Nette jongens, behulpvaardig en handig.
Verhuizers waren snel accuraat en vriendelijk ongeacht de druk van die dag.
geweldig geregeld door de heren verhuizers! voorzichtig en vakkundig. Ik was bijzonder blij met de heren!
Klantvriendelijke erkende verhuizers. Gaan correct met je spullen om en pakken alles goed in. Fantastische puzzelaars, bijna ging al onze huisraad in een grote container. Zijn blij met deze helden.
Voor de tweede keer ons laten verhuizen door Van Beek. Alles verliep op rolletjes en binnen een dag zit je op je nieuwe stek. Geweldig!
Alles verliep soepel conform afspraak met vriendelijk personeel. Er wordt zorgvuldig met je spullen omgegaan.
Goed geholpen, snel verhuisd
prima verhuisbedrijf .Wij bevelen het aan iedereen die moet verhuizen top.
Het begon ,en voor dat je het weet was alles uit het huis. In een woord Fantasties.
Geweldige service en hele vriendelijke mannen die mij echt de makkelijkste verhuizing ooit hebben bezorgd. En ook nog eens super snel!
Snelle verhuizing binnen Harderwijk
Spullen niet op de juiste kamers, nog steeds spullen aan het zoeken. Krassen op bureaubladen. Schroeven in een bed boren die er niet in hoorden terwijl de originele er naast lagen. Haast??
Uiterst deskundig, vriendelijk en verzorgde vakmensen met veel plezier in hun werk!!!
Heel prettig en kundig
Mijn ervaring met uw bedrijf is zonder meer goed. Daarom kan en zal ik anderen die willen verhuizen binnen mijn netwerk adviseren om met uw bedrijf in zee te gaan. De prijs is concurrerend, geen onbelangrijk aspect en een toch al kostbare onderneming van een verhuizing. in één woord: compliment!
Een verhuiscoach heeft deze verhuizer uitgezocht om mijn moeder naar verzorgingshuis te verhuizen. Heb er alleen maar positieve geluiden over gehoord. Aardige en beleefde verhuizers. Kunnen we van harte aanbevelen.
Erg vriendelijk, werken snel en netjes. Supertevreden dus!!
Hele sympathieke medewerkers die hard werken en zeer beleefd zijn en zorgvuldig met je spullen omgaan
Stipt op tijd aanwezig en alles werd uit handen genomen. Op de nieuwe bestemming werden alle spullen netjes door het raam (1 hoog) naar binnen verhuisd. Een deel van de kast is zelfs handmatig over het huis heen gehesen en getild om via het dakterras naar binnen te komen.
Mijn verhuizing is perfect verlopen, keurig op tijd- inladen verliep vlot uitladen was nog wel een uitdaging op 1ste en 2de verdieping maar de mannen waren creatief en sterk goed werk verricht.
Twee “teams” hebben onze verhuizing uitgevoerd verspreid over twee dagen. De eerste dag verliep voor ons gevoel beter dan de tweede en dat had vooral met de bezetting te maken. Verder is het prima verlopen. Mannen zijn flexibel.
Op een hectisch moment als een verhuisdag is het fijn om omringd te zijn met ontspannen deskundigheid.
De eerste keer waren de mannen vrolijk en attent, was zelfs op maandagmorgen. Tweede keer al minder en toe kwamen de foutjes: - dure matras, moest anders worden gestald, zijn ze voor teruggekomen; - geluidsinstallatie ontkoppeld en dan niet kunnen aansluiten; - zaken uit elkaar gehaald en dan niet meer weten hoe het terug moet; - was net behangen en geverfd, diverse kleine beschadigingen; - nieuwe plafondlamp zou opgehangen, worden maar nu te lastig en ongemotiveerd, uiteindelijk maar niet laten doen. Klachten moet je ze zelf op wijzen en vervolgens ook zelf aangeven, komt vanuit van Beek geen vervolg op.
Zeven jaar geleden mochten we al gebruik maken van de diensten van Verhuisbedrijf Van Beek. De vrolijkheid en energie in combinatie met professionaliteit vielen toen al op. Toen er opnieuw een verhuizing in de lucht hing, hoefden we niet na te denken over welk verhuisbedrijf we zouden inhuren. En opnieuw maakten de mannen van Van Beek de verwachtingen waar. Meer dan een half etmaal waren ze bijna non stop in touw, in een flits zat alles - zorgvuldig ingepakt - in de verhuiswagen, en op het nieuwe adres werd alles keurig netjes op de juiste plek gezet. Demonteren en monteren van allerlei kasten en andere meubels bleek geen enkel probleem te zijn. Ook niet om na een lange dag werk toch nog even de wasmachine en droger aan te sluiten, een koelkastdeur om te zetten, en wat laatste dingen te verplaatsen. Grote klasse, en grote waardering voor jullie, verhuizers van Van Beek.
Snelle, netjes en correct uitgevoerde verhuizing incl in- uitpakservice en De- en montage meubels. Aanrader!
Bellstraat 12
3846 CR Harderwijk