Aan te bevelen.
Een fijn verhuisbedrijf! Prettige medewerkers, alles is heel overgekomen, en alles op zijn plaats gezet.
Zeer goed geregeld allemaal
Erg positief
Prima ervaring met dit bedrijf , komen na wat ze beloven , op tijd , zorgvuldig , behulpzaam , bijzonder tevreden
De verhuizing verliep heel goed. Het is fijn dat er vakmensen meedenken zodat alles op rolletjes loopt!
plezierige mannen die van aanpakken weten. Praktisch zijn ingesteld. Harde werkers.
Door de mannen van van Beek service is mijn inboedel overgebracht naar het nieuwe woonadres. Alles was supper geregeld. Het uit elkaar halen van de grotere meubels verliep snel en alles werd keurig ingepakt in dekens of andere beschermingsmateriaal. De mannen werkten vlot en met een goed humeur dat ondanks de stres van verhuizen het nog gezellig maakte. Kortom prima bedrijf om voor het verhuizen in te zetten. Voor mij zeker de eerste keus bij een volgende verhuizing.
Gezellige mannen, die blijk gaven van veel kennis op meubelgebied en van de diverse systemen die bij de diverse kasten zijn gebruikt. En dan bedoel ik de demontage. Gaf veel vertrouwen. Ook de zorg waarmee alles werd verpakt was boven verwachting.
Niet voor niets voor de derde keer gebruikt gemaakt van de diensten van verhuisbedrijf Van Beek. M.a.w. ze doen wat ze doen wat ze beloven! Fijn en betrouwbaar bedrijf met prettige werknemers.
Prettige communicatie . Alles klopt altijd en zijn keurig op tijd . Zeer bekwame vakmensen, erg vriendelijk en beleefd.
De jongens van Van Beek hebben ons zeer fijn, efficiënt en vakkundig geholpen met verhuizen. Zeer prettig in de omgang. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanraden. Mij hebben ze al voor de tweede keer verhuist. En mocht het ooit weer nodig zijn ga ik natuurlijk weer voor Verhuisbedrijf van Beek.
Na 35 jaar verhuizen is een heel enerverende gebeurtenis, maar met Van Beek werd het een eenvoudige gebeurtenis. Eerst kreeg ik bezoek van een 'ervaren' verhuis-specialist die mij heel eenvoudig wist uit te leggen wat ik kon gaan verwachten. De dozen kwamen en stonden met de ruimten eropgeschreven klaar voor de grote dag. Een team van alweer rustige en ervaren verhuizers ruimde binnen een dag mijn huis leeg en haalden mijn bed, bureau van andere zaken uit-elkaar. In het nieuwe huis werd alles in de juiste ruimten gezet en mijn meubilair weer correct opgebouwd. Super leuke mannen die met plezier hun werk deden, niets beschadigden en alles schoon achterlieten.
Heel professioneel uitgevoerd en zeer netjes. Heel vriendelijk en behulpzaam
Hele goede ervaring gehad bij mijn verhuizing. Inboedel was snel ingepakt, verhuizers waren erg vriendelijk en duidelijk goed in hun vak. Aanrader!
Verhuizen is altijd een stressmomentje, maar het verhuisteam van Van Beek Ermelo maakt dat je met een gerust hart over verhuist. Een vrolijk en professioneel team, die met aandacht voor je spullen, de boel over verhuizen. Een echte aanrader!! Mochten we ooit weer gaan verhuizen, dan weten wij wie we moeten bellen.
Vriendelijk, kundig en hardwerkend personeel die zeer netjes en klantvriendelijk met je spullen omgaan. Je krijgt na lossen van de container zelfs nog een filmpje zodat je kunt zien dat je inboedel netjes opgeslagen is. Graag tot over 6 maanden wanneer onze nieuwe woning opgeleverd zal zijn.
Deskundig en heel prettig om mee te verhuizen en tijdelijk bij op te slaan: alles in veilige en vertrouwde handen.
Keurige jongens die snel en heel netjes hebben gewerkt
Geweldig bedrijf keurige service netjes en vriendelijk personeel. Met de inboedel wordt keurig netjes omgegaan.
Het verhuispersoneel zijn netjes en proberen de inboedel zo goed mogelijk in de opslag te krijgen (ruim 5 jaar geleden)en weer in mijn huis te plaatsen .Ik kan nog niet zeggen of er beschadigingen aan zitten,want ik kan nog niets op de goede plek zetten en ook de dozen niet uitpakken.
wederom een verhuizing gehad met de verhuizers van, van Beek. de jongens werken erg netjes, zijn gezellig. de verhuizing is snel en goed verzorgd.
Vanwege privé omstandigheden moest er 1 minuut voor 12 nog geschoven worden met de daadwerkelijke verhuizing. Hierop zeer adequaat en behulpzaam gereageerd en verhuizing met opslag vervolgens perfect uitgevoerd
Tijdens het huisbezoek werd alles helder uitgelegd en alle dingen zijn goed besproken. Het leeghalen van mijn woning was zeer snel en op vakkundige wijze uitgevoerd. Kwetsbare spullen werden extra goed verpakt. Het verhuisteam was goed op elkaar ingespeeld. Ook het uitladen bij mijn nieuwe woning een paar maanden later was snel geregeld. Alles wat bij het inpakken uit elkaar was gehaald werd snel weer in elkaar gezet en op de door mij aangewezen plaats neergezet. Zowel bij het inladen als ook bij het uitladen waren het hardwerkende verhuizers die wisten wat ze deden. Onderling heerste er een goede sfeer .
De medewerkers gingen na een korte ronde door de woning aan de slag met alles klaarzetten en voorbereiden. Wij hadden zelf alles in dozen verpakt en gestikkerd. Met beleid werd de inboedel verpakt en in de vrachtwagen geladen. Tijdens het lossen werd alles op de goede plaats gezet en konden wij zelf de kasten weer inruimen. Ondanks de kou en veel sneeuw is alles perfect gelopen mede dankzij de verhuizers.
Bellstraat 12
3846 CR Harderwijk