Snel gefixt, professionele hulp in goede sfeer
Rondom tevreden geweest
Vriendelijk, ervaren en snel. Top verhuizers voor een nette prijs.
prima ervaring met dit bedrijf. Slechts 1 minpuntje, dwz 5-deurs slaapkamerkast gedemonteerd op vorige adres en gemonteerd op nieuwe adres. Kastdeuren sluiten na verhuizing niet goed. Indruk niet goed gecheckt door degene die dit onderdeel uitvoerde. Inmiddels, na mailbericht, euvel verholpen, waardoor alle 5 deuren weer prima functioneren.
Hele fijne verhuizing. Ruim voldoende dozen en papier. De mensen pakten goed door en niets was raar of teveel. Kasten, wasmachine en droger gedemonteerd en in ons nieuwe huis weer netjes geplaatst. Wat hebben ze een stress weg weten te nemen. TOP!!
Duidelijke offerte en afspraken nagekomen.
prettig ervaring
Netjes op tijd. Alles goed verlopen. Het enige minpunt vind ik dat ze met kostbare goederen wat voorzichtiger moeten omgaan. Beter inpakken misschien.
Goed georganiseerd team van harde werkers
Heel netjes verhuisd als we weer verhuizen moeten ze weer komen . Gr jos
Jammer dat de opslag goederen waren vergeten.
Zie boven.
Voor de het team wat ons heeft verhuisd heeft een zeer goede indruk achtergelaten, harde werkers kan je niks anders van zeggen.
Een leuk team dat goed op elkaar is ingespeeld. Ze werken snel en zijn vakkundig, komen hun afspraken goed na dat tegen een scherpe prijs!
Leuke mensen die bijzonder behulpzaam waren. Helaas was de klus niet geklaard toen het 16.00 uur was. Men taaide ad en of we maar een week wilden wachten. Dat gaat natuurlijk niet als je midden in de troep zit.
Klantvriendelijke en relaxte verhuizing van de inboedel
Onze verhuizing verliep dankzij de mannen van Caljouw heel ontspannen. Heel servicegericht, daadkrachtig en vrolijk hebben ze ons een grote zorg uit handen genomen. Mee veel zorg en met de juiste uitrusting daarvoor zijn onze spullen gedemonteerd, verhuisd en weer op hun nieuwe plekje in elkaar gezet. Complimenten voor deze aardige verhuizers.
Was allemaal keurig geregeld en snel gedaan.
Keurig alles ingepakt, met zorg voor de spullen, geen zaken beschadigd geraakt. Hardwerkende, vriendelijke mannen. Eerste gesprek voor de opname en offerte, ook vriendelijk en heel prettig contact met de dames op kantoor.
Verhuizer zijn snel en efficiënt. Snel meer zelf verhuist als vooraf voorzien. Gevolg nacalculatie met prijs reductie.
Prima,kan niet beter
Vriendelijk en verzorgd, kan niet beter.
Heel prettig en goed personeel en bedankte voor de goed medewerker vriendelijke groet van Rudy en Frida kok Terneuzen
Heel goed personeel, voorzichtig geen enkele op of aanmerking. Jammer dat de Vlake tunnel dicht was.