Zeer tevreden! Prima verhuisteam,harde werkers. Inboedel is keurig verhuisd.
Op tijd gekomen en correct in geladen en na het weekend weer uit geladen
Vriendelijke mannen, harde werkers!
Ik ben erg tevreden over de verleende service. Ik had geen omkijken meer naar de verhuizing en het heeft een hoop stress weggenomen. De opname en offerte waren prima in orde, ik wist goed waar ik aan toe was. Ook heel blij dat mijn vloer er door de verhuizers uit gehaald is. Het ging allemaal ontzettend snel en alles werd netjes op de plek gezet waar wij het wilden hebben. 100% tevreden...
Ga zo door!
de intake verliep soepel bevestiging verhuisafspraak verliep wat rommelig team dat de verhuizing verrichte was prettig, informeerde ons goed en er werd keihard gewerkt. Men deed echt zijn uiterste best om het allemaal zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen. Mijn complimententen
Vriendelijk verhuisteam, goed op elkaar ingespeeld, goed materieel
ging om verhuizing groot stuk (piano) uit Duitland, dit kon op zeer korte termijn, keurig op tijd aanwezig, goed beschermend ingepakt, prijs alleszins acceptabel, in ieder geval meer dan 15% lager dan die van een concurrent die we ook vroegen (Griffioen)
alles prima en vlot