vriendelijke, nette en vakkundige verhuizers (m/v) die onze spullen in kratten hebben geladen en enkele tussendeuren hebben gelicht en in de garage hebben neergezet.
Alles liep op rolletjes. De keurige vakmensen dachten in alles mee. Een super ervaring voor ons.
Vlotte verhuizing. Keurig op tijd en de spullen netjes naar nieuw adres gebracht
Het verhuisteam was erg snel en op elkaar ingespeeld. De demontage en montage van de meubelen verliep gladjes. Alles werd weer goed aangesloten. Een aanrader.
Hoop dat onze meubels weer ongeschonden terug komen. Heb er alle vertrouwen in
Voor de 5e keer verhuisd door mijn "Meta friends". Voelt bijna als familie. Lege dozen incl etiketten, inpakpapier en tape werden ruim van tevoren geleverd, toppie. Dag vd verhuizing verliep zoals de vorige 4x soepel. Deskundige, hardwerkende en vooral vriendelijke mannen. Dikke dankjewel weer
Duidelijke afspraken. Goede logistiek, voldoende dozen en verpakkingsmaterialen, behulpzame en vriendelijke verhuizers. Professioneel.
Gestart met verhuizer minder dan gepland vanwege ziekte maar later op de dag opgelost door twee extra verhuizers bij te schakelen.
De verhuizing ging bijna in één keer goed. Ze waren alleen een bureau vergeten mee te nemen (hadden mij even moeten bellen in geval van twijfel?). Maar de dag erna hebben ze het bureau + wat andere spullen als extra service alsnog gebracht (en dat terwijl onze nieuwe bestemming 2 uur reizen was). Ook tijdens de verhuizing hebben ze uitstekend werk verricht en was de service uitstekend. Ik zou ze bij een volgende verhuizing zeker weer inschakelen.
Dankzij het team van inpakkers op dinsdag 22 juli en de daadwerkelijke verhuizing op 23 juli hebben mijn echtgenoot en ik een zorgeloze verhuizing ervaren. Op beide dagen stond er een team van 4 bijzonder vriendelijke en respectvolle, hardwerkende mensen klaar. Alles is precies naar wens verlopen!
Professionele organisatie, alles was goed geregeld, duidelijke afspraken en een vakkundig team.
Fijn en hardwerkend team. Alles snel en goed verlopen. Alles met zorg ingepakt en vervoerd de volgende dag.
V.t.t na telefonische afspraak kwam personeelslid van Meta Top Movers om het e.e.a. door te spreken wat er verhuisd moest worden, kwam zelf met ideeën waar wij zelf niet 1,2,3 aan gedacht hadden, B.v. v.t.t. dozen en dergelijke komen brengen. Op de dag van verhuizen mooi op tijd, Vriendelijk personeel alles zorgvuldig ingepakt, en gedemonteerd. Na een week weer alles netjes terug gezet zoals het altijd had gestaan, top
Wij zijn goed ontzegd.
Volledig ontspannen! Alles werd op de door ons aangewezen en beschreven plekken gezet! We hoefden daarna alleen maar uit te pakken! En alles is zonder beschadiging aangekomen,op ons ni adres! Zo, konde4 we weer een nieuwe start maken! Dank jullie wel!
Daar waar nodig werd er vakkundig ingepakt, het ging vlotjes
De verhuizers waren vriendelijk, correct en zeer welwillend t.a.v. van mij persoonlijk. De hele verhuizing werd professioneel uitgevoerd. Dank voor de service!
Meta Top.Mover heeft ons vakkundig overgehuisd. Alles ging rustig. Een fijn doosservice inbegrepen.
Alles pico bello ingepakt, niets maar dan ook niets is gesneuveld. Op de dag van verhuizing waren er 5 verhuizers aanwezig die onze spullen van een woonhuis naar de 2de verdieping van een appartement brachten en dit rustig en zorgzaam hebben gedaan. (dit bij een temperatuur van 30 graden)
De verhuizers van Meta Top hebben op een heel fijne manier onze verhuizing geregeld. De jongens waren rustig, hebben alles voorzichtig ingeladen. Ze waren beleefd en heel netjes. Alle spullen hebben ze keurig op hun plaats gezet. Alles is heel goed verlopen.
We konden op korte termijn een afspraak maken, en daarna de verhuizing inplannen. Gezellig team, werktempo lag hoog. Team ging netjes om met onze spullen, wat nog niet was ingepakt (schilderijen , foto's) werden met zorg door hen ingepakt. Klantvriendelijk, secuur, beleefd. In een woord fantastisch. DANKJEWEL
Ben vooral blij dat onze grote kasten en bedden netjes in elkaar gezet werden! Harde werkers! Hartelijk dank.
correcte verhuizers. zeer secuur. op afgesproken tijd aanwezig.
Flight forum 3550
5657DW Eindhoven