Zie bovenstaande. Afspraken goed nagekomen. Enkele kleine puntjes: twee keer onjuist adres doorgegeven teneinde te voorkomen dat men bij de buren voor de deur staat. In het laatste bericht stond nog steeds 2C i.p.v. 2G. Sommige verhuisdozen zijn op de verkeerde locatie terecht gekomen. Dat kan storend zijn bij het zoeken naar specifieke artikelen
Wat een fijn bedrijf / verhuizers !!! Alles zo professioneel aangepakt , heerlijk heel ontspannen om zo te verhuizen .
Mooi bedrijf, doen wat ze beloven.
Bijzonder prettig bedrijf. Werken hard en vakkundig. Wij waren zeer tevreden.
Door mijn scheiding vond ik de verhuizing harstikke lastig, maar door de hulp van van Beek kwam het helemaal goed.
Zeer te spreken over verhuizers zelf. Zeer behulpzaam en niets was te veel. Meubels werden goed beschermd. Jammer dat wasmachine na plaatsen enorme lekkage had. Tijdens transport zijn er geen voorzorgsmaatregelen getroffen. De lekkage pas opgemerkt na 3 dagen, is niet meer te verhelpen. Jammer, dit geeft een enorme domper op het eerst zo positieve beeld.
Een buitengewoon goed verhuis bedrijf. Zorgvuldig inpakken. Vakkundig verhuizing. Denken mee en stress bestendig. Humor maakte het verhuizen soepel. Een aanbeveling.
Zeer goede ervaring alleen een instructie voor de verhuizers geen sleutels in een lade stoppen waar men niet meer bij kan
Fijn personeel, aardige hard werkende jongens die in een snel tempo, zonder iets te beschadigen onze spullen hadden ingeladen. Flexibel in overleg, kortom een top verhuizing!
IK zal jullie zeker aanbevelen ,bij de welke verhuizer hadden jullie.
Het team was prettig en stond open voor vragen cq opmerkingen. Ben wel heel benieuwd hoe de meubelen t.z.t. uit de container zullen komen….. We gaan het zien.
Een prima verhuisteam, klantgericht en met aandacht voor mijn spullen. Dik compliment. Als ik ooit weer ga verhuizen doe ik dat zeker weer met verhuisbedrijf van Beek.
Bijzonder vriendelijke mannen die zeer professioneel te werk gingen. Alles werd netjes ingepakt, getransporteerd en in de nieuwe woning weer op z'n plek gezet. Bed en meubelkastjes (laden) weer in elkaar. Beleefd, vriendelijk, professioneel en gezellig....
Netjes, snel, sterk, grappig, professioneel, stipt, vriendelijk, geduldig.
Keurig verhuisbedrijf dat echt met je meedenkt en nog ouderwets goede service levert. Een echte aanrader
Van Beek heeft ons veel werk uit handen genomen. Alles is vakkundig verhuisd en de verhuizers waren erg vriendelijk en servicegericht.
wordt goed mee gedacht en eigenlijk alles is mogelijk.
De ervaring met van beek verhuizing is perfect verlopen
De mannen hebben heel netjes gewerkt Alles weer in elkaar gezet zonder schade Helemaal tevreden!
Toppie
Van aanvraag naar uitvoering perfect geregeld. Ook op de dag zelf een geoliede ploeg mannen. In één woord uitstekend
Afspraken worden zorgvuldig nagekomen. Tussentijdse aanpassingen in het verhuisproces zijn nooit een probleem. Zeer beschaafde en welwillende medewerkers. Communicatie met de klant is effectief, transparant en zorgvuldig.
keurig op tijd aangekomen netjes door de mensen met onze spullen omgegaan.
vakkundig en vriendelijk en geven je echt het gevoel van ontzorgen.
Bellstraat 12
3846 CR Harderwijk