Dit zijn prachtige cijfers! Bedankt hiervoor!!
Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Het is echter onder ons gemiddelde. Graag horen wij wat er beter had gekund.
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Hartelijk bedankt, hier worden we blij van!
Super vriendelijke en deskundige medewerkers. Niks was teveel moeite!
Bedankt voor uw beoordeling, de schade is naar teverdenheid opgelost.
Wat een mooie cijfers en weer een tevreden klant!
geeh
U bent tevreden over de verhuizing, daar gaat het ons om! Dankuwel
Erg slordig dat de rekening naar het oude adres is gestuurd !!!!!!
Dat is inderdaad slordig. Excuses hiervoor.
Hartelijk bedankt voor deze mooie cijfers!
Alles is perfect gelopen, geen klachten
bedankt voor de mooie beoordeling!
Bedankt voor dit mooie cijfer!
Deskundige en aardige mensen, die het ook onderling goed met elkaar kunnen vinden
Fijn dat de sfeer goed was, dat vinden wij erg belangrijk!
Zie mijn eerdere mail
Dit vinden we echt super!!! dankuwel
Nvt
Een prachtig gemiddelde, we zijjn er trots op!
Een prima verzorgde verhuizing gehad.GOED EN SNEL.
Bedankt voor uw beoordeling. Net niet ons gemiddelde van 8.9 bereikt!
Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling!
houden zo
Weer een 10!!! Hartelijk bedankt hiervoor en ook voor de fijne samnewerking tijdens de verhuizing.
Hartelijk bedankt dat we wederom een verhuizing voor u uit mochten voeren. We kijken uit naar de volgende dienst die we voor u uit mogen voeren!
Fijne samenwerking en uitstekende service.
U ook bedankt voor de fijne samenwerking en het mooie cijfer!
Een 10!! Bedankt voor de beoordeling, we wensen u veel woonplezier toe!
Bedankt voor het mooie cijfer!
Zeer vakkundig en vriendelijk personeel. Werken hard en het is erg gezellig!
Bedankt voor uw beoordeling en voor het benoemen van de pluspunten. Hier zijn we trots op!
Bedankt voor het invullen van de beoordeling.
Een 9.1 gemiddeld! Dankuwel en we wensen u veel woonplezier toe.
Bedankt voor uw beoordeling en het mooie cijfer!
Coenecoop 449
2741PP Waddinxveen