De jongens hebben goed werk geleverd. Netjes gewerkt. Super tevreden over de manier waarop de verhuizing heeft olaatsgevonden.
Een aantal dagen voor de verhuizing werd ik keurig gebeld met de vraag of ik nog informatie nodig had. Op 25 september kwamen 3 heren alles wat gereed stond voor de verhuizing naar de opslag halen. Het waren fijne heren die ook in zijn voor een grapje maar mij ook geruststelden over de spullen. 1 pootje van een kast zat wat vreemd na het naar beneden halen. Dit werd meteen door hen hersteld. Ze waren voorzichtig met mijn spullen.
Ongelofelijk wat een energie wat de jongens ten toon hebben gebracht. Ik weet niet wat ik nog meer zeggen, in een woord fantastisch.
Vanwege een verhuizing naar een wisselwoning ivm versterkingen aan mijn huidige adres ben ik met jullie in contact gekomen. Alles is van begin tot eind perfect verlopen. Van het maken van de afspraken ivm het brengen en ophalen van de verhuisdozen tot het verhuizen zelf. Ik kan niet anders zeggen dan dat jullie een top bedrijf zijn!
Jan de Jong heeft ons een uitermate plezierige en ontspannen verhuizing bezorgd. Ontspannen, vriendelijk en professioneel!
Zeer net bedrijf. Alles heel duidelijk jn de communicatie. Zeer bereidwillig om de verhuizing van mijn moeder ( oudere dame) soepel te laten verlopen. Bereid om de meubels tijdens de verhuizing toch op een andere plek neer te zetten.
Beleefd, behulpzaam kortom fijn bedrijf.
Alle afspraken werden punctueel nagekomen. Alle materialen waren er op tijd en in voldoende mate. De verhuizers werkten goed samen, vlot en zeer zorgvuldig. De verhuizers waren hulpvaardig en flexibel toen er onverwacht een wegopbreking was. Ik ben uitermate tevreden over dit bedrijf! Een aanrader!
Van begin tot het einde fantastisch geholpen.
Bereidwillig, hulpvaardig, klantvriendelijk
Vanaf de eerste afspraak bij mij thuis tot de uiteindelijke verhuizing aan toe waren de mannen van Jan de Jong verhuizen betrokken. Er was ruimte voor overleg en eigen inbreng. De hele verhuizing was zo gepiept.
Er werd uiterst voorzichtig omgegaan met onze spullen. Verhuizing verliep perfect.
Jongens weten van aanpakken en ze hadden de spullen zo ingeladen.
Alles kan en niks is teveel! Weten van aanpakken en werk gaat voor de koffie:)
Prettige goed verzorgde verhuizing
Mijn ervaring is aardig personeel Paar groeten fouten gemaakt waardoor dingen kapot is gegaan. Wel netjes afgehandeld
Wij hebben al vaker met verhuisbedrijf de Jong samengewerkt , maar deze keer overtroffen de mannen zich weer bijzonder. Wietse , Wesley en Daimion zijn werkelijk een superteam die bijzonder goed op elkaar zijn ingesteld. We hebben ervan genoten hoe ze met het grootste gemak al de wat moeilijkere stukken feilloos zonder problemen hebben overgebracht. Mooi om te zien was ook dat als er een situatie ontstaat die even niet verwacht was dit probleemloos werd opgelost. FIJNE SAMENWERKING , OVERLEG EN UITVOERING ......SUPER!!!
Wat een lieve fijne verhuizers hadden wij Het ging heel gemoedelijk en verhuizen is zo heel fijn. Wij hebben een gezellige dag gehad met veel humor Vriendelijke groet henny Scheffer
De verhuizing is keurig verlopen, top
De heren waren zo klaar en alles is netjes gemonteerd
Het liep gesmeerd.
Mijn huisraad heeft anderhalf jaar bij Jan de Jong in opslag gestaan en zowel het uit huis verhuizen als het terug verhuizen is prima verlopen. Medewerkers allemaal vriendelijk en behulpzaam. Vragen aan kantoor over afhandeling van zaken ging ook vlot en soepel. AL met al prima tevreden over Jan de Jong Verhuizingen!
Snel en vakkundig verhuisd.
Wat een enorm professionele en vriendelijke verhuizers van Jan de Jong B.V. Ze waren overal op voorbereid. Zelfs toen Amsterdamse handhavers moeilijk kwamen doen omdat iemand zijn auto had geparkeerd op een voor hun gereserveerde plek bleven ze vriendelijk. De telefonische communicatie was ook erg prettig. Mocht ik nog een keer verhuizen, dan weet ik waar ik zijn moet. Ik wil hier nog bij vermelden dat de mannen van Verhuisbedrijf Vlaming eveneens zeer vakkundig en sympathiek zijn.
Rostockweg 5
9723 HG Groningen
Jan de Jong Verhuizingen | Verhuisbedrijf in Groningen Jan de Jong Verhuizingen is uw Erkende verhuizer in Groningen. We verzorgen particuliere en zakelijke verhuizingen in het Noord Nederland met focus op de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Daarnaast verzorgen wij internationale verhuizingen in Europa. Als verhuisbedrijf denken we graag mee en nemen we u het werk uit handen. Wij willen u geheel ontzorgen tijdens een verhuizing en u snel thuis laten voelen in uw nieuwe onderkomen. Wij zijn sterk in verhuiswerk!