Helaas 3 kwartier te laat maar algemene ervaring zeer goed. Fijne bekwame verhuizers
Helaas is het bij een verhuizing die als 2e klus op een dag wordt uitgevoerd nooit precies te zeggen hoe laat we er zijn. Maar het is allemaal weer gelukt!
Iets over half 8 reed de verhuiswagen voor in Gouda. Vier bikkels hadden in no time ons huis leeg. Toen met zijn allen richting Berkel Enschot waar alles ook weer net zo vlot het huis binnengedragen werd. Om kwart over twee was de klus geklaard en gingen de mannen weer richting Gouda. We hadden nooit kunnen bedenken dat het zo vlot zou gaan. Verhuizers waren heel beleefd en heel zorgvuldig met de spullen.
Wat heeft u dat leuk beschreven! Hartelijk bedankt hiervoor en we wensen u veel woonplezier toe.
Marcel, alex, Joep en martijn de J. hebben ons verhuizen tot een plezier gemaakt.
Leuk dat u de namen noemt van de verhuizers! Hier worden ze blij van :)
Voor onze verhuizing hebben we bij Van Noort Verhuizers informatie aangevraagd. Er kwam iemand van Van Noort bij ons thuis langs en deze heeft alle mogelijkheden duidelijk uitgelegd en ook direct een prijs opgegeven al met al een zeer prettig gesprek. We moesten onze inboedel ook bij Van Noort tijdelijk opslaan. Het uit verhuizen, de opslag en het weer in verhuizen zijn zeer voorspoedig verlopen. De verhuizers waren zeer kundig en erg voorzichtig met onze spullen. Niets dan lof voor Van Noort Verhuizers, kundig, netjes. zeer vriendelijk en beleefd en makkelijk benaderbaar.
Prachtige beschrijving en allemaal tienen!!! Hartelijk bedankt hiervoor.
Heel fijn team. Gezellig. Efficiënt
Fijn om te lezen dat u het gezellig vond! Bedankt voor uw waardering.
De verhuizers zijn top! Als aanvulling op het bovenstaande is het heel fijn dat ze ook in oplossingen meedenken als gevolg van miscommunicatie vanuit het hoofdkantoor.
Onze verhuizing is perfect uitgevoerd. Alles is prima verpakt en naar de opslag vervoerd. Tijdens de verhuizing is niets beschadigd.
Bedankt voor deze mooie beoordeling!
De verhuizing is verlopen als gepland door de aanlevering van de juiste hulpmiddelen en mannen die weten hoe ze moeten verhuizen.
Bedankt voor het invullen van deze beoordeling.
Alles is perfect volgens afspraak gerealiseerd. De verhuizers Martijn en Rens waren zowel bij het ophalen en weer terugbrengen van de spullen heel attent en handig en voorzichtig met het vervoeren van het geheel. Daarnaast waren ze ook heel gezellig.
Leuk dat u de jongens benoemt, daar worden ze blij van! Bedankt voor de mooie beoordeling
Heel relax zijn we verhuisd. Het waren gewoon gezellige dagen. Wat kunnen die mensen een werk verzetten.
Hartelijk bedankt voor de waardering!
Op Van Noort kun je vertrouwen. De verhuizing wordt secuur en professioneel uitgevoerd en men is graag bereid om een stapje extra te zetten als dat nodig is.
Mooie beoordeling!
We hebben i.v.m. verbouwing keuken alle meubels opgeslagen, zodat hele benedenverdieping kon worden aangepakt m.b.t. nieuwe vloer, schilderwerk etc.
Een 10, daar zijn we heel blij mee!
Volledig zorgeloze verhuizing achter de rug dankzij Van Noort. Wij zijn onder de indruk van de vakkundigheid, de vriendelijkheid, de snelheid van werken en de behulpzaamheid van het personeel. Ook de gebruikte uitrusting, incl de vrachtauto waren volledig up-to-date. Het was voor ons een aangename, ontspannen dag dankzij Van Noort.
Een prachtig cijfer met een prachtige omschrijving erbij, hartelijk bedankt!
vakkundige vaklui, vriendelijk en zeer behulpzaam.
Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling!
Met een zeer proffesioneel team en in een prettige sfeer hebben wij onze verhuizing van Gouda naar Voorthuizen meegemaakt.
Een mooi cijfer en een mooie beoordeling!!
Zeer professionele en gezellige mensen. Erg behulpzaam en vooral Rens, leuke en vriendelijke jongen! Hij was ook bij de verhuizing van mijn vriendin. Complimenten aan jullie!
In 3,5 uur was onze volledige huisraad in de verhuiswagen geladen. En 3,5 uur later was alles op zijn plek gezet en gemonteerd. Super tevreden!
Qsvwrtbrgbrgb
zie boven.
Mijn verhuizing van Schoonhoven naar Gouda verliep perfect. De drie mannen onder leiding van Martijn (Rens was er bij en van de derde ben ik helaas de naam vergeten) werkten professioneel en snel en daarbij was het ook nog eens super gezellig. Ik ben al eerder met Van Noort verhuisd en toen liep ook alles prima.
Erg netjes, hulpvaardig en ontspannen
Positieve ervaring met deskundige, vriendelijke verhuizers.
Alles netjes verzorgd en de verhuizing ging heel relax.
Ze waren op tijd. Gingen vakkundig en goed met onze spullen om. Waren heel prettig in de omgang.
Keurig op de afgesproken tijd aanwezig en er wordt zorgvuldig met de meubels omgegaan.
Coenecoop 449
2741PP Waddinxveen