Nette mannen die op tijd kwamen en het werk gied en netjes deden
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
Reeds meerdere malen verhuisd met Van Noort. Altijd volgens afspraak en pretig verhuisteam om mee samen te werken.
erg fijn en ontlastend voor de onderrug
Mijn verhuizing verliep goed en vlot. Vier vrolijke, vriendelijke mannen die hun vak verstaan. Bij de intake vooraf kreeg ik al veel handige tips voor het inpakken, waar ik veel aan had. Ondanks de lastige smalle trappen in mijn oude huis, stond alles bijzonder snel in de verhuiswagen.
Onze verhuizing en opslag van inboedel is door van Noort B.V. vakkundig en professioneel geregeld. Goede informatievoorziening en persoonlijke aanpak is bij een verhuizing een welkome afwisseling.
De verhuizers waren kalm en doordacht aan het werk.
voor ons de eerste keer verhuizen met een verhuisbedrijf. Dit is ons zeer goed bevallen. Prima service en vriendelijke, behulpzame mannen van het verhuistean
Vanaf het eerste gesprek alles volgens afspraak uitgevoerd, wijzigingen van onze kant zijn soepel doorgevoerd. Inboedel in opslag, totdat het nieuwe huis gerealiseerd is.
Prima professionals die weten wat zij doen om een verhuizing soepel en optimaal te laten verlopen
Van af het moment dat de taxateur kwam om de klus op te nemen en een prijs opgave te doen, tot aan het moment dat de verhuiswagen weg reed. Duidelijke informatie en we wisten wat we konden verwachten. De mannen die de dozen kwamen brengen waren vriendelijk en legde geduldig uit hoe de dozen en garderobeboxen werkten. Benadrukte elke keer dat als we meer nodig hadden, dat we alleen maar even hoefde te bellen en de volgende dag zouden ze weer komen met een nieuwe voorraad dozen. Het verhuisteam was fantastisch. Vriendelijk, positief en vol energie. Niets was te veel. Niks beschadigd en ze hebben hard gewerkt. Het was eigenlijk heel gezellig. Elke cent waard
Ik vind van Noort een vakkundig bedrijf ! Vriendelijke verhuizers en precies.. Mijn spullen staan in opslag en ik hoop, maar ga ervan uit, dat alles straks weer vakkundig en in goede orde terugkomt.
Wat een team! Goed samen gewerkt, snel maar voorzichtig, vragen als iets niet duidelijk is, met meer dan genoeg ervaring. Ook al eerder zakelijk met Van Noort gewerkt, en nu privé, en hetzelfde voldane gevoel na de verhuizing. Fijn als je je tijdens de verhuizing geen zorgen hoeft te maken.
Nette en doortastende hardwerkende medewerkers. De verhuizing is snel en goed verlopen. Ondanks de warmte van de dag. Taxateur heeft niet ingeschat dat de verhuiswagen niet goed bij het app.kon komen. Wagen was te groot. Dit werd door de verhuizers goed opgelost. Minpuntje is het feit dat de verhuizers er om de een of andere reden bewust voor kozen de aanwezige transportbeugels van de wasmachine niet te gebruiken. Hierdoor is de wasmachine defect geraakt. We hebben hem vervangen.
Alle verhuizingen worden door Van Noort geregeld en dat gaat altijd keurig volgens de afspraak. een Bibliotheek verhuizen is niet niks,maar met Van Noort erbij komt het goed.
De verhuizing liep perfect.
Ondanks de hitte golf ging onze verhuizing van een leien dakje. Prima inzet, en afstemming binnen de ploeg.
Wij hebben allebei autisme. Daardoor was de verhuizing extra spannend. De verhuizers hebben ons gerustgesteld en waren erg begripvol. Ze waren zeer vriendelijk en werkten geordend.
Precies op tijd gearriveerd. Snel en vakkundig het huis leeggehaald en netjes in het nieuwe huis neergezet.
goed en prettig
Vriendelijke verhuizers, kundig, gezellig en efficient; kortom Vaklui!
De mannen hebben de spullen zorgvuldig overgebracht. De mannen communiceerde goed met elkaar en werkte goed samen. Top prestatie met onze zware spullen!
met elkaar tot een goede oplossing gekomen!
Uitstekende hulp bij de verhuizing.
De inboedel van mijn dochter verhuisd van waddixveen naar Vlaardingen. Prima verzorgd, top!
Ik was blij verrast en kijk met plezier terug op de dag. Professionele mannen die weten waar ze mee bezig zijn. Werken hard en alles zit als een geoliede machine in elkaar. Gaan voorzichtig om met je spullen en geen rouwdouwers. Bovendien allemaal mega vriendelijk waardoor het ook nog eens een hele gezellige dag was en wij met plezier op terug kijken.
Coenecoop 449
2741PP Waddinxveen