afspraak was om 7.30 uur beginnen, ze waren niet op tijd. klant bellen waarom er vertraging is, en geschatte aankomsttijd doorgeven aan klant
Wat betreft het verbeterpunt heeft u volkomen gelijk. Bedankt voor uw beoordeling.
Vriendelijk, snel, vakkundig
Geen
hartelijk bedankt voor deze mooie aanbeveling!
Daar kan ik niet over oordelen ben niet bekent met het vak.
Bedankt voor de mooie beoordeling en veel woonplezier toegewenst!
Zeer betrouwbare partner voor alle verhuizingen
Duidelijk, zakelijk, vriendelijk.
niet
het verhuisteam was netjes op tijd aanwezig. Vriendelijke en behulpzaam team. Ook de informatievoorziening vooraf aan de verhuizing was goed geregeld.
Goede werknemers
Matrashoezen gebruiken handschoenengebruikt en toch alcantara stoel een zwarte veeg op Schade aan tafel is gezegd daar komt iemand voor. Krijgen we een e-mail dat we zelf moeten bellen naar jullie. Konden de verhuizers ook zien dat het meer is als €23
Meneer, dat is onze standaardprocedure. Ik begrijp dat dit voor u niet prettig overkomt. We gaan er vanuit dat de schade goed wordt opgelost en maken graag een afspraak met u.
Top, maar dan ook werkelijk TOP gedaan!
perfecte verhuizing!
Al vaker verhuisd met dit bedrijf en altijd tevreden.
Ik ben op het laatste moment van gedachten veranderd over de plek van een specifieke kast, met als gevolg dat deze van zolder toch naar de eerste verdieping moest.. Maar dat werd zonder morren gedaan, fijn!
geen
Geen
Gezellig, vriendelijk en professioneel verhuisteam. Erg behulpzaam.
Coenecoop 449
2741PP Waddinxveen