Mijn ervaring met Holwerda is zeer goed. De communicatie vooraf verliep soepel. Ook mijn vragen tussentijds via e-mail werden snel beantwoord. En de verhuizers op de dag zelf waren ontzettend netjes en vriendelijk en vooral erg rap.
Ik kan iedereen Holwerda aanbevelen. Offertes, planning en uitvoering zijn professioneel en tegen een redelijke prijs. De uitvoerders zijn vriendelijk en behulpzaam.
Ik vind het heel teleurstellend dat de schade niet aan mij gemeld is en je daar zelf achter komt als je dingen uitpakt of gaat verzetten. Ik vind dat een kwalijke zaak
Zeer vriendelijk en snel. Complete verhuiIng van Almere naar Drachten in nog geen 6 uur. Verhuizers zijn zeer correct, denken goed mee. Al het geld meer dan waard. We werden totaal ontzorgt.Top
Wat een vaklui. Harde werkers die ons ook op een positieve manier hebben benaderd. Vriendelijk en klantgericht. Alles is conform afspraak afgehandeld. Kortom een aanrader die gaat verhuizen.
bij ons eerste contact heb ik gevraagd of er iemand kan komen opnemen omdat jullie alle voorgaande verhuizingen niet meer konden inzien? ik moest foto's maken en daarop werd er een offerte gemaakt. ik heb diverse malen aangegeven dat ik niet alles heb kunnen fotograveren maar dat was geen probleem. ook heb ik gevraagd, gezien de hoeveelheid spullen om 2 grote vrachtwagens. u stuurde 1 grote en 1 kleine bakwagen. de gehele verhuizing was een drama omdat ik nu zelf veel moet verhuizen. het feit dat ik 750 EURO meer moest betalen en de verhuizing gedeelte werd geregeld, ben ik op z'n zacht gezegd bijzonder ontevreden. dit was het laatste wat ik had verwacht. ook nog spijt dat ik de mannen 100 EURO fooi betaalde!!!
Komen helder en strak afspraken na; je weet precies waar je aan toe bent. Super snel, behulpzaam, nauwkeurig, vriendelijk. Zou het iedereen aanbevelen!
De verhuizers weten precies wat ze moeten doen Verhuizing verliep goed en zonder problemen Opmerking is wel dat degene die geweest waren om te kijken hoeveel dozen er nodig waren en meubels er verhuisd gingen worden binnen 15 min weer weg waren en achteraf een iets te kleine bus en verhuis uren hadden berekend!! Gelukkig wisten de verhuizers er raad mee en is het toch gelukt maar duurde langer dan gepland was!
Was een goed georganiseerde en correct verzorgde vethuizing. En snel!
Wat een harde werkers, netjes en beleefd. Wbt de planning, daar had ik mevrouw Egberink al over gebeld. Totale verhuizing was gepland, op de vrijdagmiddag stuurde ze een mail dat de tijd 2 uur vervroegd werd. Ik heb haar hier over gebeld en gevraagd daar de volgende keer telefonisch overleg te plegen
Vakkundig, vriendelijk, snel, servicegericht..
Alles op tijd gehaald en gebracht, keurige heren
De service van Holwerda is prima. Zowel de binnendienst als de verhuisploeg zijn uitstekende dienstverleners. Onze verhuizing verliep snel en efficient.
Mijn ervaring is dat er snel en vakkundig te werk gegaan wordt
ze waren 5 min van de afgesproken tijd er helemaal top. Ze werkten allemaal goed daar en het ging echt heel vlot. Ook allemaal netjes in de omgang. Kan met zekerheid zeggen een topteam hebben we gehad.
Het was een plezier om met de mannen te verhuizen wat hebben zij een ervaring en kundigheid. Heel vriendelijke mannen heel de dag fijn samen gewerkt. Compliment
Vanaf het eerste contact gewoon prima. De mannen zelf hebben hard gewerkt en waren vriendelijk, vrolijk en behulpzaam.
Perfect uitgevoerd. Voorzichtig, alles netjes verpakt, en meedenkt.
Vanaf het begin veel aandacht voor een goed contact. Weten hoe een en ander aan te pakken. Een goede samenwerking met een duidelijke senior die vertrouwen gaf.
Dit geweldige team heeft een top prestatie geleverd. Goed overleg tijdens de operatie, zeer zorgvuldig met onze dierbare spullen. Bovendien erg beleefd, de medewerkers stelden zichzelf keurig voor, hier is het team duidelijk in getraind. Alles is zeer voorspoedig en zonder schade verlopen.
Aardige mensen die op tijd zijn en niets fout doen. Beter kan het eigenlijk niet.
Ik heb een hele fijne verhuizing gehad. Het was geen probleem services en spullen toe te voegen na akkoord offerte. De verhuizers waren heel vriendelijk en netjes te werk. Ik zou Holwerda zeker aanbevelen.
Onze ervaring is een zorgeloze verhuizing met een team dat vriendelijk, professioneel en zorgzaam te werk gaat. In een mum van tijd stonden we op ons nieuwe adres. Na afloop nog een rondje om eventuele laatste wensen nog uit te voeren. Na een belltej werden de lege dozen nog dezelfde dag opgehaald waardoor we niet meer het gevoel hebben inde verhuizing te zitten. Ik kan deze club van harte aanbevelen en zal in de toekomst weer gebruik van ze maken. Groet Filip
Wat een TOP mensen. Ze hebben onze spullen opgehaald en anderhalve week later weer gebracht. Werken hard, snel en zijn zuinig op je spullen. Vragen ook nadat ze alles hadden neergezet of ze nog iets konden doen of verplaatsen. Ik zou tegen iedereen zeggen als je gaat verhuizen neem dit bedrijf. Goede communicatie en zijn op de afgesproken tijd aanwezig.