Het team kwam op tijd, werkte hard en netjes en deed echt een stapje meer dan was afgesproken. Uiteindelijk viel de rekening mee en zijn we keurig, snel en professioneel verhuisd. Wat een gemak!
Er werd goed afgestemd op de situatie ter plekke, met veel respect voor de eigenheid van degene die verhuisd werd. Goede onderlinge sfeer maakte dat de verhuizing ontspannen verliep en tot een goede herinnering werd.
Vriendelijke en bekwame verhuizers
Wij hebben kort na elkaar drie keer Jan de Jong verhuizers meegemaakt. Een verhuizing van Frankrijk naar Nederland, waarna de inboedel enkele maanden in opslag ging. Daarna de overbrenging van deze opslag naar een voor ons nieuw huis en drie weken daarna de verhuizing van de inboedel van ons verkochte Nederlandse huis naar ons nieuwe huis. Al deze verhuizingen verliepen uiterst plezierig en deskundig. Extra complimenten verdienen de twee personen die naar Frankrijk kwamen. Zij hebben in zeer korte tijd met elkaar veel werk verzet.
Alles van begin tot eind top geregeld, door vakkundige mensen. Veel zorgen uit handen genomen.
In eerste instantie werd de inboedel verhuisd naar de opslag in Groningen. De hele dag verliep buitengewoon prettig met de vier mannen. Hardwerkend, prettig in de omgang, problemen werden snel opgelost. Oftewel: een prima dag! Een paar maanden later werd door een ander team de inboedel vanuit de opslag afgeleverd in ons (heel oude) huis. Ook nu een heel prettige dag gehad, waarbij niets teveel was. Hulde aan de mannen die 'even' de loodzware piano over een grindpad moesten slepen! Al met al: Jan de Jong Verhuizingen is een absolute aanrader!
de verhuizing is vlot verlopen
De verhuizers van Jan de Jong waren op onze verhuizing goed voorbereid. Ze waren met voldoende mannen en hadden een grote verhuiswagen mee. Ook hadden de verhuizers allerlei vormen van inpakpapier, doeken en opslagcontainers meegenomen om ter plaatse nog enkele (kostbare) zaken (zoals schilderijen en een groot matras) in te pakken. Vóór de verhuizing waren we bovendien van 50 sterke verhuisdozen voorzien - daar heb je wat aan. De verhuizers zijn bovendien professioneel, vriendelijk en netjes. Doeners, maar ook denkers - ze gaan planmatig en efficiënt te werk. Ik kan dit verhuisbedrijf een ieder aanbevelen.
alles prima verlopen ze waren er op tijd, hele nette en vriendelijke medewerkers en het ging razendsnel de verwachting was 'smorgens inladen en 'smiddags uitladen ik was om 12 uur over geweldig
Heel goed en professioneel
Uitermate tevreden over de geleverde diensten.
De mannen van Jan de Jong zijn echte vakmannen; het was een heel relaxte verhuizing! Bovendien hadden de mannen echt plezier in hun werk en was niets ze te veel; mooi om te zien, complimenten!
professioneel werk en snelle uitvoering
Zeer hulpvaardig team, die goed met elkaar samenwerkten. Mannen met een goed humeur en zeer behulpzaam. Het was een pittige klus voor mij, maar zij zagen kans mij de moed erin te laten houden.
De heren hebben alles rap ingeladen in de vrachtwagen. Alles wat goed beschermd moest worden is stevig en degelijk ingepakt. Op het nieuwe adres stond alles net zo snel weer op zijn plaats. Ik ben ook zeer tevreden over het vervoer van mijn piano. Hij werd dubbel en dik ingepakt en ondanks het flinke gewicht vakkundig en met souplesse vervoerd. Heel erg blij met het werk en de skills van de heren. Dank jullie wel!
In het vervolg direct graag 4 verhuizers i.p.v. 3.
Wat een geweldig team! Op de verhuisdag bleek dat de taxateur de inzet van de verhuislift niet juist had ingeschat, helaas. Maar het 3 koppig team straalde rust, optimisme en vertrouwen uit. "Fluitend" werd alles van drie-hoog via de trap naar beneden gesjouwd. Geen onvertogen woord, alleen maar vrolijkheid. Vervolgens kon bij het nieuwe appartement de verhuislift ook niet worden gebruikt omdat er niet genoeg rijplaten meegekregen waren. Gelukkig was hier wel een personenlift, maar die moest door meerdere bedrijven gebruikt worden. Maar wéér bleef het hele team vrolijk, optimistisch, gezellig en zeer geruststellend. Fantastisch: om 17.30 uur zat ik ruim 200 km zuidelijker heerlijk in mijn nieuwe woning. Dit team verdient alle lof!
Erg prettige ervaring met Jan de Jong. Het hele traject is soepel verlopen. De verhuisdag ging snel. Vriendelijke medewerkers die goed meedenken.
Goede service. Hebben goed werk geleverd.
Deskundige en vriendelijke medewerkers!
Meedenkend en oplossingsgericht advies gegeven en super goed afgewikkeld.
Super harde werkers. Denken mee
Van begin tot eind top service en erg vriendelijk personeel
Zeer vriendelijke , kundige verhuizers. Denken proactief mee om in een moeilijke tijd een perfecte verhuizing af te leveren. Top
Heel tevreden ben ik over de verhuizing. Correcte, ( v) aardige verhuizers, alles verliep heel soepeltjes wat mij betreft. Ook het feit dat ik spullen bij hen kan opslaan is een plus en dat de overige spullen naar de kringloop kunnen. Super!
Rostockweg 5
9723 HG Groningen
Jan de Jong Verhuizingen | Verhuisbedrijf in Groningen Jan de Jong Verhuizingen is uw Erkende verhuizer in Groningen. We verzorgen particuliere en zakelijke verhuizingen in het Noord Nederland met focus op de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Daarnaast verzorgen wij internationale verhuizingen in Europa. Als verhuisbedrijf denken we graag mee en nemen we u het werk uit handen. Wij willen u geheel ontzorgen tijdens een verhuizing en u snel thuis laten voelen in uw nieuwe onderkomen. Wij zijn sterk in verhuiswerk!