Was best een heftig gebeuren. Maar alles is echt perfect gegaan. Vriendelijke en professionele mensen. Ik heb er een goed gevoel aan over gehouden.
We hadden heel veel spullen te verhuizen. Op verzoek werden de dozen in fasen aangeleverd, omdat we er anders geen plek voor hadden. De verhuizing zelf werd uitgevoerd door een flinke ploeg goedgehumeurde mannen die razendsnel en zonder enige wanklank de eindeloze stroom spullen op de gewenste plekken zetten. Nu de dozen gestaag leeg raken is een telefoontje genoeg om een stapel lege dozen op te laten halen.
Afspraken vooraf gemaakt. Helder in de communicatie. Dag van de verhuizing werd meer gedaan dan afgesproken in positieve zin.
De verhuizers zijn professioneel en klantgericht.
Geweldige service met gezellige mannen.
Alles netjes afgesproken en volgens afspraak uitgevoerd. Aardige uitvoerders. Vlot verlopen.
netjes alles ingeladen, in het nieuwe huis alles op zijn plek. Zelfs de wasmachine aangesloten. Super ervaring, en leuke ploeg!!!!!
We hebben een goede ervaring met de verhuizing, behulpzame verhuizers, ze denken mee en zijn voorzichtig met de materialen die ze verhuizen.
Meedenkend en op de dag van de verhuizing alles vlotjes en professioneel afgehandeld.
Het was heel plezierig om deze hard werkende en zeer opgewekte mensen om je heen te hebben.
Zie boven, heb er niets aan toe te voegen.
De verhuizers waren op tijd hoewel ze vanuit Zeeland naar Amsterdam moesten komen en alles werd met zorg ingepakt en vervoerd. Tot de laatste doos vriendelijk en correct.
Caljouw Rademaker verhuizers hebben bij onze verhuizing bewezen zeer goede, betrouwbare en harde werkers te zijn die kostbare en breekbare voorwerpen zeer voorzichtig hebben behandeld. Wij zijn zeer tevreden over de verhuizing.
Met deze mensen is uw verhuizing in goede handen!
Wat een geweldige mannen die alles in een geweldig tempo in de verhuiswagen hadden geladen. Alles netjes en correct. De boedel weer uitladen was ook geweldig. Niets was hen te veel. Alles werd keurig op de plek gezet waar wij het wilden. Ze hadden plezier in hun werk wat ze ook uitstraalden.
Verhuizen is veel stress, maar het kan blijkbaar ook zonder :-)
Adequaat, correct, respectvol en niet te vergeten, heel erg vrolijk! Deze verhuizer doet waar je op wacht tijdens zo'n drukke periode: hij ontzorgt! Dank
Prima ervaring. Keurig op tijd gewerkt zonder schade. Erg vriendelijk personeel!
Alles ging conform afspraken. De verhuizers waren zeer vriendelijk, vakkundig, en behulpzaam. Ze gingen zorgvuldig met onze spullen om.
Prima geadviseerd en op de dag van de verhuizing netjes en snel verhuisd. Doen wat ze beloven.
Goede ervaring fijne mensen om mee te werken
eerst een nette offerte, levering dozen volgens afspraak. dag van de verhuizing keurig op tijd. alles werd netjes ingepakt om evt schade te voorkomen. volgens afspraak werden kasten gedemonteerd en ter plekke weer netjes geplaatst. verhuizers waren zeer correct.
Snelle duidelijke en faire offerte en goede e-mail communicatie over planning. Verder verliep uitvoering volgens plan en zonder beschadigingen.
Alles liep op rolletjes, de medewerkers waren beleefd en behulpzaam.