De verhuisjongens zijn TOP, kantoor laat zeer te wensen over, uithuizen en inhuizen beide keren op het allerlaatste nippertje verzet waardoor wij als klant veel ongenoegen en ongerief opliepen!
Reactie van Holwerda Top Movers Geachte heer Gerbrands, Excuus dat wij zowel bij het uithuizen en inhuizen op het laatst de planning hebben gewijzigd. En dat u als klant ongenoegen en ongerief heeft ondervonden. Ik zal dit dan ook intern met onze binnendienst bespreken. Gelukkig heeft het verhuisteam de uitvoering Top uitgevoerd.
geen
Geachte heer Heemskerk, Bedankt voor het vertrouwen en de mooie beoordeling.
Geweldig dat de kast door het raampje kon aan de voorkant. Echt, helemaal top!
Conform afspraak helemaal nagekomen
super fijne jongens die van aanpakken weten.
Zeer aardige mannen op locatie, en erg behulpzaam.
Goed op elkaar ingespeeld team
Er is zeer deskundig gewerkt en niets was te veel.
snelle reactie snelle afspraak en duidelijke prijsafspraak. Prima team
Geachte heer Richardson, Ik zal onze afdeling van de binnendienst opdracht geven om met u contact te zoeken om te horen waar Holwerda Top Movers de afspraken niet goed heeft uitgevoerd. zodat wij als bedrijf van de opmerking kunnen leren.
Erg aardige en hardwerkende verhuizers, super!
Net.
- Het was een lastige verhuizing omdat bij ons nieuwe huis de woonkamer op de 1e etage zit, dus er moesten veel zware en grote spullen via de verhuislift. - Ook waren niet alle dozen goed gestickerd, dus de verhuizers moesten vaak vragen waar een doos heen moest. - Veel kamers stonden op een gegeven moment best vol dus was het niet heel eenvoudig voor iedereen om er langs te kunnen. - Ook het monteren van de grote witte kast was best lastig omdat die hele kamer behoorlijk vol stond en er steeds mensen heen en weer moesten.
Geachte mevrouw Huijzendveld van Keulen, Jammer dat er een kras is ontdekt in uw vloer in het oude huis. Ik hoop dat het is gelukt deze draai kras weg te werken. Mocht dit toch nog problemen geven dan zoeken wij gaarne mee naar een oplossing van deze schade.
Perfect op tijd. Kundig. Spullen goed beschermd. Vriendelijk