Zoals ik hierboven vermeldde, een zeer snelle en kundige verhuizing door een vriendelijk team
Alles is perfect verlopen tijdens de verhuizing. Mijn spullen zijn met zorg behandeld, alles is heelhuids op het nieuwe adres aangekomen. De communicatie tussen mij en de verhuizers was ook duidelijk en goed, alles werd in overleg weer op de juiste plaats gezet.
Alles is perfect gegaan. Vooraf ruim voldoende inpakmateriaal. Een belletje van Meta vroeg of ze al eerder mochten komen. Hierdoor ook eerder klaar. Zeer nette medewerkers die goed overlegde en bijna geruisloos alles verhuisde. Even was het verwarring bij ons omdat we na afloop gevraagd werden te pinnen, terwijl wij dachten een rekening te krijgen. Maar als wij de opdracht nog beter gelezen hadden, hadden we dit kunnen weten :-) Pinnen is trouwens geen probleem, goede manier van betalen.
Prettige samenwerking. Gevalletje schade moet nog worden opgelost maar we gaan ervan uit dat dat geregeld wordt.
Ruim voldoende dozen werden geleverd zodat we niet hoefde te proppen. Flexibel in leveren van dozen, snel mogelijk om de verhuisdatum te plannen. De verhuizing zelf ging heel soepel, rondje lopen wat er mee moet en vervolgens aan de kant :) Opbouwen weer erg vlotjes. Binnen 5u (incl pauze) was alles ingeladen en uitgeladen incl het in elkaar zetten van enkele kasten. Dozen werden vervolgens ook weer snel opgehaald toen we belde. Al met al, elke euro waard
Ze werkten netjes, alles werd geseald voor de regen. Bed gedemonteerd en weer gemonteerd.
De verhuizers van Meta top movers hebben onze verhuizingen naar en van het buitenland naar NL vaker verzorgd. Met zorg, vriendelijkheid en efficiëntie. Ik beveel dit bedrijf van harte aan, J. Nijssen
Prima verhuisbedrijf met veel zorg voor alles en meedenken met aantal verhuisdozen etc..
Wat een fantastisch verhuisteam van Harreman Top Movers die Meta Top Movers uit de brand hielpen! Een verhuisteam van 4 personen die van begin tot het einde van de dag vrolijk, klantgericht en behulpzaam waren en netjes met onze spullen omgingen. Dikke duim voor jullie. Bedankt!
van begin tot het einde was het kwaliteit hoog niveau, de verhuizers waren in alles behulpzaam om dingen op te lossen waar je geen weg mee wist. Ik heb ervaren als ontspannen hoe de gehele verhuizing is gegaan.
Alle medewerking gekregen die we vroegen; aardige behulpzame en meedenkende verhuizers die bijzonder zorgzaam met onze spullen omgingen tijdens het transport. En hoeveel extra dozen we ook vroegen: probleemloos werden deze verstrekt. Kortom, top-bedrijf!
De verhuizing is vlekkeloos verlopen. De medewerkers hebben de spullen netjes en deskundig verhuisd en alles op de juiste plaats gezet.
Enige scepsis was er, vooral over de tijdsduur waarin de verhuizing zou plaatsvinden. Maar volledig waargemaakt door Meta. Alles keurig beschermd ingepakt. Leuk personeel, in voor een geintje en keihard gewerkt. Niets beschadigd en alles verlopen volgens de planning. Top verhuisbedrijf!
Vriendelijke medewerkers hebben ons rustig door de verhuisdagen geholpen en hebben alle spullen keurig gedemonteerd/gemonteerd, verhuist en de laatste restjes toch nog in de dozen gestopt. Kortom, geen stress en binnen de tijd klaar.
Verhuisplan is tot in detail uitgevoerd zoals gepland. Formidabel.
Wij zijn heel blij geweest met Meta Top Movers Eindhoven.Zij hebben ons heel goed ontzorgd. Zij werken snel, efficiënt en komen op tijd. Ze zijn heel behulpzaam en pro-actief. We waren ook blij verrast over hun deskundigheid, zij haalden meubelstukken uit elkaar, waarvan wij niet eens wisten dat die uit elkaar gehaald konden worden. In goed overleg werd alles op de plek gezet in ons nieuwe huis waar we het graag wilden hebben staan. Ja Top Movers uit Eindhoven krijgt van ons een 10 met een griffel.
Een fantastische ploeg mensen vakkundig -zorgvuldig en netjes Ik heb geen enkel minpunt en wil de mensen die aan mijn verhuizing hebben bijgedragen hiervoor bedanken
META is gewoon goed
Fijn geholpen alles liep perfect en de breekbare meubelstukken of schilderijen werden goed en zorgvuldig verpakt.
Hebben ons geheel ontzorgt
Vakkundig uitgevoerd en denkt mee.
Deskundig verhuisbedrijf gewoon goed.
De verhuizing is precies zoals afgesproken verlopen, op een nette vakkundige manier.
Hele professionele mensen ook uit Letland
Flight forum 3550
5657DW Eindhoven