Super gewerkt Was perfect Echt snel en zorgvuldig gedaan Wij zijn heel erg blij en dankbaar Fam Mathews
Keurig op tijd waren de heren er, oude huis was snel leeg en in het nieuwe huis alles netjes geplaatst! Heel fijn!
netjes met de spullen en aardige handige jongens
Zie hierboven!
Ze waren mooi op de afgesproken tijd hier, ook met de spillen weer terugbrengen en alles weer op z'n plaatsen te zetten.
Fantastische ploeg gezellige en harde werkers: Kees, Joey, Mitchell en Marcel! Kwamen ruim op tijd aan, hebben ondanks de pittige storm met harde windvlagen toch de verhuislift opgezet en hadden binnen 2,5 uur alles ingeladen, inclusief een loodzware piano. Aangekomen op het nieuwe adres was het helemaal een wervelstorm en konden we na 1,5 uur de kleding in de gemonteerde kasten hangen en de kastjes gaan inruimen. We kunnen Van Rooijen echt van harte aanbevelen!
geweldig team
Een aantal zeer vriendelijke heren hebben alles netjes in de container geplaatst.
Wij zijn zeer tevreden over de aanpak en afhandeling van de verhuizing.
Het was mogelijk om op korte termijn een afspraak te maken en binnen een week onze moeder naar een verpleeghuis te verhuizen. De verhuizers waren erg vriendelijk en flexibel.
Wat een fijn en professioneel bedrijf. De verhuizers waren snel, voorzichtig, vrolijk tijdens het werk, kortom TOP (movers). Ondanks dat verhuizen vaak veel stress geeft, was het voor ons toch een feestje. Ik kan dit verhuisbedrijf aan iedereen aanbevelen.
Een onze verwachtingen zijn uitgekomen.
Ze werkten efficient .en netjes
Vakkundig
Bij het inpakken van de spullen in de auto kon ik alles loslaten en werd ons alles uit de handen genomen. Bij het uitpakken op het nieuwe adres werden we wel even horendol omdat er dan 4 mannen steeds vragen (terecht en begrijpelijk) "waar moet dit? Waar moet dat" Uiteindelijk stond alles netjes op zijn plaats. Er was iets beschadigd en dat is na melding hiervan heel snel en vakkundig gerepareerd.
Duidelijkheid wat de verhuizing inhoudt en de uitvoering hiervan. Alles is in goede handen en de verhuizers werken keurig netjes en pakken goed aan. Dit is de 3e keer dat we Van Rooyen inschakelen en weer dik tevreden.
De drie mannen hebben ons uiterst vriendelijk twee dagen lang geholpen met verhuizen. Niet alleen dozen sjouwen, maar ook meubels en kasten demonteren en opnieuw monteren en lampen verwijderen. En dat alles zeer netjes waarbij er heel voorzichtig met alle spullen en beide huizen is omgegaan. Ik kan dan ook niet anders dan deze mannen van harte aanbevelen voor je volgende verhuizing!
Wij zijn zeer te spreken over de service! Correcte afhandeling van onze verhuizing!
Van opname tot uitvoering van de verhuizing heb je te maken met zeer vakkundige medewerkers. Meedenken, anticiperen en uiterst zorgvuldig te werk gaan, zit in het bloed van de medewerker van Top Movers. Kortom, voor een verhuizing zonder problemen, schakel Top Movers in!
Zowel in 2019 als in 2021 zijn we verhuisd m.b.v. P.A. van Rooyen. Beide keren naar volle tevredenheid.
Vrijdag 3 december hebben Jeroen en collega's mij verhuisd van Amstelveen naar Zandvoort. In 1 woord geweldig ! Inladen in Amstelveen ging uitermate soepel en vlot ! Bij aankomst in Zandvoort was een grote tegenslag, teveel om de lift te kunnen gebruiken.... Jeroen bleef rustig en regelde 2 extra mensen; behalve de bank die te groot was voor het trappenhuis, zette iedereen de schouders eronder en hebben alles naar driehoog gedragen ! Waanzinnig, zwaar, geen onvertogen woord. Binnen anderhalf uur was de klus geklaard. Grote klasse, een grote pluim voor alle mannen en het gehele bedrijf. Vanzelfsprekend heb ik iedereen een ruime fooi gegeven, want ik vond (en vind) dit zeer bijzonder ! Mijn dank is groot en mijn respect voor het bedrijf en werknemers gigantisch. Veel dank, hartelijke groet, Bonno Mijnlieff
Voor de eerste keer verhuisbedrijf, heerlijk alles laten verzorgen van inpakken tot en met huis schoon opleveren. Super tevreden
P.A. van Rooyen Top Movers is een uitstekend verhuisbedrijf. Ze werken snel, zorgvuldig en zeer persoonlijk. De mannen van van Rooyen zorgen voor helder begrip wat er verhuist moet worden en denken mee met de klant tijdens de inrichting van de nieuwe omgeving. Daarnaast worden meubels zorgvuldig uit elkaar gehaald en weer opgebouwd en geplaatst op de juiste plaats en op de juiste manier. Het zijn vaklui die weten hoe ze moeten verhuizen. Kortom niet alleen een aanbeveling, maar een voorbeeld voor de rest van de markt. Ik ben heel blij met hun service!
Super Alles top geregeld en een hoop stress minder Zeer deskundig en vriendelijke mensen Ik kan ze zeker van harte aanbevelen
Alles wordt goed ingepakt en vervoerd. De volgende dag alles uitgepakt en op de juiste plek gezet. Een verhuizing zonder zorgen!
Joh. Enschedeweg 5 7
1422DR Uithoorn