het gehele proces van offerte-aanvraag tot en met de feitelijke verhuizing is naar wens verlopen. de verhuizers hebben een formidabele prestatie geleverd, in korte tijd veel werk verzet.
De verhuizers kwamen op de afgesproken tijd. Eerst een ronde door het huis gemaakt om aan te geven wat mee moest en wat naar de opslag ging. Daarna werd alles met beleid in de verhuiswagen geladen. De meubelen werden beschermd met kleden en folie. Wij zijn heel te vrede hoe alles is verlopen.
Alles werd keurig ingepakt. Goed teamwerk.
Profesioneel bedrijf met super vriendelijk personeel die hun vak verstaan.
Caljouw Rademaker heeft onze verhuizing keurig, professioneel en vakkundig uitgevoerd. Complimenten voor de verhuisploeg
Het waren aardige, nette, voorzichtige, ervaren harde werkers, ik beveel jullie aan bij iedereen die in mijn omgeving gaat verhuizen gr wouter
Goed teamwork. Prettige sfeer. Alles liep op rolletjes.
Aardig personeel, werkten snel, gericht, zorgvuldig .
heel fijn bedrijf en medewerkers
Inpakken en verhuizen: alles ging snel en vakkundig.
De verhuizing is snel en soepel verlopen. Deze mannen weten wat ze doen.
Wij zijn heel tevreden leuke jongens en netjes en snel gewerkt!
Helemaal geen klachten. Niets dan goed gewerkt.
Vlot en prima verlopen verhuizing.
Goed gesprek vooraf, je weet wat je kunt verwachten. Goed geoutilleerd, van de dozen en de garderobeboxen tot de vrachtwagen. Kwetsbare zaken goed ingepakt, deze mensen weten wat ze doen.
Dat hadden wij nooit kunnen bedenken in deze tijden. Een bedrijf met plezier. Medewerkers van het hoogste niveau. Meedenken in wat verstandig is en uiteraard zeer zorgzaam in het volledige verhuis traject. Van en tot op de nieuwe locatie. En niets is ze te veel. Alhoewel ikzelf 62 jaar ben. Nog redelijk vitaal. Staan er dus drie, keurige kerel even een volledige verhuizing uit te voeren. Echt top kerels met humor. Vergeet niet dat deze vakmensen tijdens hun werk voldoende drinken voor ze hebben klaarstaan. Want dat is toch het minste wat je als zeer tevreden klant kunt doen. En de rest is top in orde. Schade jazeker 20 blikjes frisdrank... en dat is ècht alles. En ècht dik verdiend
De medewerkers hebben een goede service geleverd. Ze gaven ons vertrouwen en alles konden we vragen. Ze hebben gezorgd voor een onbezorgde verhuizing.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
voldeden aan onze verwachtingen.
Voor de eerste keer gebruik gemaakt van een verhuisbedrijf. Vriendelijk personeel en keurige service, spullen werden netjes verpakt en overgebracht naar de nieuwe woning. De spullen werden direct op de juiste plek geplaatst.
Erg snel gewerkt. Vriendelijk personeel!
Ik kan dit verhuisbedrijf van harte aanbevelen. Vriendelijke hardwerkende mensen. Medewerkers denken met je mee, duidelijke communicatie. Ook het uit elkaar en in elkaar zetten van meubels is erg professioneel uitgevoerd.
Ze pakken alles in. De kasten met dekens en folie en voor de matrassen hebben ze speciale zakken. Binnen no time is alles in en uit geladen.
Prima geregeld! Leuke jongens harde werkers alles is zeer professioneel gegaan Ik zou ze iedereen aanraden Mochten we ooit nog gaan verhuizen zal ik zeker weer met hun gaan!! Dikke 10!!
Een gemotiveerd en deskundig team heeft ervoor gezoegd dat ik met plezier terugkijk op de verhuizing. Het begrip voor de situatie is super. Met een gezonde dosis humor, gemengd met kalmte en relativering kreeg strees bij mij geen kans.