Een goed team, snel en handig! Er wordt meegedacht, zelfs vooruitgedacht. de vrolijke noot van de heren zorgde ervoor dat ik geen stress had. Mooi op tijd klaar!
Prima verzorgd dacht ik Alleen na afloop bleek wasmachine kapot
Prima verzorgd dacht ik Alleen na afloop bleek wasmachine kapot
Alles ging goed.
Alles ging goed.
Veel waardering voor de handigheid, het werktempo en de vrolijke noot. Ze waren sneller klaar dan gepland was. Niets geen stress, heel plezierig. Jammer van de kapotte wasmachine onmiddellijk na hun vertrek. Het kantoor nam geen enkele verantwoordelijkheid helaas.
Van begin tot eind communiceert Holwerda goed, ze hebben professionele materialen en medewerkers. De hele verhuisdag is zonder problemen verlopen. Heel fijn!
Zie boven
Het ging snel en zeer efficiënt!
Het ging snel en zeer efficiënt!
De calculatie van de spullen die verhuisd moesten worden was bar slecht. Omdat er op de offerte belangrijke spullen ontbraken heb ik na telefonisch overleg zelf een opgave van de spullen opgesteld per vertrek. Dit om problemen tijdens de verhuizing te vermijden. In plaats van de door mijzelf opgestelde complete lijst is de lijst van Holwerda waarop belangrijke spullen ontbraken, aan de verhuizers vertrekt. Aan de hand van de onjuiste lijst is een te kleine auto gereserveerd en te weinig mankracht. Dit zorgde tijdens de verhuizing toch de door mij gevreesde problemen. Op stel en sprong moest er nog een derde man bij komen én er moest twee keer worden gereden. Dit betekende uiteindelijk een nacalculatie. Ik had geen zin in problemen en wilde zo snel mogelijk van het probleem af dus we hebben de meerprijs gemiddeld. De volgende keer denk ik niet dat ik weer een beroep zal doen op Holwerda. Het bedrijf zat bij mij om de hoek maar nu ga ik maar een deurtje verder.
Alles volgens afspraak, prettige mensen.
Alles was top geregeld. We zijn zeer tevreden.
Alles was top geregeld. We zijn zeer tevreden.