Vriendelijke en geroutineerde verhuizers.
Naast dat de verhuizers er op de afgesproken tijd waren, hebben ze snel en nauwkeurig de spullen in de auto geladen. Een echt team waren ze. Niets was hen teveel.
De verhuizers wisten precies wat ze moesten doen en hoe ze het gingen aanpakken. Dat gaf mij een gerust gevoel, mijn spulletjes waren veilig.
De verhuizing ging heel goed
vlot en super snel gegaan alles Top
We zijn zo goed geholpen. Het was een verhuisstress verlagende ervaring. Zo kalm en rustig handelend en toch goed doorpakken en meedenken. Dank jullie wel.
Team was heel vriendelijk rustig en beleefd.
Hele vriendelijke en behulpzame verhuizers. Met echt goede kennis van verhuizen. TV werd netjes verpakt, andere spullen ook. Of gedemonteerd en behoedzaam in de verhuiswagen geladen. Voor we het wisten zat alles al in de verhuiswagen en was het ook alweer uitgeladen, gemonteerd en op de plek gezet in ons nieuwe huis. Wij kunnen dit bedrijf dan ook van harte aanraden.
Iedereen was op tijd. Ondanks het zeer warme weer werd er goed aangepakt. Een paar dingen zijn vergeten mee te gaan, maar die heb ik ook over het hoofd gezien. Het was dan ook zo veel. In het nieuwe huis is alles netjes op z’n plek gezet. Ik ben erg te spreken over hoe alles gegaan is.
Het team heeft ons perfekt geholpen, keurig ingepakt en verhuisd. Met zorgvuldigheid en dat ondanks de warme dagen van de verhuis. Zou dit team bij iedereen zeker aanbevelen.
Positief
Zeer positief!
De verhuizers hebben zeer vakkundig gewerkt en hadden steeds de veiligheid bij het werk in het oog. Verder zijn alle spullen keurig ingepakt en heelhuids in de nieuwe woning aangekomen. Een topprestatie op toch wel een van de warmste dagen van het jaar.
Super netjes en snel gewerkt terwijl het buiten 35 graden was. In de toekomst zou ik weer gebruik maken van deze verhuis service. Familie Postma.
De tweede verhuizing die we met recht toevertrouwd hebben aan Harrie van Erp Top Movers. Vakmensen!, van de administratieve ondersteuners tot de uitvoerende verhuizers. Goed georganiseerd - geen Stress - Denken mee - Flexibel - Trots op hun werk - Fijne mensen.
Ben een tevreden klant Dit is de 5 de bij erkende bedrijf Reden Klantgerichtheid werken Professionele , vriendelijk, personeel Voornamelijk mijn inboedel wordt met zorg behandeld Zal ik zeker aanraden
Er is bovenmenselijk hard gewerkt op een hele warme en benauwde dag. De montage van de kasten is er bij ingeschoten. Dat heeft men de woensdag opvolgend gedaan. Onze inschatting is dat voor de demontage en montage van de kasten te weinig mensen zijn ingezet.
Vanaf de taxatie tm het terugplaatsen van de meubels en dozen zeer professioneel. Beide teams voor ophalen en terugbrengen werkten rustig en heel goed samenwerkend. Heel blij dat we deze beslissing hebben genomen. Met recht Top verhuizers!
Wij hadden heel veel spullen, de verhuizers bleven doorgaan. Komen afspraken na.
Hardwerkend keurig personeel, die verhuizen een stuk lichter maken. Meedenkend en niets is teveel tijdens plaatsen van dozen en meubilair.
Alles netjes ingepakt en verhuisd, geen bijzonderheden voor gevallen.
Op tijd alles netjes geregeld
Heel vakkundig vriendelijk en behulpzaam
Vriendelijk personeel! Om 8.00 waren ze bij ons oude huis en om 15.00 stond alles binnen in ons nieuwe huis gemonteerd en wel!
Top movers is top Mannen hebben super netjes gewerkt Vriendelijk en hard werken met een glimlach
Molenweg 95
5349 AC Oss