Ze zijn snel en vakkundig met oplossen van onvoor ziende problemen
Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling en leuke reactie!
Bedankt voor het invullen van de enquete. Mocht u nog tips hebben voor het aanvullen van informatie dan horen we het graag!
Bedankt voor het invullen van de enquete!
de afspraak met dhr, koster was heel goed is wezen kijken naar de schade van het slaapkamer meubel en heeft dat correct afgehandeld maar helaas kwamen er na een paar dagen achter dat ze volgens ons met de woonkamer stoelen gegooid hadden dat konden we niet eerder zien omdat de kapotte stoel met de schade naar het raam stond en de eetkamer tafel zat ook vol met krassen. dit vonden wij niet van noort waardig het leek wel of ze overal mee gegooid was dat was wel erg slordig misschien vind u mij erg kritisch maar ben altijd zuinig op mijn spullen ik begrijp dat er altijd wel wat kan gebeuren maar een stoel zo toetakelen is denk ik niet de service van van noort
Bedankt dat u de beoordeling heeft ingevuld als is het niet wat wij er van verwacht hadden. We dachten dat het goed opgelost was maar blijkbaar hebben we niet aan uw wensen voldaan. Als u wilt dat de heer Koster nogmaals bij u langskomt dan horen we het graag.
Bedankt voor de mooie beoordeling en de plezierige samenwerking.
Gemakkelijk in omgang en goede aanpak
Bedankt voor uw beoordeling. We nemen het verbeterpunt zeker mee in het overleg!
groot bedrijf met veel capaciteit. erhuizers zijn zeer flexibel.
Bedankt voor de beoordeling en we wensen u een goede tijd toe in Gouda
Geweldig! Hier doen we het voor :)
Bedankt voor het invullen van de beoordeling!
Bekwaam en net personeel.
Kan dus bijna niet beter! bedankt voor de mooie beoordeling.
Hier worden we allemaal blij van! Bedankt!!
prestatie boven verwachting, echt goed gedaan. Complimenten
Boven verwachting zelfs! Zeg het voort!! Bedankt voor de beoordeling.
In algemene zin krijgen jullie minimaal een 8, zeker voor de mannen die met groot vakmanschap en veel plezier de verhuizing gedaan hebben.
Hartelijk bedankt en we brengen het compliment over!
Alleen maar lof voor van Noort!
Bedankt voor alle lof en we hebben het graag gedaan!
Niks aan veranderen
Geweldig wat een cijfers! We zijn er blij mee!!
Hartelijk bedankt voro deze mooie beoordeling!!
Bedankt voor de mooie beoordeling en een fijne tijd toegewenst in uw nieuwe woning.
Alles is keurig verzorgd! De verhuizers waren op de dag super vriendelijk en ook zeer behulpzaam omdat ik op de dag van de verhuizing met krukken liep. Ze hebben er steeds voor gezorgd dat ik kon zitten. Dit heb ik enorm gewaardeerd.
Fijn om te horen mevrouw! We hopen dat u een fijne en gezonde tijd mag krijgen in Woerden.
prima, attent en gezellig team
Bedankt voor uw beoordeling!
Voorzichtig omgegaan met spullen.
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om de beoordeling in te vullen. Het is bij ons gebruikelijk dat als alles is ingeladen er een rondje wordt gelopen met de klant om er zeker van te zijn dat alles mee is wat mee moet. Ik zal checken bij de verhuizers wat hier mis is gegaan.
Een prachtig gemiddelde, we zijn er blij mee!
correct, punctueel en vriendelijk
Bedankt voor uw beoordeling en het benoemen van de pluspunten!
Bedankt dat we ook deze verhuizing weer tot tevredenheid van beide partijen uit mochten voeren. Tot de volgende keer!
Bedankt voor uw tijd en de mooie beoordeling!
Bedankt voor het invullen. Heeft u nog een verbeterpunt waardoor de prijs/kwaliteit volgens u meer in verhouding komt?
Coenecoop 449
2741PP Waddinxveen