Efficiënt en professioneel uit gevoerd.
Contact met het bedrijf over een periode van 3-4 maanden via telefoon of email verliep uitstekend. Er was altijd iemand bereikbaar en er werd steeds prompt gereageerd. Op de dag van verhuizing arriveerden de medewerkers stipt op de afgesproken tijd. Ze werkten goed door, gingen zorgzaam om met de inboedel en waren uiterst beleefd.
Uitstekend werk
Hoewel twee man via Mulder waren ingehuurd, was het een geolied team dat netjes werkt. Bovendien sympathiek dat mijn dochter en ik mee mochten rijden naar Amsterdam.
Bedankt voor het invullen van de enquête! Geweldig om te horen dat u tevreden was met de samenwerking en het werk van ons team. We streven altijd naar een prettige ervaring voor onze klanten!
Vanwege een verbouwing van onze woning moest de hele inboedel verwijderd worden en is 5 weken opgeslagen geweest bij Van Rooyen De verhuizers hebben alles in een ochtend teruggezet in onze woning. Ook dit is weer prima verlopen en alles is in goede staat uit de opslag gekomen. De verhuizer zijn heel vriendelijk, professioneel en voorzichtig met de spullen. Ik ben dik tevreden en zal bij een eventuele volgende verhuizing zeker weer van Rooyen inschakelen. En ook nog complimenten voor Stella voor de begeleiding en de planning voor het zeer snel weer ophalen van de lege dozen.
Bedankt voor uw waardevolle feedback! Fijn dat alles goed is verlopen, van de opslag tot het terugplaatsen van uw spullen. Complimenten voor Stella worden zeer gewaardeerd, en we helpen u graag bij een volgende verhuizing!
Ik heb vooral grote dingen laten verhuizen. Alles werd netjes ingepakt en verhuisd. Het was ook een stukje rijden en ze waren goed op tijd.
Dank voor uw feedback! Fijn dat de verhuizing van de grote spullen goed is gegaan en dat alles netjes en op tijd is verhuisd, ondanks de reistijd.
Erg fijne en snelle verhuisdag gehad.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u de verhuisdag als snel, prettig en vakkundig heeft ervaren. Dat is precies waar we ons elke keer weer voor inzetten. We waarderen uw feedback zeer!
Ze werken netjes en op tijd. Beste ervaring tot nu toe.
Geweldig om te lezen dat dit uw beste verhuiservaring tot nu toe is geweest! Onze collega's werken met zorg en precisie, dus uw compliment over het nette en tijdige werk betekent veel. Dank voor uw vertrouwen in ons team
Ik raad dit verhuisbedrijf zeker aan. De verhuizers waren vriendelijk en deden alles heel netjes. Ook de plannings afdeling was communicatief goed. Ze kwamen ook op de afgesproken tijden. Bedankt!
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met Van Rooyen! We zijn trots op onze vriendelijke verhuizers en collega’s op de planning, en het is fijn om terug te lezen dat hun inzet voor duidelijke communicatie en stiptheid zo gewaardeerd wordt. Nogmaals dank voor uw vertrouwen!
Op twee opeenvolgende verhuisdagen (vanaf twee verschillende locaties) te maken gehad met een zeer bekwaam en leuk team verhuizers. Representatief, flexibel, oplossingsgericht en prettig in de communicatie en afstemming. Materieel en materiaal zijn tip top in orde. Toen er even opgeschaald moest worden met extra capaciteit, was dat vliegensvlug geregeld. Verhuizen is geen pretje, maar met dit team wel een stuk zorgelozer!
Hartelijk dank voor uw beoordeling op klantenvertellen.nl en het invullen van de enquête. We vinden het geweldig om te horen dat de vaak onvermijdelijke verhuisstress bij u achterwege is gebleven, dankzij het harde werk en de zorgvuldige aanpak van onze collega’s. Uw lof en waardering zijn een enorme aanmoediging voor ons om onze service op dit hoge niveau te houden, zodat ook anderen kunnen genieten van een onbezorgde verhuizing.
We hadden een super fijn verhuisteam.
Wat leuk om te lezen dat u zo’n fijne ervaring had met onze verhuizers! We doen er alles aan om onze klanten te ontzorgen, en het is geweldig om terug te krijgen dat dit ook zo is ervaren. Dank voor uw vertrouwen.
Goede ploeg verhuizers die letterlijk en figuurlijk van aanpakken weten.
Bedankt voor uw feedback en tijd! Fijn om te horen dat u onze verhuizers als topprofessionals hebt ervaren die van aanpakken weten!
Alles goed geregeld en prima mensen die de verhuizing deden.
Bedankt voor het invullen van de enquête! Fijn dat alles naar wens was en ons team de verhuizing prima heeft uitgevoerd!
