De mannen waren heel klantvriendelijk en gingen heel netjes te werk. De handyman was ook top en heel fijn om erbij te hebben! Alles op mijn nieuwe adres weer netjes geïnstalleerd. Een paar kleine beschadigingen op de nieuwe muren, maar goed ik denk niet dat je het helemaal kan voorkomen met een verhuizing en ze doen het uiteraard ook niet expres! Daarnaast heb ik door persoonlijke omstandigheden mijn verhuisdatum moeten verzetten en ook de planning had begrip en dacht met mij mee. Heel fijn! Ik was heel blij met ze! Top gedaan!
Heel fijn om met hen in te pakken en te verhuizen
Wat fijn om te lezen! Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring én voor het invullen van de enquête. We geven uw compliment graag door aan onze medewerkers. Bedankt voor het vertrouwen in ons verhuisteam!
Van de intake tot aan de verhuizing aan toe, er viel echt een last van mijn schouders. Alles werd keurig en netjes van z’n plek gehaald (eventueel ingepakt), ingeladen en terug gezet in de nieuwe woning. Voor alles wordt gezorgd en de mensen zijn allemaal erg vriendelijk. Ik hoop niet snel nog eens te verhuizen, maar ik zou TopMovers keer op keer kiezen! Geen eigen verhuizingen zelf meer.
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het invullen van de enquête! We zijn blij dat de verhuizing zo soepel en prettig is verlopen. Goed om te horen dat u zich geen zorgen hoefde te maken — precies waar we het voor doen!
De vriendelijkheid zowel vooraf aan de telefoon alsmede bezoek was al opvallend. De verhuisdag zelf verliep heel soepel. En dat op de heetste dag van het jaar tot nu toe .
Hartelijk dank voor uw positieve woorden! Op de heetste dag van het jaar zo’n soepele verhuizing realiseren — dat zegt veel over ons team. Fijn dat u zo tevreden bent!
De mannen waren vriendelijk en gezellig en hebben zeer goed werk afgeleverd.
Bedankt voor het invullen van de enquête! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over het werk van onze mannen. Vriendelijk, gezellig én goed werk: daar worden wij ook blij van. We geven het compliment graag aan het team door!
We zijn al heel vaak verhuisd en de laatste drie keer hebben we dit bedrijf gebruikt, tot onze volle tevredenheid. Duidelijke communicatie, leuke nette verhuismannen die hard en zorgvuldig werkten. Gewoon heel erg goed allemaal!
Bedankt voor uw trouwe keuze voor ons verhuisbedrijf én voor deze hartverwarmende terugkoppeling! We doen het graag goed, en het is geweldig om te horen dat onze collega’s het elke keer weer waarmaken. Tot de volgende keer – als het ooit weer zover is!
Van Rooyen maakt waar wat het belooft, fijne medewerkers
Dank voor deze mooie woorden en het invullen van de enquête. We zijn blij dat het vakwerk en de inzet van onze mensen u zijn opgevallen. Dat geeft ons energie!
De verhuizers waren stipt op tijd en alles liep vlot en en volgens afspraak. Op een kast en een vaas na is alles onbeschadigd aangekomen. De verhuizers werkten hard, dachten mee en waren behulpzaam. Minder positief was dat één of twee mannen van het verhuisteam en richtig einde van de klus overduidelijk niet veel zin meer in hadden. Wat dozen met boeken voor de tweede verdieping zijn zonder afstemming in de garage gezet en een flink aantal dozen zijn wel op de juiste verdieping gezet maar niet in de juiste kamer (ondanks helder gestickerd). Jammer dat dit afgeraffeld is, gaf ons onnodig veel werk.
Vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en de uitvoering was ook uitstekend. Het betrof de verhuizing van een bank (-je) en een nachtkastje van een appartement naar een eensgezinswoning op 300m afstand. De bank diende op de zolder te worden neergezet, wat wel een bijkomend probleem was. Desondanks vond ik het tarief aan de forse kant voor dit klusje, maar dat zou mij niet weerhouden dit bedrijf opnieuw in te huren bij een verhuizing.
