Alles naar wens, top mensen
Prima verlopen, keurig personeel.
Alles wordt goed geregeld van te voren en ook nadien. Tijdens verhuizing kun je makklijk dingen aangeven en wordt er rekening gehouden met gevoelige apparatuur en of schilderijen.
Gewoon goed!
verhuizing is prima verlopen
Vanaf de intake al erg te spreken over de werkwijze en communicatie vanuit Jan de Jong. De verhuizing zelf verliep erg soepel. De mannen zijn erg beleefd, werken snel en netjes en hebben oog voor detail. Erg tevreden over dit bedrijf en zou het zeker aanraden
Vriendelijk team, niks is teveel.
Zie hierboven.
Doet wat het zegt en zegt wat het doet
Nu heb ik zelf veel voorwerk gedaan, o.a. Meubeldemontage, bundelen, dozen ingepakt en naar begane grond gebracht. Alles verliep lekker vlot en naar mijn mening goed uitgevoerd!
Alles prima verlopen.
Nette offerte. Behulpzaam kantoor en fijne verhuizers
Elke stap in het proces was helder gecommuniceerd. De afspraken werden goed nagekomen. De verhuizing zelf gebeurde snel en efficiënt. De 4 verhuizers waren kundig en professioneel. Ook de communicatie na de verhuizing verliep op rolletjes. Het was gewoon goed geregeld.
Zeer ervaren en spontane mannen. Wilddn ook wel wat voor je doen
Jan de Jong heeft mijn moeder verhuisd vanuit Groningen naar een seniorenwoning in het centrum van het land. Alles liep precies volgens afspraak en is goed uitgevoerd, inclusief inpakken, demonteren en monteren.
De verhuizing werd snel en flexibel ingepland. De dozen kwamen iets te vroeg en werden voor de deur gelegd. Verder was de communicatie zeer goed en was de verhuizing snel geregeld. Er moest een lift komen en dit werd meteen geregeld en opgelost. Kortom, super geregeld.
leuke, hardwerkende humorvolle meelevende mensen over de vloer gehad..
Zeer behulpzame en vriendelijke mannen. Ik zat er behoorlijk tegen aan te hikken, maar alles verliep op rolletjes. Ze hebben ons fantastisch geholpen, dikke pluim.
Zowel verhuizing al het opslaan van onze meubels. En weer terug brengen naar ons nieuwe huis prima geregeld.
Helemaal top. Zelfs dat er toch een paar dozen die naar de wisselwoning moesten in de opslag terecht zijn gekomen doet daar geen afbreuk aan. Was blij dat de mannen niet rookten en supervriendelijk waren. Niets was hen teveel en mijn bewondering voor de efficiency waarmee zij hun vak uitoefenden groeide met het uur
Hard werkende jongens die netjes werken. Prettig in de omgang.
Goede communicatie en vlotte behulpzame verhuizers.
Ik heb de verhuizing als prettig ervaren met deskundig verhuizers
op tijd volgens afspraak
Vriendelijke en deskundige verhuisteam en medewerkers
Rostockweg 5
9723 HG Groningen
Jan de Jong Verhuizingen | Verhuisbedrijf in Groningen Jan de Jong Verhuizingen is uw Erkende verhuizer in Groningen. We verzorgen particuliere en zakelijke verhuizingen in het Noord Nederland met focus op de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Daarnaast verzorgen wij internationale verhuizingen in Europa. Als verhuisbedrijf denken we graag mee en nemen we u het werk uit handen. Wij willen u geheel ontzorgen tijdens een verhuizing en u snel thuis laten voelen in uw nieuwe onderkomen. Wij zijn sterk in verhuiswerk!