Vriendelijke en behulpzame verhuizers. Er is zeer netjes gewerkt.
geweldig goeie service
Het is een fijn team van mensen. Van kantoor tot de verhuizers zelf. Keurig netjes, alles wordt gevraagd bij onduidelijkheden, geen gemopper als wat losse spullen nog mee moeten, een vrolijk stel dat er duidelijk ook plezier in heeft. Gestructureerd wordt alles ingeladen en bij aankomst ook weer netjes uitgeladen en naar de gevraagde ruimte gebracht. Alles is onbeschadigd gebleven! Nu twee keer meegemaakt, een keer bij mijn ouders en nu ook bij mijzelf en alle twee de keren is het geweldig verlopen. Absoluut een aanrader.
Vriendelijk correct en zorgvuldig
Het was 38 graden c. en de 3 heren hebben de verhuizing geheel volgens verwachting uitgevoerd. Bij het lossen kwamen er 2 heren bij en was het snel geklaard. Van begin tot eind prima ervaring.
Ondanks ziekte in het bedrijf, was het snelle en professionele verhuizing.
Hardwerkende mannen die netjes omgaan met je spullen, inzicht hebben en gestructureerd werken. Super fijn als je zelf tamelijk chaotisch bent. Rustig, vriendelijk en beleefd in de omgang. Geen enkel minpunt te bedenken, meer dan tevreden. ik beveel iedereen Caljouw Rademaker aan!
Alles is zo perfect verlopen lieve jongens heel behulpzaam.
enorme klus goed voor een crisis Ontzorgen, Just in time, Correct, Goeie sfeer
Prima personeel en geheel alles volgens afspraak!
Vriendelijke vakmensen die weten wat ze doen en veilig werken en nauwkeurig en netjes de meubels demonteren en monteren en de dozen plaatsen waar ze moeten staan.
Hele aardige taxateur en verhuizers! Werken goed samen en fijne sfeer!
De mannen werkten heel snel en ook nog eens erg netjes. Het was erg gezellig. Die gezellige sfeer maakte de verhuizing - die soms toch best emotioneel kan zijn - veel prettiger en gemakkelijker. Hier thuis al tegen elkaar gezegd: “Gaan we nog eens verhuizen, dan schakelen we deze groep weer in!”
Flexibel, goed gehumeurd, professionele aanpak! Alleen……de plint van een Sideboard hoor je er niet met de voet er tegenaan te schoppen. Klein foutje…..
Precies op tijd, met zorg en aandacht en vriendelijke mensen! Erg fijne verhuiservaring
fijne verhuizing
Overtrof onze verwachting, alles liep lekker soepel dus een berg ellende is ons hierdoor bespaard gebleven
Ze waren zeer behulpzaam de mensen van Caljouw kan niet beter.Onze buren gaan ook verhuizen heb u aanbevolen.
Het eerste contact van de 4 mannen die kwamen was gelijk goed, netjes voorstellen, meedenken etc. Alles wat niet in dozen klaar stond keurig beschermd. Echt aan te bevelen
alles naar wens verlopen
Mijn ervaring is dat je fijn en correct geholpen word.
Ik wil Caljouw-Rademaker zeer aanbevelen. Keurige en snelle verhuissservice. Bij hen is afspraak ook een afspraak. Tegelijkertijd zijn ze flexibel en denken mee als de situatie net iets anders is dan van te voren gedacht. De medewerkers zijn prettig in de omvang en gaan voorzichtig en respectvol om met de inrichting. Kortom: een uitstekend bedrijf met gemotiveerde medewerkers.
Zeer plezierige ervaring. Bijzonder aardige mensen. Van harte aanbevolen !
Dit was mijn 13e verhuizing en met Caljouw-Rademaker wel een van de best georganiseerde verhuizingen. Kundig personeel die weten waar ze mee bezig zijn. En prijstechnisch een vriendelijke prijs. Ik ga waarschijnlijk nooit meer verhuizen, maar als.....dan weer met Caljouw-Rademaker verhuizingen.