Afhandeling nacalculatie.
De verhuisdag is uiteindelijk goed afgelopen. Zware spullen zijn van A naar b verhuisd.
Geachte mevrouw De Heus, Dank u voor uw reactie. Onze excuses dat vooraf niet helemaal duidelijk was hoe de uitvoering van de verhuizing wordt berekend. Een bijkomend nadeel was dat de geplande mobiele verhuislift in reparatie was en wij uw verhuizing hebben moeten uitvoeren met een opbouw verhuislift. Om dit ongemak te compenseren hebben wij in overleg met u kosteloos een extra verhuizer meegestuurd. Gelukkig is de verhuizing uiteindelijk goed afgelopen. Helaas is bij een verhuizing op uurbasis vooraf nooit precies te bepalen hoe hoog de kosten uiteindelijk zullen worden. Hopelijk bent u verder tevreden over de uitgevoerde verhuizing. Voor ons in ieder geval een goede les om onze klanten zo goed als mogelijk van informatie te voorzien. Voor ons is verhuizen dagelijkse kost, voor onze klanten (gelukkig) niet. Met vriendelijke groet, Marcel, Holwerda Top Movers
beter info bij latere aanvang verhuizing (zouden tussen 12 en 2 komen, om 2 uur zelf gebeld), uiteindelijk prima opgelost
Geen, top verhuizers!!
M'n zorgen werden weg genomen. Ze gingen bijzonder goed, en netjes met mijn spullen om. Ze dachten ook mee en willigden mijn verzoek tot de montage van twee meubels zonder morren in. Ook waren ze letterlijk stipt op tijd. Dat zie ik nauwelijks meer tegenwoordig. Daarbuiten waren ze vriendelijke, netjes en maakten zo nodig een praatje. Gewoon een super verhuizing!
Professioneel, erg duidelijke informatievoorziening, komt afspraken na. Ze hebben goed voor onze spullen gezorgd. Fijn om mee te werken.
Deskundigheid, snelheid, vriendelijkheid, timing te veel om op te noemen perfect
stip op tijd, vlot werk, voorkomend en beleefd. Kundige aanpak. Helemaal goed.
Doen wat ze zeggen. Klantvriendelijk.
verhuisteam olv Dirk is super
geweldig. op tijd. meedenken. vriendelijkheid
Vlot, No-noncense, aanpakkers.
Vriendelijk, deskundig en rustig. Alles verliep vlekkeloos en gesmeerd.
n.v.t.
Ga zo door