Dankuwel voor het mooie cijfer! Veel woonplezier toegewenst!!
Bedankt voor het invullen!
vriendelijk deskundig personeel.
Bedankt voor de beoordeling!
Bovenstaande waardering zegt genoeg. Het verhuisteam was zeer relaxt en zeer behulpzaam hetgeen in zo'n situatie zeer welkom is. Dus genoeg superlatieven.
Dit horen we graag! Dankuwel
Bedankt voor de moeite! We wensen u veel woonplezier toe.
Bedankt voor het invullen van de enquete. Heeft u nog tips voor ons welke informatie u heeft gemist?
Ook u hartelijk bedankt voor de moeite en veel woonplezier toegewenst.
Geweldige cijfers! Hier zijn we blij mee.
Voor de 6e keer zowel prive als zakelijk gemaakt van de verhuisservice van Van Noort. Goede ervaringen. Ik zie wel verschillen met bijvoorbeeld 25 jaar geleden. Het is iets meer haastwerk geworden en de vakkundigheid neemt wat af. Maar wederom goede ervaring.
Bedankt voor het invullen en voor het benoemen van de Pluspunten en verbeterpunten. Hier gaan we zeker iets mee doen. Bedankt voor het vertrouwen wat u wederom in ons heeft gesteld en graag tot een volgende keer!
Goede tips gekregen van de taxateur, en een zeer bekwaam en vooral gezellig verhuisteam. Als ontbijt hadden ze waarschijnlijk Spaanse pepers gegeten want de gang zat er goed in. Alle respect voor deze heren!
Bedankt voor het mooie cijfer en de leuke reactie!!!
Heel de verhuizing verliep snel en soepel!
Een 10!!!! Hier zijn we erg blij mee. Veel woonplezier toegewenst.
ER WORDT MEEGEDACHT, geen punt als er toch een andere plek beter is
Dankuwel! Goed om de pluspunten te lezen!!
Klantgericht denken
Bedankt voor het invullen en voor de mooie cijfers!
Geen
Bedankt voor uw reactie. Wij gaan het overleggen met het verhuisteam wat er die dag zo belangrijk was waarover druk is gesproken.
Deskundigheid Vriendelijk Adviserend en meedenkend Gaan goed en voorzichtig om met je spullen
Wij willen Van Noort en haar verhuizers enorm bedanken voor het verhuizen. Zelfs met code rood en in de sneeuw kwamen zij onze spullen brengen. Dat jullie deze afspraak konden nakomen was voor ons, met een kind op komst, enorm fijn!
Respect voor onze verhuizers!! Bedankt vor het compliment en de mooie beoordeling.
Hartelijk bedankt voor de mooie cijfers!
Bedankt voor de beoordeling en de gezellig verhuisdag met heerlijke koffie! Veel woonplezier in uw nieuwe woning toegewenst.
Zet een printer nooit op de zijkant of achter- voorkant in een doos. Dan lopen de cartridges leeg en heb je een geweldige ravage.
Wat jammer dat de printer op zijn kant in een doos is gezet. Dit mag zeker niet! U ontvangt binnenkort een bloemnbon als excuus voor de overlast.
netjes en volgens afspraak verhuizing geregeld.
Gelukkig naar teverdenheid opgelost. Schades blijven moeilijk om te beoordelen daarom duurt het soms wat langer dan we zouden willen.
Precies ons gemiddelde, bedankt!
Bedankt voor het invullen van de beoordeling en veel werk plezier op jullie nieuwe werkplek.
Coenecoop 449
2741PP Waddinxveen