Er is direct iets gedaan met vragen en verzoeken. Verhuisteam hield zich aan tijden en afspraken. Goede communicatie en dienstbaarheid.
Hele fijne verhuizing
Verhuizing was tijdens code oranje; sneeuw, glad en guur. Verhuislift kon niet worden ingezet, dus werd het voor de verhuizers traplopen (3 hoog) Geen probleem voor ze! Alle spullen zijn met zorg en zonder schade verhuisd. Bijzonder vriendelijk verhuisteam, werkten zorgvuldig en vlot. Alles uitgevoerd volgens afspraak, geen verrassingen achteraf. Waarschijnlijk niet de goedkoopste verhuizer, maar zeer aan te bevelen.
Geweldige verhuizing gehad, heel blij mee moest wel wennen dat ik zelf niks hoefde te doen. Al met al helemaal top.
Bedankt voor de snelle service
Ondanks de sneeuw waren de verhuizers keurig op tijd aanwezig. Daarna werd en snel gewerkt en stonden alle meubels en verhuisdozen droog in de woning. Bij de banken en stoelen werd met een deken gewerkt om de ergste sneeuw te weren. Bij de verhuizing naar de opslag regende het en dat heeft gezorgd voor moltvorming op een fauteuil. De verhuizers waren daar scherp op en hebben dit op defoto gezet en doorgegeven. Daarop kwam al snel de reactie dat dit iet verzekerd is. Dat was een tegenvaller.
Mannen waren behulpzaam en meedenkend. En ze waren snel en netjes
Vriendelijkheid en werklust en inzicht zijn ruim voldoende
Fijne hardwerkende jongens
Dir was mijn 4 de verhuizing met Jan deJonge en mijn ervaring blijft onveranderd goed
Alle spullen in een vrachtwagen en alles in één dag verhuizen. Deze mannen hebben alle ervaring en doen het zo voor je. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Zijn zeer tevreden. Beetje jammer vinden we dat er een vaas is stukgegaan, en dat er niet verteld is dat we er foto van moesten maken. Wel bericht bericht gekregen dat we binnen 2 weken moeten reageren ivm verzekering, we hebben zelf een horeca zaak en hebben hier in deze periode geen tijd voor gehad. We hebben de vaas nog wel.
Goede sterke aanpakkers. Ze ontzorgen jou als bewoner fantastisch. Ik kan niet anders zeggen dan dat onze ervaring met jullie als meer dan plezierig is geweest.
A really great team worked so hard on our move. Everything done carefully and thoroughly and with a positive attitude.
duidelijk klantvriendelijk prima zo
Wat mij direct opviel was de correctheid van de verhuizers. Keurige mannen die in een hoog tempo werken. Trappen op, trappen af en steeds met meerdere dozen tegelijk. Ze zijn goed een goed team. Erg dank baar voor de koffie die ze aangeboden werd. Jan de Jong kan trots op z’n personeel zijn.
De weg maar ons huis was behoorlijk steil waardoor de chauffeur de verstandige keuze maakte om de verhuiswagen bovenaan de helling te parkeren. Met behulp van een kleinere auto zijn onze spullen keurig naar ons huis gebracht. Heel tevreden
Vriendelijke communicatie en afstemming. Verhuizing ging prettig en positief! Zeer tevreden!
Bij mij is er ook ingepakt een dag van te voren. Ze hebben alles voor me meegenomen ook de zware tuinbakken. Er wordt wel heel veel papier tape en folie gebruikt, maar dat is makkelijker verhuizen denk ik. Behalve het zoeken waar wat inzit ivm met oude stickers van verhuizing andere mensen ben ik tevreden.
Via versterkingsproject met dit bedrijf in aanraking gekomen. Verhuizing verliep voorspoedig, vriendelijke verhuizers. Bij 1 afspraak voorafgaand aan de verhuizing kwam er niemand omdat de medewerker ziek was. Daarvan ben ik niet op de hoogte gesteld dat de afspraak is gecommuniceerd. Deze communicatie had zorgvuldiger gekund.
Goede voorlichting bij de intake. De dozen werden keurig op tijd gebracht. Op inpakdag door ziekte minder personeel maar keurig en hard gewerkt. 1e verhuisdag hebben de jongens zich netjes voorgesteld en is de rest ingepakt waarna de 1e lading weg ging. 2e verhuisdag andere samenstelling van het team muv Cedric (constante factor over deze 3 dagen). Ook hier netjes gewerkt. Echter bij dit team zat een oudere Friese man die wat ons betreft thuis had mogen blijven. Respectloos en vrouw onvriendelijke opmerkingen. Geen visitekaartje voor jullie organisatie. De rest van de jongens mogen jullie een compliment geven.
Blij met de hulp van de hardwerkende jongens
Harde werkers en super aardig allemaal!
Wel enkele kanttekeningen, er is e.e. a blijven, wat niet door ons genoemd is en meegenomen wat achter moest blijven.
Rostockweg 5
9723 HG Groningen
Jan de Jong Verhuizingen | Verhuisbedrijf in Groningen Jan de Jong Verhuizingen is uw Erkende verhuizer in Groningen. We verzorgen particuliere en zakelijke verhuizingen in het Noord Nederland met focus op de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Daarnaast verzorgen wij internationale verhuizingen in Europa. Als verhuisbedrijf denken we graag mee en nemen we u het werk uit handen. Wij willen u geheel ontzorgen tijdens een verhuizing en u snel thuis laten voelen in uw nieuwe onderkomen. Wij zijn sterk in verhuiswerk!