Hoes om het matras tijdens in en uitladen ivm vlekken
Zeer flexibel
Vriendelijk en deskundig verhuisteam Afspraak = afspraak Geen zorgen gehad tijdens de verhuizingen.
Prima team, mensen denken mee in onvoorziene situaties.
Gezorgd voor een snelle oplossing vanwege het feit dat onze verhuizing ten onrechte niet was geagendeerd.
Bedankt voor de beoordeling. waar de fout heeft gelegen weten we niet maar wij sturen altijd een bevestiging van de gemaakte afspraak. gelukkig is alles binnen de tijd opgelost en hebben we u nog extra van dienst kunnen zijn.
Wij vonden het super, alles as tot in de punten goed geregeld.
Wij vonden het ook een gezellig verhuizing en wensen uw oma veel woonplezier toe!
Prima verhuisteam: Robin, Cees en Stef; vakmensen! Graag wil ik deze mensen ook graag helpen met mijn a.s. 2e verhuizing van Piet Heinstraat 8 naar de Ganzerik 116 (oplevering medio maart 2017 nieuwbouwhuis Park Triangel) Waddinxveen. Kunt u dit arrangeren? Hoor graag!
Bedankt voor de beoordeling! We proberen dezelfde mensen weer te sturen of in ieder geval 2 dezelfde.
Vriendelijk, flexibel, attent.
Ik ken Van Noort als een zeer deskundig en klantvriendelijk bedrijf. Ik heb voor hen gekozen omdat ik weet dat zij zorgvuldig met mijn eigendommen omgaan. Ik kan geen kritiekpunten bedenken over de verleende service, op alle punten is deze zeer naar tevredenheid.
Top verhuisteam
kleine schade gehad. is perfect opgelost. Met veel dank.
Afspraken nagekomen, geweldige service, meedenkend. Heel plezierige mensen om je te verhuizen. Relaxed, nemen de tijd om je aan te horen. Ik kan nog meer superlatieven bedenken, maar het was grandioos. Bedankt Patrick, Arnold en André.
Geen verbeterpunten te bedenken. Prima team, prettige samenwerking!!
Eigenlijk was dus alles prima afgesproken en geregeld en uitgevoerd. En als dat zo is, zijn er geen aftrekpunten.
Ben zeer tevreden
Coenecoop 449