij wensen u evenwel heel veel woonplezier toe in het prachtige Valkenburg! Hartelijke groet, Kitty Hettema
Geachte heer Giebel, heerlijk om te lezen dat wij u wederom tot volle tevredenheid van dienst zijn geweest! Wij hopen u in de toekomst eventueel weer van dienst te mogen zijn! Voor nu; heel veel woonplezier! Hartelijke groet, Kitty Hettema
alles prima geregeld van algemene afspraken vooraf tot periodieke facturatie en verhuizing zelf.
Geachte heer Kunst, Mooi om te lezen dat u zo tevreden bent, wij willen u nogmaals bedanken voor het vertrouwen in ons en het invullen van de enquête. Veel woonplezier Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte heer Sokkel, Hartelijk bedankt voor uw tijd en het invullen van deze enquête. Wij waarderen dit enorm. Heel veel woonplezier toegewenst. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Wat een top team!!!! Iedereen, telefoniste, verhuizers, taxateur, administratief personeel allemaal even behulpzaam en vriendelijk. Ik ben echt ontzorgd door zo n goede service
Geachte mevrouw van der Meer, Wij willen u bedanken voor uw tijd en het geven van deze geweldige cijfers en mooi compliment. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Alleen maar positief ervaring. Super nette behulpzame mannen. Zelfs geholpen met de wasmachine aansluiting.
Geachte mevrouw Pels, Hartelijk bedankt voor uw tijd en het invullen van de enquête. En het geven van deze prachtige cijfers. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte mevrouw Hondius, Hartelijk bedankt voor uw tijd en het invullen van de enquête. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
De verhuizing werd laat bekend en toch kon de verhuizing snel ingepland worden. Vroeg op de dag (vanaf 7.30 uur) kan je verhuizen. De verhuizers waren op tijd. Goede en vriendelijke verhuizers. Met de verhuizing mocht ik meerijden en de auto was erg comfortabel.
Alles is naar volle tevredenheid gebeurd. Misschien vraag ik nog om hulp van de handyman.
Geachte heer/mevrouw Keizer, Hartelijk bedankt voor uw tijd en het geven van deze prachtige cijfers. Mocht u gebruik willen maken van onze Handyman diensten kunt u contact opnemen met onze verkoop afdeling op het nummer 0297-514034 Met vriendelijke groet, Karen Silleman
vriendelijk, stressbestendig
Geachte heer de Groot, Wij willen u bedanken voor uw tijd en het invullen van de enquête en het geven van deze mooie cijfers. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Prima service en uitstekende medewerkers
Geachte heer en mevrouw Hartman, Wij willen u danken voor uw tijd en het geven van deze prachtige cijfers. Ook de verbeterpunten zullen wij meenemen in de toekomst. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte heer van de Sande, Bedankt voor uw tijd en het geven van deze mooi cijfers. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
zie beoordeling, uitstekend verzorgde verhuizing
Geachte heer Huisman, Hartelijk bedankt voor uw tijd en het invullen van deze enquête. Wij willen u danken voor het geven van deze prachtige cijfers. Ook willen wij u veel woonplezier toewensen. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte heer/mevrouw Hondeveld, Wij willen u danken voor uw tijd en de cijfers die u ons gegeven heeft in deze enquête. Ook willen wij u nogmaals veel woonplezier toe wensen. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte heer Veltman, Hartelijk bedankt voor het invullen van de enquête. We zijn blij met deze prachtige cijfers. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Het verhuisteam was super. Behulpzaam , meedenken in een onverwachte situatie.
Geachte mevrouw Spronk, Hartelijk bedankt voor het invullen van de enquete, we zijn blij met deze mooie cijfers, Plus en verbeterpunten. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte heer Gerver, Bedankt voor uw tijd en de mooie cijfers die wij hebben mogen ontvangen voor de verhuizing. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Geachte mevrouw van der Horn, Bedankt voor het invullen van de enquête en het geven van deze prachtige cijfers. Hier zijn we erg trots op. Wij wensen u veel woonplezier toe. Met vriendelijke groet, Karen Silleman
Joh. Enschedeweg 5 7
1422DR Uithoorn