Zeer vriendelijk en professioneel personeel.
Super goed gegaan. Helemaal top. Houd zo vast.Yuri and collega waren een top team. Bedankt nogmaals.
Vakwerk door verhuisteam Jordi, Rik en Bastiaan. Vriendelijk, positief en inventief bij het bedenken van oplossingen als iets niet lukt zoals voorzien. Snelle en harde werkers. Betrouwbaar en ook nog gezellig!
Heel prettig samengewerkt met de beide medewerkers
Plek van uitladen was niet verkend, er werd uitgeladen aan zijkant van huis, verhuisauto's moesten doodlopende weg blokkeren. Dit hadden we graag aan die bewoners gemeld voor de verhuisdatum. Dan hadden ze hun auto daar weg kunnen zetten.
op tijd begonnen, gewerkt volgens afspraak, de verhuizing naar het agoradek te lelystad was niet goed voorbereid
Snelheid
Zeer goed bedrijf klasse werk
geweldig in 1 woord.
Perfecte communicatie
Uitermate efficient, vriendelijk, behulpzaam
Alles verlief heel rustig en doordacht. Geen stress gelukkig! Ontzettend fijn dat geen vraag teveel was en dat de mannen kalm maar gestaag doorwerkten. Voor alles hadden ze een oplossing en ze werkten voorzichtig waardoor er niet één geen krasje op de muur is gekomen. Door deze mannen konden wij ontspannen onze verhuisdag doorkomen. Heel veel dank!
Goede zet om jullie in te schakelen. De verhuizing ging snel en voorspoedig. Wanneer er weer verhuist moet worden, dan worden jullie zeker weer ingeschakeld.
Vriendmelijke. Deskundige verjuizers hebben meer hedaan dan verwacht.
Holwerda Top Movers is een prima bedrijf, prijs/kwaliteit zeer aangenaam. Vooral de opslagcontainer was voor ons een uitkomst!
Zat in een nare situatie en heb veel steun gehad van jullie, alles wat goed. Alleen maar plus punten