Prachtig cijfer, we zijn er blij mee!
de lift
Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn ook blij met de diverse soorten liften die we hebben. Zo kunnen we veilig en betrouwbaar uw inboedel verhuizen.
Bedankt voor het invullen. Helaas ligt het cijfer iets onder ons gemiddelde, heeft u nog tips?
Bedankt voor uw beoordeling!
Geruisloze verhuizing die snel is verlopen. Een goede prijs-/kwaliteitverhouding voor de opslag.
Dankuwel voor de mooie cijfers en voor het benoemen van onze sterke kanten!
enthousiast/op elkaar ingespeeld/vriendelijk
Bedankt voor het invullen en we zijn zeker blij met het benoemen van het pluspunt!
Bedankt voor het invullen, succes met je bedrijf en veel woonplezier!
Team is heel vriendelijk, bekwaam en beleefd.
Bedankt voor het mooie cijfer en voor het benoemen van het pluspunt, wordt erg gewaardeerd!
Wat jammer dat we een 5 krijgen voor het oplossen van schade. we hebben op 9 augustus een brief gestuurd maar niets vernomen. Graag horen we van u zodat we alsnog kunnen bekijken wat we voor u kunnen doen.
Bedankt voor het invullen en de mooie cijfers.
De verhuizers van Van Noort zijn heel vriendelijk. Ze werken hard, maar blijven rustig. Bovendien hebben ze nog humor ook en verhuizen wordt zo een feestje ondanks de hectiek! Al meerdere malen verhuisd met Van Noort en het blijft een aanrader. Ook hadden we al lang meubelen in de opslag staan en deze kwamen er stofvrij en onbeschadigd uit.
Bedankt voor de mooie cijfers! Jammer dat er voor het oplossen van schade een 6 staat. Dit ligt namelijk bij de verzekering dus we weten nog niet hoe het wordt opgelost. Wij gaan er van uit dat het tot tevredenheid wordt opgelost.
Er zaten best wel veel 'vuile handafdrukken' op een aantal meubels. Gelukkig gingen ze er makkelijk af. Van te voren was ik niet op de hoogte gebracht dat het installeren van de wasmachine in principe niet werd gedaan vanwege de verzekering. Dat is uiteindelijk ook niet gebeurd.
Excuses voor de vuile handen. Wat betreft de wasmachine dat klopt, we zullen opletten dat we de klant hier beter over inlichten.
Een goed samenwerkend team, met humor. Werk in hoog tempo, en alles is overleg. Helpen waar nodig, bij bijv. kastopbouw.
Hartelijk bedankt meneer van Herk!
Snelle en adequate service
Wat een mooie beoordeling!! We waarderen dit enorm.
Bedankt voor de mooie beoordeling en de goede verzorging tijdens de verhuzing! Mochten jullie in de toekomst weer gaan verhuizen dan houden we ons aanbevolen!!
Bedankt hoor voor de mooie beoordeling. We hopen dat jullie samen nog een fijne tijd mogen hebben in jullie mooie appartement
Ga zo door
Bedankt voor de schitterende beoordeling!!
Bedankt voor de mooie cijfers! Indien u toch tips heeft hoe we onze diensten kunnen verbeteren dan horen we het graag.
Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling en aabeveling!
Super team mannen, vrolijk , netjes en weten wat ze doen
Bedankt voor uw mooie beoordeling, het was een fijne verhuizing!
Bedankt voor uw beoordeling. Mocht u nog tips hebben waarmee we onze diensten kunnen verbeteren dan horen we dit graag.
Bedankt voor de mooie cijfers!
Coenecoop 449
2741PP Waddinxveen