Na altijd te zijn verhuisd met hulp van vrienden en familie waarbij we met busjes heen en weer reden, hebben we nu voor het eerst gekozen voor een verhuisbedrijf. Dat betekende: - Geen dozen hoeven kopen - Geen bus hoeven huren - Geen zware dingen (piano, wasmachine) tillen. Eerst kwam Marvin bekijken wat er allemaal verhuisd moest worden, dat was een heel prettig en leuk gesprek. Daarna werden de dozen aangeleverd en konde we gaan pakken. Toen bleek dat we toch te weinig dozen hadden, was één mailtje genoeg om nieuwe (recyclebare) dozen bezorgd te krijgen. Lars, Leroy en Niels waren er 's morgen iets voor acht uur, en om kwart over één reed de lege verhuiswagen weer bij ons nieuwe huis vandaan. Ook toen een kast niet naar boven bleek te kunnen, wisten de mannen er een goeie oplossing voor en is deze, zonder ook maar een krasje te maken, door het raam naar de eerste verdieping getild. Ze lieten onze zoon van 8 helpen, wat hij fantastisch vond. Een verhuizing is hoe dan ook stressvol, maar dit maakte het een heel stuk makkelijker. We hoeven nu alleen nog maar de dozen uit te pakken en die worden straks, als we daarmee klaar zijn, gewoon weer opgehaald. Geen stapels met verhuisdozen dus die je ergens moet laten. Heerlijk, beste uitgave die ik tijdens het verhuizen heb gedaan.
Van start tot en met nazorg is zeer vriendelijk en volgens gemaakte afspraken gewerkt. Compliment!
Fijne intake gehad. Nette vriendelijke verhuizers. Toch wat beschadigingen. Antieke kastdeur beschadiging na wat moeite uiteindelijk gerepareerd. Kastdeur nog niet terug door vakantietijd. Verder altijd netjes te woord gestaan.
Erg klantvriendelijk
Zéér professioneel bedrijf met vriendelijke en meedenkende medewerkers.
Heel goed
Super ervaring met Jan de Jong; afspraken voor data waren snel en goed gemaakt. Verhuizing zelf inclusief documenten goed voorbereid. Verhuizers zijn professioneel, netjes met onze spullen, netjes in omgang en ook snel. Op deze manier maakt het een verhuizing veel minder stressvol en zelfs leuk.
Voor een verbouwing heb ik mijn hele woning leeg laten halen, in de opslag gedaan en na de verbouwing weer terug laten brengen, iets later dan gepland. Daarbij zijn ook grote kledingkasten vakkundig uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet. Ik ben zeer tevreden met het geleverde werk!
Wat een team alles volgens afspraak, niks is te veel ,je moet ze dwingen om een kop koffie of glas frisdrank te nemen dust Jan de Jong wees zuinnig op je personeel. Verblijf met vriendelijke Groet: H.Janssens.
Door noodgedwongen verhuizing naar een wisselwoning in Appingedam is onze inboedel tijdelijk opgeslagen in een container. Tegen 8.00 uur vrijdagmorgen 16 juli werd hiermee begonnen en reeds voor de middag zat alles in de vrachtwagen. De gehele operatie is soepeltjes verlopen en onze complimenten gaan uit naar de verhuizers.
Alles was naar wens
Bijzonder prettige verhuis-ervaring!
Prima team, verbazingwekkend hoe snel onze kasten uit en weer in elkaar gezet werden. Het ging super snel, dus erg tevreden.
In overleg kan alles en wordt het zo neergezet waar jij dat wilt!
Ze denken ook nog aan de mens die aanwezig moet zijn. Kreeg netjes een stoel om nog te kunnen zitten
Via mijn buurman , die bij dit bedrijf werkt ben ik bij hun gekomen, en dit was een hele goede keuze! Op de eerste dag hebben ze alles in de verhuisauto geladen en de volgende dag op het nieuwe adres uitgeladen. Dat gaf veel rust , heel prettig! Het waren fijne sterke mannen die alles weer op zijn plaats brachten zonder iets te breken !! Ook een kast die niet naar boven kon is toch boven gekomen door hem te demonteren, daar was ik heel blij mee! Super bedankt allemaal!
Snel en vakkundig en een leuke ploeg.
Aardige medewerkers Weten van aanpakken Binnen 4 uur alles op ons tijdelijke adres en in de opslag afgeleverd Dikke pluim
We hebben de verhuizing door Jan de Jong Verhuizingen als zeer prettig en professioneel ervaren. De vakmannen weten goed wat ze doen, en hebben gezorgd voor een probleemloze verhuizing. Voorafgaand aan de dag dachten wij toch wel alles te hebben ingepakt, dit bleek toch niet helemaal het geval. Probleemloos hebben de mannen dit opgepakt en ervoor gezorgd dat alles direct mee ging! De communicatie rondom de verhuizing was prettig en helder! Kortom, wij kunnen Jan de Jong Verhuizingen zeker aanraden!
De mannen hebben het heel correct met respect voor de spullen gedaag
Wij hebben onze inboedel 4 jaar in de opslag gehad. Nog niet alle dozen zijn uitgepakt maar alles ziet er tot nu toe heel goed uit. Van 1 kast zijn helaas de scharnieren zoek waardoor de deuren niet functioneren. Daar baal ik van. Voor de rest ziet alles er echt goed uit. De werknemers zijn vriendelijk en werken flink door.
Snel, professioneel en vriendelijk
Goede snelle verhuizing en opslag
Uitstekend, al vele malen gebruik gemaakt van de service van verhuisbedrijf de Jong
Rostockweg 5
9723 HG Groningen
Jan de Jong Verhuizingen | Verhuisbedrijf in Groningen Jan de Jong Verhuizingen is uw Erkende verhuizer in Groningen. We verzorgen particuliere en zakelijke verhuizingen in het Noord Nederland met focus op de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Daarnaast verzorgen wij internationale verhuizingen in Europa. Als verhuisbedrijf denken we graag mee en nemen we u het werk uit handen. Wij willen u geheel ontzorgen tijdens een verhuizing en u snel thuis laten voelen in uw nieuwe onderkomen. Wij zijn sterk in verhuiswerk!