Een goed bedrijf wat doet wat het zegt.
alles keurig verzorgd en de meubelen op zijn plaatst gezet
Goede voorbereiding. Verhuisdag zelf heel goed verlopen. Aardige en kundige verhuizers. Er werd super goed en voorzichtig met onze spullen omgegaan. De informatie over het inpakken van de dozen was niet helemaal goed gegaan waardoor sommige dozen te zwaar waren, maar geen klacht van de mannen gehoord!
Vanaf de start zijn wij door van Noort ontzorgt. Zeer professioneel en klantvriendelijk op alle fronten, vanaf de intake tot de verhuizing en nazorg. Een proactieve en betrouwbare partij met flexibiliteit waardoor de verhuizing een hele prettige ervaring is geworden.
Spullen zijn naar de opslag gebracht. Kan pas als alles terug is een goede beoordeling geven
Meerdere keren gebruik van de diensten van Van Noort gemaakt. steeds weer zonder enig probleem.
Prettig contact. Vragen (die waarschijnlijk meer worden gesteld) worden vriendelijk beantwoord. Verhuizers waren vriendelijk en werkten rustig en toch voortvarend. Top!!
Punctueel netjes bekwaam vrolijk adequaat.........eigenlijk een echte verhuizer
Voor de tweede keer heeft Van Noort onze verhuizing verzorgd. Net als de vorige keer is dit goed bevallen. Het enige dat ons opviel t.o.v. de eerste verhuizing door Van Noort is dat bij de verhuizing jl. het inpakken & inladen minder soepel verliep dan de eerste keer.
Geweldig geolied team waar jullie trots op kunnen zijn. Niets was ze te veel
Zou dit bedrijf als uitstekend willen classificeren.
De kracht, het doorpakken en de klantvriendelijkheid waren uitstekend. Ik ben helaas vergeten ze een welverdiende fooi te geven.
Onze verhuizing is zeer voorspoedig verlopen. Het team van van Noort was mooi op tijd aanwezig en heeft onze spullen snel en vakkundig verhuisd. Een zeer prettig team van verhuizers!
Onze verhuizing, in twee dagen, verliep vlekkeloos. De zes medewerkers van Van Noort waren vriendelijk en kundig. Ze wisten overal een oplossing voor.
Alle medewerkers werken zeer nauwkeurig, precies en overleggen met de klant om goederen op een juiste manier te verplaatsen.
Top verhuizers. Alles is conform de afspraken verlopen. 3 man sterk die de hele dag keihard gewerkt hebben. Gedurende de dag zijn ze nog wel wat uitdagingen tegengekomen die met een stuk creativiteit en humor opgelost werden.
Uurtje later dan gepland stonden de mannen op de stoep. Keihard gewerkt met een gezellig samenzijn. Ze hebben naar hun zin. Veel moest in de container, een klein deel naar een tussentijdse woning. Hard gewerkt met 4 man. De hoeveelheid verhuisdozen die we kregen was ook voldoende.Complimenten!
De mannen waren er om 7.30 u. precies. Eerst een kopje koffie en een rondgang door onze woning. Daarna aan de slag op een vakkundige manier. Om 15.30 u. Was ons huis leeg. Zeer tevreden met deze 5 harde werkers.
Super vriendelijke mensen die netjes met je spullen om gaan en goed meedenken. Zeer professioneel en kundig. Van een gedemonteerde en weer gemonteerde kast hangen de deuren nu zelfs rechter als voor de verhuizing. Om eerlijk te zijn, had ik wel wat schade verwacht, maar dat hebben we niet.
Op de eerste plaats kreeg ik complimenten hoe ik alles gedegen had voorgewerkt en ingepakt. Daarnaast kreeg ik ook tips wat voortaan wel en niet te doen, voor het behoud van oa houten antieke meubels. Mannen wisten van aanpakken en de klus was in no time geklaard. Ook werd er prima voor gezorgd dat er geen overlast voor derden was. Van Noort kan ik als verhuizers zeker aanbevelen.
Vakkundig en blijmoedig personeel die heel flexibel in de omgang zijn. Kortom, de hele aanpak van de verhuizing. Het klopte gewoon.
De mannen waren op tijd, grondig, vriendelijk en gezellig. Onder de indruk van dit team.
Ik ben zeer tevreden over de service en het verloop van de verhuizing..
Inboedel conform afspraak naar opslag vervoerd.Keurig en vakkundig personeel.Tijstip van afhalen werd door vertraging niet gehaald.Netjes van tevoren over ingelicht
Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling en voor uw begrip.
Helaas 3 kwartier te laat maar algemene ervaring zeer goed. Fijne bekwame verhuizers
Helaas is het bij een verhuizing die als 2e klus op een dag wordt uitgevoerd nooit precies te zeggen hoe laat we er zijn. Maar het is allemaal weer gelukt!
Coenecoop 449
2741PP Waddinxveen