De teams zijn vriendelijk, willen alles wel doen, en in goed overleg. Alleen nu alles uitgepakt is zien we veel schade aan kasten en andere zaken die kapot gegaan zijn. Kasten zijn in elkaar gezet terwijl onderdelen missen, en niemand die ons dat vertelt, we moeten er zelf achterkomen.
Goede vriendelijke verhuizers, bereid om wat extra te doen. Maar achteraf zien we dat er veel beschadigd is, dat er stukken van kasten ontbreken en niemand die ons iets verteld heeft. Dat is niet goed
Mijn complimenten hoe het vanaf de eerste afspraak tot verhuizing is gegaan. Er is veel zorg uit handen genomen. Ik zou jullie iedereen aan raden die gaat verhuizing. Service dikke 10 Familie. Sampat
Vriendelijke jongens Alles is zeker na wens verlopen
Vriendelijke jongens Alles is zeker na wens verlopen
Niets te wensen over! Aardige, nette jongens!
Niets te wensen over! Aardige, nette jongens!
Geweldige verhuizers. Zeer behulpzaam
Een goede service. Binnen twee uur stond alles weer in het goede vertrek.
Een goede service. Binnen twee uur stond alles weer in het goede vertrek.
Prima en harde werkers
Prima en harde werkers
Van de aanvraag tot de uiteindelijke verhuisdag is alles super goed verlopen. De offerte was duidelijk en ver voor de verhuizing werden de verhuisdozen al geleverd. En paar dagen voor de verhuizing werd ik nog gebeld of alles naar wens ging. De verhuisdag zelf ging heel snel en kundig. Ik ben ontspannen verhuisd en de verhuizers brachten ook gezelligheid mee. Mijn verhuizing was daardoor een hele leuke ervaring.
Een hele prettige ervaring gehad met Jan de Jong verhuizers. De intake was vlot en helder. Paar dagen voor de verhuizing belden ze of we nog iets nodig hadden. Dag van verhuizing op de afgesproken tijd aanwezig. Netjes, vriendelijk en snel gewerkt. Zinvolle vragen. Gewoon echt precies wat je hoopt en verwacht. Een dikke pluim voor Jan de Jong.
Het was weer hartstikke mooi geregeld Vriendelijke jongens die er waren Wij zijn meer dan tevreden
Rostockweg 5
9723 HG Groningen
Jan de Jong Verhuizingen | Verhuisbedrijf in Groningen Jan de Jong Verhuizingen is uw Erkende verhuizer in Groningen. We verzorgen particuliere en zakelijke verhuizingen in het Noord Nederland met focus op de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Daarnaast verzorgen wij internationale verhuizingen in Europa. Als verhuisbedrijf denken we graag mee en nemen we u het werk uit handen. Wij willen u geheel ontzorgen tijdens een verhuizing en u snel thuis laten voelen in uw nieuwe onderkomen. Wij zijn sterk in verhuiswerk!