Als eerste een inventarisatie waarin ruim de tijd werd genomen om te kijken wat er allemaal verhuisd moest worden, er werden allerlei tips gegeven over inpakken, welke meubels gedemonteerd konden worden door de verhuizers, welke niet uit elkaar hoefden. Twee weken voor de verhuisdatum kwam iemand het geschatte aantal dozen brengen, met uitgebreide toelichting over de verschillende soorten dozen. Ik kon extra dozen op komen halen, resterende dozen werden vlak voor de verhuizing weer opgehaald. Geen enkel probleem. Zowel inpakken als uitladen werd uitgevoerd bij 35 graden, in een voor mij onbegrijpelijk hoog tempo. Meubels werden in hoog tempo gedemonteerd en gemonteerd. Al mijn spullen zijn onbeschadigd ingeladen, vervoerd en weer uitgepakt en neergezet op de plekken waar ik alles wilde hebben. Ik verhuis niet heel erg vaak, maar vond het uiteindelijke bedrag heel erg meevallen, 4 mannen 4 uur inladen, 2 mannen 4 uur uitladen en een afstand van 150 kilometer.
Bedankt voor het invullen van de enquête en voor de positieve woorden! We zijn blij dat alles naar wens is verhuisd en dat de service van ons team, zelfs bij hoge temperaturen, zo goed werd ervaren. Het is fijn om te horen dat we het juiste tempo en de juiste zorg hebben kunnen bieden. Bedankt voor uw vertrouwen en de aanbeveling!
Van de opname voor de prijsopgave tot het ophalen van de meubelen en na uitvoering werkzaamheden in de woning is alles terugplaatsen is perfect uitgevoerd. Zeer zorgvuldig gewerkt.
Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We zijn blij dat alles van de opname voor de prijsopgave tot de uitvoering en het terugplaatsen van de meubels naar wens is verlopen. Zorgvuldigheid is voor ons van groot belang, en het is fijn om te horen dat u dit heeft ervaren. We waarderen het vertrouwen in onze service.
Na aanvraag offerte fijn gesprek over verhuizing en wat kon. Goede communicatie. Waren keurig op tijd. Alles werd netjes ingepakt. Er werd gevraagd of alles mee was. Bij nieuwe huis ging alles gelijk op zijn plaats. En werd weer in elkaar gezet. Alle rommel werd weer mee genomen, dozen etc, Na belletje kwam iemand paar dagen later alles ophangen. Had rustig de tijd. Luisterde goed.
Dank u wel voor de mooie feedback! We zijn blij dat de verhuizing zorgeloos is verlopen en dat alles naar wens werd uitgevoerd, van het inpakken tot het ophangen van de spullen in uw nieuwe huis. We stellen uw vertrouwen in ons werk zeer op prijs!"
De mensen van van Rooijen zijn fantastische verhuizers. Aanpakkers die bijzonder klantvriendelijk zijn. Werken correct en snel.
Dank u wel voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze collega’s van Van Rooyen. We zijn trots op hun inzet en het doet ons goed dat hun klantvriendelijke en vakkundige aanpak zo gewaardeerd wordt. Uw positieve beoordeling is voor ons een prachtige motivatie om deze service elke dag opnieuw te leveren.
Efficiënt en professioneel uit gevoerd.
Bedankt voor uw tijd en feedback! We zijn blij dat u de verhuizing als professioneel en efficiënt hebt ervaren.
Contact met het bedrijf over een periode van 3-4 maanden via telefoon of email verliep uitstekend. Er was altijd iemand bereikbaar en er werd steeds prompt gereageerd. Op de dag van verhuizing arriveerden de medewerkers stipt op de afgesproken tijd. Ze werkten goed door, gingen zorgzaam om met de inboedel en waren uiterst beleefd.
Bedankt voor het invullen van de enquête en uw positieve feedback! Fijn om te horen dat het contact met ons bedrijf altijd uitstekend verliep en dat de verhuizing soepel en zorgzaam is verlopen.
Uitstekend werk
Dank voor het invullen van de enquête! Fijn dat u tevreden bent met het werk. We waarderen uw positieve feedback.
