Alles is heel goed verlopen. Gezellige jongens die lekker doorwerken. Alles keurig verpakt en alles op de plek. Hard werken maar toch relaxt! Bedankt Niels en Wietse, super goed gedaan!
Mijn moeder moest verhuisd worden naar een verzorgingstehuis. Dat kon binnen 1 week geregeld worden. Op de dag zelf werd alles snel en vakkundig ingepakt. Op het nieuwe adres is alles keurig uitgepakt, er is niets kapot gegaan. Kortom mijn ervaring met Jan de Jong is prima.
Relaxte dag gehad tijdens verhuizing, vriendelijke en vakkundige verhuizers.
zeer veel ervaring en prima service bij Jan de Jong!
De verhuizers waren keurig op tijd, beleefd en harde werkers. Net genoeg dozen ingeschat. Wat een vlekkeloze operatie!
De mannen waren op tijd, vriendelijk, geduldig, attent, zorgzaam en sterk. De verhuizing bleek achteraf een hele leuke dag te zijn geweest. Met de verhuizers van Jan de Jong kun je met een gerust hart eraan beginnen.
De verhuizing ging erg snel en professioneel door vrolijke verhuizers.
De mannen van Jan de Jong gaan voortvarend te werk! Na een rondje door het huis, wordt geruisloos de hele inboeldel de vrachtwagens ingezet en voor je het weet is je nieuwe huis zorgeloos ingericht :-) Respect voor de harde werkers. En ze zijn ook gezellig!
Ter voorbereiding van de verhuizing heb ik goede, deskundige informatie gekregen, het email-contact verliep plezierig en professioneel. De verhuizers waren aanwezig op de afgesproken tijd, ze waren rustig aanwezig en hebben hun werk deskundig gedaan. De gemaakte afspraken werden nagekomen. De verhuizing is prettig verlopen, hartelijk dank.
Very friendly, professional service, responsive, effective, knowledgeable and efficient from start to finish of the moving process. Thank you!
Prima ervaring. Begeleiding is goed voorelkaar. Nette verhuizers, snel en geordend bezig. Gaan voorzichtig om met je spullen.
afspraken nagekomen. iedereen vriendelijk, beleefd en netjes mannen werken hard kortom geen klachten 😁
Thanks, We were very satisfied with the move in Groningen. We have now moved house 4 times in 3 years, and Jan de Jong Movers were the best we've had. They managed to get us into our new house well before the end of the working day. Also, their handyman has proven extremely helpful in getting the small things sorted out in the house (things which would take us a lot of time and energy to do ourselves). Best wishes
Bijna alles is tijdens het verhuizen bespreekbaar
Super vlotte verhuizing Vriendelijk personeel Heel tevreden
Rostockweg 5
9723 HG Groningen
Jan de Jong Verhuizingen | Verhuisbedrijf in Groningen Jan de Jong Verhuizingen is uw Erkende verhuizer in Groningen. We verzorgen particuliere en zakelijke verhuizingen in het Noord Nederland met focus op de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Daarnaast verzorgen wij internationale verhuizingen in Europa. Als verhuisbedrijf denken we graag mee en nemen we u het werk uit handen. Wij willen u geheel ontzorgen tijdens een verhuizing en u snel thuis laten voelen in uw nieuwe onderkomen. Wij zijn sterk in verhuiswerk!