Allemaal tienen!!!! geweldig, hier zijn we trots op!
Bedankt voor het invullen van de enquete. Helaas iets onder ons gemiddelde. Graag horen we of u toch verbeterpunten heeft waardoor ons cijfer de volegnde keer hoger kan worden.
Bedankt voor het invullen van de enquete. we zijn blij met uw cijfer!
Geen
Bedankt voor de mooie beoordeling. Ik hoop dat u naar uw zin woont!
zie boven
Geweldig, allemaal tienen!! We wensen u een fijne tijd in uw nieuwe woning.
Bedankt voor uw beoordeling, een heel mooi cijfer!
Er valt niets op te merken op gemaakte afspraken. We waren uiterst tevreden.
Een 9.9!! Hier zijn we trots op!
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling!
Zeer goed deskundige verhuizers
Allemaal negens en een 8 zijn we zeer blij mee als raportcijfer!
- vriendelijk - servicegericht - inzet op klanttevredenheid
Bedankt voor het benoemen van de pluspunten en van de verbeterpunten. Deze worden zeker besproken op de eerst komende verhuisvergadering.
snelle correcte afhandeling van de verhuizing. Vriendelijk team om mee te werken, doen wat er is beloofd!
Mooie pluspunten heeft u benoemd, hartelijk bedankt!!
Alles keurig gedaan. En eind oktober uit de opslag naar mijn nieuwe huis. Ik verwacht dat dit ook weer soepel verloopt
Super mooij cijfer! We blijven eraan werken om te zijn wie men verwacht dat we zijn. Ik oktober komen we uw inboedel weer netjes afleveren.
wel vriendelijk
Nogmaals onze excuses. We vinden het erg vervelend. Intern hebben we gesproken met de verhuizers. De schade is nu in handen van de verzekeringsmaatschappij. Helaas duurt dit vaak wat langer dan gewenst.
Houden zo🤓
Ook van u een mooie 9! Hier zijn we blij mee.
Bedankt voor dit mooie cijfer! We gaan ervoor om meer van deze cijfers binnen te halen!
Bedankt voor uw beoordeling.
Goede samenwerking en ondersteuning, alles stond snel op juiste plek
Bedankt, met deze beoordeling zijn we heel blij!
Bedankt voor uw tijd en een goede tijd gewenst in uw nieuwe woning.
Bedankt voor het invullen meneer van Ewijk, graag tot een volgende keer!
Hele aardige jongens, echt een team op elkaar ingespeeld. Wens vd klant staat voorop, gaan zeer voorzichtig met de inboedel om en hebben duidelijk ervaring in het vak!
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Boven ons gemiddelde, ddar doen we het voor:)
Keurige verhuizers die ook bij 30 graden buitentemperatuur hun werk zonder enige ophef doen. Alles geheel volgens afspraak, complimenten.
We gaan ervoor, dankuwel!
Ik hoefde zelf niet te tillen , en de verhuizers deden hun werk waarvoor ze ingehuurd zijn.
Hartelijk bedankt en fijn dat u zo tevreden bent!
Coenecoop 449
2741PP Waddinxveen