Keurig optijd, netjes en hulpvaardig! Ik heb mij vaker laten verhuizen door de Verhuisbedrijf de Jong, niets anders dan lof. Proffesioneel bedrijf.
Ik trof het dat ik 3 hele aardige sociale mannen trof die me uitstekend hebben geholpen.
Een verhuizing is altijd stressvol. Jan de Jonge heeft mijn verhuizing geel goed laten verlopen sat ik in dat gebied mij geen zorgen hoefde te maken. Ze waren vriendelijk, snel en klantgericht.
Prima jongens die ons verhuisden
De jongens waren met zijn drieën waarvan 1 uitzendwerker. Deze jongen keurig en beleefd. De andere twee deden nogal 'popie jopie', gedrag nietzo. Ik heb veel design spullen, dure lampen, krukjes etc. Deze werden niet in folie verpakt. Er was te weinig bubbeltjes plqstic voor kunstwerken, echt slecht! Gemarkeerde spullen voor tijdelijke huisvesting werd niet gecheckt en afgevinkt waardoor 3 objecten toch in de opslag belanden. Na afloop werd er niet door het huis gelopen met als gevolg de schroefjes van het bed liggen in de vensterbank. De verhuizers hebben krassen op de muur gemaakt in trapportaal en op kastdeurtjes in de keuken, een forse schram door de laklaag. Ook geen check van de verhuizers of het van hun kant goed gegaan is. Ik was erg goed voorbereid, alle dozen zelf naar beneden getild. Baal ervan dat dit zo gegaan is.
De verhuizing ging netjes, snel en met fijne behulpzame mannen!
Ik kende De jong van eerdere verhuizingen, dat ging altijd heel goed, en deze keer hebben ze de hoge verwachtingen ook weer helemaal waar gemaakt,
De verhuizers zorgde voor een soepel lopende verhuizing en ook nog gezellig. Mooi stel heren bij elkaar en de leerling kon prima ervaren hoe het werk verricht moest worden!
Het opnamegesprek met dhr. Marvin Pas gaf ons alle vertrouwen in een zeer professionele aanpak. De afspraken werden allen nagekomen. De telefoongesprekken verliepen ook prettig. Beide verhuisdagen verliepen heel goed. Wat een enthousiaste mensen met humor werken er bij jullie. Zeer professioneel en zonder enige stress. Het was bijna een feest om jullie zeer goed op elkaar ingestelde teams te zien werken. Zeer pro-actieve medewerkers!
Correcte manier van communiceren en werken. Zeer kundige verhuizers en snelle werkers.
De verhuisdozen waren 2 dagen later aangeleverd dan afgesproken datum en ik had weinig tijd om alles in te pakken verder liep alles goed.
Wat een topteam heeft mij terugverhuisd naar mijn nieuwbouwwoning. Goed overleg, gezellige werkers die werkelijk vlogen! Echt te merken dat deze mannen gewoonweg plezier hadden in hun werk!
De verhuizers waren zeer vriendelijk, rustig en meewerkend
Duidelijke communicatie, nette afhandeling, alles snel en heel over.
Wij zijn meer dan uitstekend geholpen met de verhuizing , hard werkende mannen die in een record tempo twee volle containers met huisraad vol hebben weten te krijgen . Om daarna op het einde van de dag ook nog eens een aantal kledingkasten te brengen . Niets meer dan lof . Een groot compliment aan allen .
Aangename en hard werkende medewerkers. In slechts 4 uur was de volledige klus geklaard. Ondanks het hoge tempo werd er zeer zorgvuldig met alle spullen omgegaan.
Professionele verhuizers, vriendelijk meedenkend en behulpzaam. Top!!!
Aangezien de nieuwbouw stagneerde kon de verhuizing op de geplande datum niet doorgaan terwijl wij ons oude huis wel moesten verlaten (was verkocht op die datum). De Jong verhuizingen bood flexibel aan de verhuizing een week later te doen en ons meubilair zo lang in opslag te houden. Ook hebben wij gebruik gemaakt van de handyman die in no time 12 lampen in de nieuwe woning heeft aangebracht
Goede samenwerking
Verhuizen / opslag in container verliep soepel. Verhuizers waren ervaren en gezellig aanwezig. Was na afloop zeer tevreden.
Ze waren mooi op tijd erg aardig snel netjes echt een super ervaring
We zijn zeer goed geholpen tijdens de verhuizing
De verhuizing ging bijzonder snel maar wel zorgvuldig en efficiënt. Het verhuisteam was zeer aangenaam en van alle kanten behulpzaam. In zijn geheel bekeken een zeer prettige ervaring.
Rostockweg 5
9723 HG Groningen
Jan de Jong Verhuizingen | Verhuisbedrijf in Groningen Jan de Jong Verhuizingen is uw Erkende verhuizer in Groningen. We verzorgen particuliere en zakelijke verhuizingen in het Noord Nederland met focus op de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Daarnaast verzorgen wij internationale verhuizingen in Europa. Als verhuisbedrijf denken we graag mee en nemen we u het werk uit handen. Wij willen u geheel ontzorgen tijdens een verhuizing en u snel thuis laten voelen in uw nieuwe onderkomen. Wij zijn sterk in verhuiswerk!