heel nauwkeurig te werk en snel, wij zijn zeer tevreden!
Heel leuk team van verhuizers. Waren heel snel en zonder schade.
Het was al met al een aangename verhuizing, met deskundig personeel en goede apparatuur (een erg handige verhuistruck).
Caljouw ingeschakeld voor de verhuizing van grote en zware meubels. De verhuizing door 2 vriendelijke verhuizers verliep soepel en professioneel zonder enige schade aan de meubelstukken. Enigste minpuntje was een schade aan de voorgevel door de verhuiswagen, maar dit is/wordt verder goed opgepakt door het verhuisbedrijf.
Prettige en snel werkende teams, zowel in Middelburg als bij het uitpakken in Diever. Bij onduidelijkheid werden vragen gesteld; de mannen waren attent. Afspraken van tevoren zijn goed gemaakt. Ook prettig dat ik via internet kon betalen. Vriendelijke groet, Mw. J. Sanderse.
werk in goedoverleg indien nodig
Onze verhuizing is snel en vakkundig uitgevoerd. De verhuizers waren sympathiek en deden hun werk zorgvuldig. Ook goede communicatie met de rest van het bedrijf.
Wij hebben luxe meubelen en naar wij begrepen de 'zwaarste meubels ooit door hun verhuisd'. Desondanks geen enkel commentaar en is alles zonder enige beschadiging en met een glimlach verhuisd. Complimenten!
Zoals de vorige verhuizing weer heel tevreden
Hele fijne ervaring, alles goed geregeld en duidelijk. Erg leuk team die alles heeft ingepakt en verhuisd vriendelijk en professioneel!!
Verhuizen vind ik persoonlijk altijd 1 van de stressvolste momenten in mijn leven. Ik doe het dan ook liever niet. Nu voor het eerst heb ik een erkende verhuizer ingeschakeld en wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb. Zo aardig, kundig, meewerkend en zorgvuldig dat ze zijn. Ik zou het zo weer doen! Jongens, bedankt!!
Veel ervaring waardoor je een verhuizing op maat krijgt. Goed contact met zeer vriendelijke en behulpzame mensen, waardoor je al snel vertrouwen krijgt dat het goed gaat komen.
De medewerkers waren stuk voor stuk zeer goed in hun taakuitvoering. Werkten goed samen en in een prettige sfeer onderling. Wij voelden ons de hele dag ontspannen omdat zij uitstraalden dat zij hun werk aankonden. Wij hadden alle vertrouwen in hun. Al het demonteren en monteren verliep uitstekend, was echt niet makkelijk allemaal te doen. niets beschadigd en alles weer op zijn plek in het nieuwe huis.
Verhuizing is gegaan zoals gepland, goede en duidelijke afspraken en planning
Alleen stickers vergeten te leveren
We hadden nog nooit een verhuisbericht ingeschakeld ,maar als we nog eens verhuizen, dan zeker dit bedrijf!
Zeer secuur en prettig verhuisd met medewerking van Caljouw Rademaker
Het is dat ik sommige dingen nog zelf wil doen, maar bij Caljouw nemen ze je echt veel werk uit handen. En dat doen ze op een heel prettige en aandachtige manier, waardoor een verhuizing niet moeilijker wordt dan nodig is (het blijft altijd een ingrijpende gebeurtenis).
Wij hebben de medewerkers van Caljouw ervaren als zeer prettige, meedenkende vaklui. Als je hen aan het werk ziet besef je dat verhuizen een vak is, meer dan het sjouwen met spullen.
De verhuizing is vlot verlopen. De medewerkers vriendelijk, competent en efficient.
In de middag werden de mannen moe en wilden ze zo snel mogelijk het werk afmaken. De ikea kasten sluiten niet goed en mij is beloofd, dat er nog iemand langs komt, die de kasten wel weer in orde kan maken: nog steeds niemand langs geweest. De dekens die gebruikt werden, waren zeer pluizig; op veel stoffen bekleding van de meubels bleven die pluizen vastzitten.
Geachte mevrouw Schore, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij betreuren het zeer dat de verhuizing niet heeft gebracht wat u ervan verwacht had. Zoals met u besproken, bij het ophalen van de verhuisdozen, komt iemand van ons de kasten in orde maken. Wij hebben toen aangegeven, dat het bij ons erg druk is met verhuizingen, dus dat dit even kon duren. Betreffende uw opmerking van de dekens, geven wij u volkomen gelijk. Deze waren nieuw geleverd en wij hebben dit probleem zelf ook ondervonden. Wij hebben een klacht ingediend bij de leverancier en deze dekens worden geretourneerd. Helaas heeft u hier het ongemak van ondervonden. Onze excuses hiervoor. Wij gaan ons uiterste best doen, komende week iemand van ons bij u langs te sturen, zodat de kasten in orde gemaakt worden. Er vanuit gaande u hierbij voldoende geinformeerd te hebben. Mocht u nog vragen en of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Caljouw Rademaker Verhuizingen
In het voortraject verliep het contact met Marcel vlot en prettig. Op de dag van verhuizen stonden er 3 vriendelijke mannen voor de deur, Glen, Hans en 1 waarvan de naam me ontschoten is maar omdat hij, net zoals mij, een Arsenal fan bleek te zijn noem ik hem voor nu maar Henry. De mannen waren vlug, secuur en vriendelijk. Vroegen bij uitladen waar we wat wilden. Gezellige dat mee gehad! Top service!
Duidelijke afspraken die volledig werden nagekomen. Vriendelijke, gemotiveerde medewerkers.
de spullen zijn netjes verhuisd,en volgens aanwijzingen op zn plaats gezet.