Dat verhuizing op korte termijn en op de gewenste dag kon worden uitgevoerd.
Ze waren heel vlot
Bedankt voor uw beoordeling. We snappen dat u niet blij was met de verhuizers die de kast er niet uit kregen. We gaan er vanuit dat het nu goed is opgelost en streven naar een vlekkeloze verhuizing vanuit de opslag. Het cijfer 1 voor onvoorziene gebeurtenissen vinden we wel erg laag maar goed hopelijk wordt dit na de verhuizing hoger!
vriendelijk, behulpzaam en snel
Nakomen van afspraken en zeer zorgvuldig met de spullen omgegaan en snel gedaan.
n.v.t.
Zeer vriendelijk en deskundig team
gebruik van goederen lift bij de start
Bedankt voor de mooie beoordeling!
degelijk bedrijf die ze afspraken na kom.en zeer vriendelijk personeel . top jongens waren het die bij ons waren
Alles is naar wens gedaan bedankt
Coenecoop 449
2741PP Waddinxveen