Prima geregeld van te voren. Verhuis team was super. Aardig, vriendelijk, behulpzaam en meedenkend.
Beste mevrouw Brokking, hartelijk dank voor uw hoge waardering! Wij wensen u veel woonplezier en het allerbeste voor 2020!
Snellere eindafrekening
Beste familie Taal, hartelijk dank voor de genomen moeite om deze enquête in te vullen! En nog meer dank voor uw prachtige waardering. Wij hopen van harte dat jullie nu kunnen uitrusten en genieten van jullie nieuwe woonomgeving. Wij wensen u alle goeds voor 2020!
Kwamen op tijd en namen geen tijd om te pauzeren.
Geachte heer De Wit, hartelijk dank voor het invullen van de enquête en uw waardering. Wij wensen u veel woonplezier op het nieuwe adres! Hartelijke groet, Kitty Hettema
goede afspraken vooraf / door voortschrijdend inzicht toch een ander verhuisplan was geen enkel probleem / goede samenwerking tussen de verhuizers onderling / taxateur & verhuisteam klantvriendelijk, professioneel, niet is teveel ... TOP!
Geachte heer Keevel, hartelijk dank voor uw positieve review en hoge waardering! Wij hechten veel waarde aan wat Klanten Vertellen. Uw complimenten zullen gedeeld worden met het verhuisteam. Wij wensen u veel woonplezier op het nieuwe adres! Hartelijke groet, Kitty Hettema
One of the best movers I have ever used - would not hesitate to use them again or recommend to friends!
Dear Susan, Thank you so much for your positive feed-back! We will also share your review with the movers! Kind regards, Kitty Hettema
veel geld voor de 22 manuren
Geachte heer Hoek, dank u wel voor het invullen van de enquête en uw openhartigheid Wat Klanten Vertellen vinden wij belangrijk. Wij wensen u veel woonplezier op uw nieuwe adres. Hartelijke groet, Kitty Hettema
Geachte mevrouw Schouten, Hartelijk dank voor het invullen van de enquête! Wij wensen u veel woonplezier! Vriendelijke groet, Kitty Hettema
Geen
Geachte heer Brugman, hartelijk dank voor het invullen van de enquête en uw hoge waardering! Vriendelijke groet, Kitty Hettema
Flexibiliteit en vriendelijkheid van planner (moest tot 2 x uitstellen) en verhuisteam (schilders waren nog steeds bezig) was top!
Geachte mevrouw Radius, hartelijk dank voor het invullen van de enquête en uw hoge waardering! Wij hopen dat de drukte nu achter de rug is en wensen u veel woonplezier. Hartelijke groet, Kitty Hettema
Alles keurig volgens afspraak en op tijd geregeld. Tevens advies gekregen van taxateur en verhuizers. Echt TOP
Geachte heer Vos, hartelijk dank voor het invullen van de enquête en uw waardering! Wij wensen u veel woonplezier! Hartelijke groet, Kitty Hettema
klantvriendelijke benadering van begin tot einde. niets was teveel moeite en zonder prijsverhoging (b.v. het inpakken van meer kunstwerk dan oorspronkelijk afgesproken).
Geachte familie Macdonald, hartelijk bedankt voor het invullen van de enquête en uw waardering! Wij wensen u veel woonplezier! Hartelijke groet, Kitty Hettema
Beste Glen en Miranda, hartelijk dank voor het invullen van de enquête en jullie hoge waardering! Wij wensen jullie veel woonplezier! Hartelijke groet, Kitty Hettema
Goed team
Alles goed geregeld, daar waren wij super blij mee!
Beste Petra, Patrick, een memorabele verhuizing over het water! Fijn dat alles naar tevredenheid is ervaren. Dank u wel voor het invullen van de enquête! Hartelijke groet, Kitty Hettema
Geachte mevrouw Van der Heyden, dank u wel voor het invullen van de enquête en uw hoge waardering! Wij wensen u veel woonplezier op uw nieuwe adres! Hartelijke groet, Kitty Hettema
N.v.t
Geachte heer Schellingerhout, hartelijk dank voor het invullen van de enquête én voor uw hoge waardering! Wij wensen uw moeder alle goeds in het zorgcentrum. Hartelijke groet, Kitty Hettema
Alles netjes en volgens planning verlopen, prima service!
Hartelijk dank voor het invullen van de enquête en uw waardering! Wij wensen u veel woonplezier toe. Vriendelijke groet, Kitty Hettema
Hartelijk dank voor het invullen van de enquête en uw waardering! Wij wensen u veel woonplezier, hartelijke groet, Kitty Hettema
Ik ben erg tevreden. Uw medewerkers werkten zeer efficiënt en waren zeer vriendelijk en behulpzaam.
Geachte mevrouw Aston-Tesser, Hartelijk dank voor het invullen van de enquête en uw hoge waardering. Erg fijn te lezen dat u tevreden bent over de wijze van uitvoering en dienstverlening. Wij brengen uw complimenten over aan de betreffende verhuizers. Hartelijke groet, Kitty Hettema
veel overleg tijdens in en uippakken de klok sloeg niet meer , maar dat heeft zichzelf opgelost steeds vragen waar de dozen in huis gebracht moesten worden
Geachte heer Roodenburg, hartelijke dank voor het invullen van de enquête. Fijn dat u e.e.a. benoemd, wij brengen uw waardering over aan betrokken medewerkers. Wij wensen u veel woonplezier! Hartelijke groet, Kitty Hettema
Top personeel. Vriendelijk, meedenkend, behulpzaam, humor
Geachte mevrouw Bleekemolen, hartelijk dank voor het invullen van de enquête en uw hoge waardering! Complimenten worden overgebracht aan betreffende collega's. Hartelijke groet, Kitty Hettema
Hartelijk dank voor het invullen van de enquête en uw hoge waardering! De reviews worden intern gecommuniceerd met betreffende collega's! Hartelijke groet, Kitty Hettema
Geachte heer Hermans, hartelijk dank voor het invullen van de enquête en uw waardering! Vriendelijke groet, Kitty Hettema
Geachte mevrouw Mochtar, hartelijk dank voor uw beoordeling!
Mooi op tijd. Aardige en rustige jonge jongens. Alles met zorg uitgevoerd. De en Montage stond bij hun niet in de order, wel in offerte bij mij, ff bellen en meteen geregeld
Geachte heer Jonkers, hartelijk dank voor het invullen van de enquête. Een tevreden klant is goud waard! Ondanks dat een geoffreerde afspraak niet in de order stond, is deze afspraak dezelfde dag evengoed nagekomen. Fijn dat u het op die manier benadert; het is, en komt altijd goed! Hartelijke groet, Kitty Hettema
Joh Enschedeweg 5 7
1422DR Uithoorn