Accuraat en hulpvaardig
Fijn bedrijf, veel overleg en aanpassingen mogelijk. Super!
Zie hier boven
Zeer fijn werken met mensen die weten wat ze doen en alles op een nette creatieve manier oplossen en zeer zuinig zijn op je spullen
De verhuizers gingen zeer professioneel te werk en zijn heel flexibel en service gericht.
Wat een geweldige verhuiservaring. Fijne mensen om mee te werken. Ze doen alles voor je waar je tegen aan loopt. Pakken alles grondig in. Geen enkele beschadiging tot nog toe ontdekt van zowel het oude als nieuwe huis. Ik was toch wel licht bezorgd of alles wel goed zou gaan. Die angst was niet nodig. Snel, netjes, aardig, behulpzaam in een woord een mooie ervaring die ik van harte aanbeveel.
Van een appartement naar een tussenwoning was voor de verhuizers heel veel trappen. Aan alles merkte je hun ervaring waardoor ik echt iedereen aanbeveel het niet zelf te doen. Heeft me veel rust gegeven. Vooral ook toen ik zag hoe netjes alles was ingepakt, bedankt en chapeau!
prijs en kwaliteit zijn uitstekend
Medewerkers die meedenken
Met 8 man soms wel wat chaotisch bij het uitladen
Met 6 man keihard gewerkt om ons huis leeg en weer gevuld te krijgen. Alle 6 even vriendelijk en gezellig. Echt respect hoe hard en efficiënt er gewerkt wordt! Ook het brengen en halen van de nodige spullen zeer goed en vriendelijk!
Zie boven
Van offerte tot meedenken en op de dag van verhuizing deskundig de zaken aangepakt. Reageren snel op vragen, voelde compleet ontzorgt en hierdoor heb ik als bijzonder prettig ervaren. Dit hele proces heeft er voor gezorgd dat ik nagenoeg geen stress heb ervaren in dit hele verhuisgebeuren! Op de dag zelf verliep alles heel soepel en zorgvuldig. Zelfs mijn bijzondere transportmiddel werd niet vergeten!!!
Onze verhuizing was vakkundig en snel. Aardige lui die kwamen verhuizen. Zw aren keurig op tijd en gingen voortvarend te werk. Alles netjes, in mum van tijd, verhuisd.
Alles werd in overleg gepland en daarna alle meubels goed verpakt in dekens en folie. In sneltreinvaart geladen. Er werd meegedacht. En het zijn leuke prettige mensen.
Ivm 2 tennisellebogen en een gezin van 5 met veel huisraad, besloten een verhuisbedrijf in te schakelen. Beste keus ooit. Vakmannen die demonteren en monteren, goed communiceren met elkaar, hard werken, zware dingen tillen alsof het veertjes zijn en ons in 1 dag van huis A naar huis B hebben geholpen. Ze hielpen waar ze konden en niks was teveel. We zijn enorm ontlast door deze crew en ik ben superblij dat we jullie hebben ingeschakeld!
Super. Fijn dat we voor Van Beek hebben gekozen.
Alle medewerkers wisten precies wat, wanneer en hoe ze meubels en eigenlijk alles in moesten pakken.
Snelle verhuizing, super geregeld, vriendelijk personeel, behulpzaam en betrouwbaar. Keurig bedrijf komt afspraken.
4 jongens die gewerkt hebben van 8.30 uur tot 16.00 uur en ervoor gingen en tot in de details hielpen. Erg prettig deze ontzorging.
was een kleine verhuizing, maar voor mij zelf niet te doen. Fijn dat het zo vlot werd gedaan. Binnen 1 1/2 uur gefikst:)
Professioneel bedrijf dat afspraken nakomt en waar service en vriendelijkheid hoog in het vaandel staan.
De manier van werken was geweldig. Snel accuraat en netjes. Chapeau voor de mannen van van Beek.
Vanaf het eerste moment dat ze binnenkwamen wisten wij dat het goed zat. Alles werd zorgvuldig ingepakt om beschadigen te voorkomen. ook het inhuizen was prettig en alles ging in goed overleg.
Bellstraat 12
3846 CR Harderwijk