prima flexibel bedrijf met keurig nette medewerkers.
Bedankt voor de plezierige samenwerking, we hopen dat er nog meerdere opdrachten mogen volgen.
After-sales.
Gewoon goed en ook nog gezellig. Keurig personeel
Iedereen is super vriendelijk en behulpzaam. Er was tijdens de verhuizing lichte schade ontstaan, niet precies duidelijk door wie, gaan de schade zelf oplossen, maar kreeg alsnog een bloemenbon!
Uitladen ging redelijk soepel
We vinden het heel jammer dat wij niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. we nemen contact met u op om het een en ander door te nemen.
Afdekken van stoel, bij regenbij
Vaardige vriendelijke verhuizers, werken goed in team samen, handig en snel, goede communicatie met de klant.
Duidelijkere uitleg prijsstelling. Beter inschatten werkzaamheden en tijdsduur voor bepalen opvragen machtiging ja nee. Directer inspelen op verkochte huizen in omgeving zijn genoeg concurrenten die direct benaderen voor verhuizing. Vanwege kennissen en vrienden zelf van Noort benaderd. Helaas is onze verwachting niet geheel gerealiseerd en gezien de beperkte verhuisraad een vrij hoog tarief. Ook nog na een hertaxatie.
Wij vinden het jammer dat u niet tevreden bent. Dit komt door een aantal factoren waar we niet over uit zullen wijden. Er is ook een mailing naar uw adres verstuurd toen het huis op Funda te koop werd aangeboden. We hopen dat u een prettige tijd krijgt in uw nieuwe woning.
Zeer vriendelijk, professioneel, rustig, goed team, goed leiderschap tijdens de verhuizing. Punctueel. Afspraak = Afspraak.
Bedankt voor de fijne medewerking!
NVT
super vriendelijk verhuis team, snel netjes keurig geholpen aan de telefoon.
Stiptheid, goede service, vriendelijke mensen en kennis van zaken.
Snel, nemen je de zorg van een verhuizing die altijd stressvol is, uit handen.
Acties worden snel en adequaat geregeld, houden zo!
Verhuizers pakken alles netjes in en werken super snel!
inzet van meer personeel op de vrijdagmiddag
Bedankt voor het benoemen van het pluspunt. De etiketten waren inderdaad een drama. Inmiddels hebben we een nieuwe partij ontvangen van onze leverancier.
Coenecoop 449
2741PP Waddinxveen