Wij waren in no time van Aalsmeer naar ons nieuwe huis in Rijnsburg.
Bedankt voor het invullen van de enquête! Fijn om te horen dat ons team vriendelijk en behulpzaam was en de verhuizing van Aalsmeer naar Rijnsburg snel is verlopen
Goede medewerkers, klantgericht, netjes .
Hartelijk dank voor uw positieve woorden! Geweldig dat u onze medewerkers als klantgericht en netjes hebt ervaren!
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Hartelijk dank voor uw positieve woorden! Fijn dat ons team vriendelijk en behulpzaam waren tijdens de verhuizing!
Zeer goede verhuis- en opslagervaring met P.A. Van Rooyen Top Movers/Banis Verhuizingen. Ook voor muziekinstrumenten. Betrokken en professionele dienstverlening. Pro-actief en meedenkend. Uitstekende inpakservice. Goede communicatie. Maken de naam Top Movers waar.
Bedankt voor het invullen van de enquête! We waarderen uw feedback enorm en zijn blij dat we zowel voor uw verhuizing als voor uw muziekinstrumenten een zorgeloze ervaring hebben kunnen bieden. Fijn dat we onze naam als 'Top Movers' hebben waargemaakt!
De vier verhuizers hebben onze inboedel netjes in de verhuisauto geladen om deze voor vier weken op te slaan ivm een verbouwing van onze woning. Ze waren erg aardig, vakbekwaam en voorzichtig en hebben ook nog enkele overtollige meubels naar de vuilstort gebracht.
Dank voor het invullen van de enquête! Fijn om te horen dat de verhuizing soepel verliep en onze verhuizers professioneel en behulpzaam waren. We hopen dat de verbouwing goed verloopt!
De verhuizers van P.A. van Rooyen Top Movers hebben de klus op een super manier geklaard. De mannen waren aardig en makkelijk in de communicatie. Ze hebben het werk snel en zorgvuldig gedaan en zochten naar oplossingen waar dat soms nodig was.
Bedankt voor uw tijd en positieve woorden! We zijn blij dat onze verhuizers het werk snel, zorgvuldig en met een oplossingsgerichte houding hebben uitgevoerd.
Aardige, behulpzame mannen die zorgvuldig met mijn spulletjes zijn omgegaan.
Dank voor de tijd die u heeft genomen om de enquête in te vullen! Fijn om te horen dat de verhuizing soepel verliep en ons team zorgvuldig met uw spullen omging!
Top Movers heeft alle zorgen van ons weggenomen. Van A tot Z heeft Topmovers alles voor ons weten te regelen en was de verhuizing een stuk makkelijker dan dat we gewend waren!
Bedankt voor de tijd die u heeft genomen om de enquête in te vullen! We zijn blij dat we de verhuizing zorgeloos voor u hebben kunnen maken en alles soepel is verlopen!
Goed, conform afspraken, vriendelijk en degelijk.
Bedankt voor uw feedback en het invullen van de enquête! We waarderen het dat alles volgens afspraak en met de juiste zorg is verlopen. Het was een plezier om u te helpen!
Verhuizen geeft altijd stress. Je hele leven weer in dozen. Maar met de verhuizers van PA van Rooyen kan je alles loslaten. Zij doen al het werk, en goed ook! Ik had al eerder van hun diensten gebruik gemaakt dus om hen mijn verhuizing weer te laten doen was een no brainer. Opgelucht dat alles goed gegaan is en complimenten aan het team van Jielis met Wesley, Rachid en Wachid.
Hartelijk dank voor uw mooie feedback! Geweldig dat we uw verhuizing opnieuw naar wens hebben kunnen uitvoeren en dat ons team van Jielis, Wesley, Rachid en Wachid het werk goed heeft gedaan!
Professionele organisatie, goed materieel. Enige kritiekpuntje betreft de flexibiliteit mbt de financiële condities.
Dank voor het invullen van de enquête! Geweldig dat u het team als deskundig en goed ingespeeld ervaart. We waarderen ook de open communicatie over de financiële voorwaarden en hopen dat de oplossing naar wens is geweest. We zien uit naar het inhuizen uit opslag naar de nieuwe locatie.
De 3 mannen hebben vanaf 8 tot half 4 enorm gesjouwd om alles van het oude adres naar het nieuwe te sjouwen via lift en trap. En het werd steeds warmer.....
Hartelijk dank voor uw enthousiaste feedback! Het was inderdaad een warme dag, maar we zijn blij dat onze mannen alles snel en efficiënt hebben kunnen doen. We waarderen uw waardering enorm!
Joh Enschedeweg 5 7
1422DR Uithoorn