Hoewel twee man via Mulder waren ingehuurd, was het een geolied team dat netjes werkt. Bovendien sympathiek dat mijn dochter en ik mee mochten rijden naar Amsterdam.
Bedankt voor het invullen van de enquête! Geweldig om te horen dat u tevreden was met de samenwerking en het werk van ons team. We streven altijd naar een prettige ervaring voor onze klanten!
Vanwege een verbouwing van onze woning moest de hele inboedel verwijderd worden en is 5 weken opgeslagen geweest bij Van Rooyen De verhuizers hebben alles in een ochtend teruggezet in onze woning. Ook dit is weer prima verlopen en alles is in goede staat uit de opslag gekomen. De verhuizer zijn heel vriendelijk, professioneel en voorzichtig met de spullen. Ik ben dik tevreden en zal bij een eventuele volgende verhuizing zeker weer van Rooyen inschakelen. En ook nog complimenten voor Stella voor de begeleiding en de planning voor het zeer snel weer ophalen van de lege dozen.
Bedankt voor uw waardevolle feedback! Fijn dat alles goed is verlopen, van de opslag tot het terugplaatsen van uw spullen. Complimenten voor Stella worden zeer gewaardeerd, en we helpen u graag bij een volgende verhuizing!
Ik heb vooral grote dingen laten verhuizen. Alles werd netjes ingepakt en verhuisd. Het was ook een stukje rijden en ze waren goed op tijd.
Dank voor uw feedback! Fijn dat de verhuizing van de grote spullen goed is gegaan en dat alles netjes en op tijd is verhuisd, ondanks de reistijd.
Erg fijne en snelle verhuisdag gehad.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u de verhuisdag als snel, prettig en vakkundig heeft ervaren. Dat is precies waar we ons elke keer weer voor inzetten. We waarderen uw feedback zeer!
Ze werken netjes en op tijd. Beste ervaring tot nu toe.
Geweldig om te lezen dat dit uw beste verhuiservaring tot nu toe is geweest! Onze collega's werken met zorg en precisie, dus uw compliment over het nette en tijdige werk betekent veel. Dank voor uw vertrouwen in ons team
Ik raad dit verhuisbedrijf zeker aan. De verhuizers waren vriendelijk en deden alles heel netjes. Ook de plannings afdeling was communicatief goed. Ze kwamen ook op de afgesproken tijden. Bedankt!
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met Van Rooyen! We zijn trots op onze vriendelijke verhuizers en collega’s op de planning, en het is fijn om terug te lezen dat hun inzet voor duidelijke communicatie en stiptheid zo gewaardeerd wordt. Nogmaals dank voor uw vertrouwen!
Op twee opeenvolgende verhuisdagen (vanaf twee verschillende locaties) te maken gehad met een zeer bekwaam en leuk team verhuizers. Representatief, flexibel, oplossingsgericht en prettig in de communicatie en afstemming. Materieel en materiaal zijn tip top in orde. Toen er even opgeschaald moest worden met extra capaciteit, was dat vliegensvlug geregeld. Verhuizen is geen pretje, maar met dit team wel een stuk zorgelozer!
Hartelijk dank voor uw beoordeling op klantenvertellen.nl en het invullen van de enquête. We vinden het geweldig om te horen dat de vaak onvermijdelijke verhuisstress bij u achterwege is gebleven, dankzij het harde werk en de zorgvuldige aanpak van onze collega’s. Uw lof en waardering zijn een enorme aanmoediging voor ons om onze service op dit hoge niveau te houden, zodat ook anderen kunnen genieten van een onbezorgde verhuizing.
We hadden een super fijn verhuisteam.
Wat leuk om te lezen dat u zo’n fijne ervaring had met onze verhuizers! We doen er alles aan om onze klanten te ontzorgen, en het is geweldig om terug te krijgen dat dit ook zo is ervaren. Dank voor uw vertrouwen.
Goede ploeg verhuizers die letterlijk en figuurlijk van aanpakken weten.
Bedankt voor uw feedback en tijd! Fijn om te horen dat u onze verhuizers als topprofessionals hebt ervaren die van aanpakken weten!
Joh Enschedeweg 5 7
1422DR Uithoorn